We begrijpen dat het vervelend is dat in deze situatie de tegels niet teruggenomen worden. Helaas is er bij de bestelling te veel besteld en te laat gereclameerd. Een juiste inschatting van de benodigde hoeveelheid is belangrijk. Indicatief kan op onze website de behoefte berekend worden. De volgende stap is kritisch overleg met de tegelzetter hoeveel er écht nodig is. De tegelzetter speelt liever op safe wat betreft snijverlies en wil begrijpelijk wat meer bestellen. 25% is veel te veel. Als u een doosje of een deel overhoud adviseren wij dit te bewaren. Mocht er om wat voor reden dan ook een keer schade aan een tegel zijn dan heeft u altijd deze tegel en tint achter de hand. Wel zo makkelijk.