Een hele goede kwaliteit en service.

Een hele goede kwaliteit en service.

Lekker

Goede ontvangst en het fruit was zeer lekker

aardbeien niet goed, kan ivm warme weer, reactie terug, hoop dat goed is deze week, minder warm

Na een reactie van nufruit, hoop ik dat de aardbeien wel wat beter zijn, en we er lang kunnen van genieten

Perfect!

Heerlijk vers fruit voor een goede prijs en goede afleverservice

Goede kwaliteit

altijd op tijd geleverd

goede producten en vriendelijke mensen

altijd goed verzorgd

Alles is O.k.

Goede verse groenten en lekker fruit. Prima aflevering.

Super tevreden over alles

Veel keus, duidelijke site, simpel te bestellen en betalen. Goede aflevering op de afgesproken tijd.

Snelle levering. Goede kwaliteit

Nog 1 tip: zou er nog minder plastic gebruikt kunnen worden?

Goede producten en snelle levering

Snelle levering goed ingepakt en vers

Prijs kwaliteit verhouding is super

heerlijke vers fruit voor een scherpe prijs tot aan de deur geleverd. Wordt snel gebracht.

Top service en heerlijk fruit en groentes

Top service en heerlijk fruit en groentes.

Vers en lekker

Vriendelijke mensen goede producten handig dat je online kunt bestellen en afhalen wanneer het jou uitkomt op de markt of aan huis.

Super goede kwaliteit en snelle levering

Veel keus en super goede kwaliteit. De levering is altijd prima en snel.

Super bedrijf

Wij krijgen al jaren levering van Nu fruit. Erg prettig in de omgang en een goede prijs/kwaliteit verhouding Alles kan geregeld worden. Top bedrijf!

Everything was in good condition and the delivery was quick!

prima, aardige mensen, heel verzorgt

ik ben heel blij dat ik gebruik van ze kan maken

Echt lekkere en verse producten

Ik ga dit zeker vaker bestellen. Goede service heerlijke verse producten. Dat kun je niet in de supermarkt kopen.

Niet verder zoeken gewoon nu fruit bestellen

Kan me geen betere groente en fruit bedenken En hele lieve mensen

Snelle service en prima bezorging.

Snelle service en prima bezorging.

Lekker vers fruit!

Heerlijk verse fruit en groenten. En helemaal top dat het thuis bezorgd wordt

heel goed

Goed fruit en groente, netjes verpakt en op tijd bezorgd veilig zonder dat je dichtbij contact hebt met iemand

Verse, kwaliteit producten van de markt bij de voordeur afgeleverd....zo kom je wel door de Corona

Kijk niks is beter voor mij dan naar de markt gaan, zien wat je koopt, weten wat je koopt ,met de seizoenen meegaan, wat bijpraten en tevreden met een mandje gezond naar huis. Maar als dat niet kan dan is dit het ultieme Plan B

super kwaliteit

snelle nette bezorging en goede kwaliteit

Arnhemseweg 48

6731 BT Otterlo

Over NuFruit.nl

De gezondste webwinkel van Nederland! Dagelijkse bezorging van groenten, fruit en meer! Verzending door héél Nederland. Voor particulier en bedrijf. Waar de service niet stopt bij een mailtje en een bezorging!