Super tevreden

goede levering groente en fruit

elke week als ik bestelde in 2020 goede levering, dit jaar ivm coronavirus nog weer bestellen.

Kwaliteit is super

De kwaliteit van groente en fruit is erg goed! En het bezorgen is altijd netjes en snel.

hele goede producten

vriendelijke mensen en goede producten

Heerlijk fruit

Snelle bezorging, goeie service. Niet goedkoop

Prima! Netjes en op tijd bezorgd!

Gaan we zeker vaker doen!

Geen markt maar wel alles netjes bezorgd!

Wat ik had besteld zat in de doos en zag er prima uit, was ik blij mee. Fijne jaarwisseling.

Geweldig fruit, geweldig personeel

Altijd goed, dik tevreden

bezorgd zoals afgesproken

Ik had per ongeluk het verkeerde adres opgegeven. Diegene was pas verhuisd. Ze belden op en toen hebben ze het alsnog bezorgd op het juiste adres. Helemaal Super, dankjulliewel !

Super service & top kwaliteit

Helemaal super

Perfecte service. Heerlijk fruit en groenten

Wat fijn. Vers fruit en groente thuisbezorgd. Het fruit en de groentes zien er goed uit en smaken ook goed. De website werkt makkelijk. Zeker een aanrader!

Het was allemaal weer goed voor elkaar. Vers fruit, verse groenten helemaal top! Dank je wel!

Top service, top kwaliteit fruit

Bestellen is zeer eenvoudig, volledig assortiment en top kwaliteit fruit!

Goed bedrijf goed eten

1 woord fantastisch!

Uitstekend bedrijf

Goede producten en goede service en hele aardige mensen Helemaal tevreden

Heerlijk fruit en fijne groenten!

Ben blij met de duidelijke website, waarbij onder andere bij elk item vermeld staat waar het vandaan komt en of het in een las gekweekt is. Verder ben ik erg tevreden met het weinige plastic dat gebruikt wordt om alles te verpakken. Het fruit en de groenten die we krijgen zijn echt van goede kwaliteit en heerlijk van smaak!

Keurig verzorgd afgeleverd.

Lekker en vers is het fruit en de groente.

Uitstekende kwaliteit fruit!

Heerlijk vers fruit

Topservice en kwaliteit!

Altijd goed geholpen, goede kwaliteit/prijsverhouding

Uitstekend fruit!

Heel goede kwaliteit, niet duur en voor een kleine prijs thuis bezorgd!

Snelle service en topkwaliteit!

Donderdagavond laat besteld en reeds vrijdag bezorgd!

goede levering en ook op een andere dag als het niet uitkomt

goede levering van de producten en als het qua tijd niet uitkomt dan komen jullie op een andere dag wanneer het afgeleverd kan worden na overleg

Goede kwaliteit

Per ongeluk op de unsubscribe knop gedrukt.

Heel mooi goed fruit

Heerlijk fruit, fijn dat het bezorgt wordt.

Supersnel en mega attent - heerlijke sinaasappels

De volgende dag al geleverd met een handgeschreven kaartje. Onze vrienden waren mega verrast... nogmaals dank!

Arnhemseweg 48

6731 BT Otterlo

Over NuFruit.nl

De gezondste webwinkel van Nederland! Dagelijkse bezorging van groenten, fruit en meer! Verzending door héél Nederland. Voor particulier en bedrijf. Waar de service niet stopt bij een mailtje en een bezorging!