Response from the business owner
Beste Ronny,
als eerste vinden wij het zeer spijtig dat jij de aankoop bij ons als onprettig hebt ervaren.
Wij hebben vanaf de 1e dag dat jouw bestelling is verwerkt (op 08-06) ons best gedaan om de bestelling op tijd bij jou te krijgen.
De leverancier (Eventuri) geeft in dit geval aan ons aan dat het ca. 1-1.5 week gaat duren. Wij nemen voor de zekerheid dan een buffer van bijna 2 weken om een ruimte in te lassen voor eventuele vertraging.
Als dan blijkt dat Eventuri zich helaas niet aan de afspraak houdt om het product op tijd aan ons te leveren, dan zijn wij inderdaad niet in staat geweest om het product binnen die termijn te leveren aan jou.
Door de forse drukte in het magazijn en afwezigheid wegens ziekte en vakanties, heeft jouw order er 1 dag langer over gedaan om ingepakt te worden kan ik tevens zien in het systeem.
Als daarna het ook nog bij DPD verkeerd gaat, dan begrijp ik de frustratie zeker en zou ik die graag willen wegnemen door iets aan te bieden aan je, maar in dit geval staan wij dan ook weer machteloos.
Het enige wat ik kan doen is je vragen of je interesse hebt in een coulanceregeling voor de nabije toekomst en deze zal ik dan ook voor jou naar je emailen.
Nogmaals onze excuses voor de vertraging en we hopen desondanks in de toekomst te mogen laten zien dat 99% van de orders gewoon netjes en op tijd afgehandeld kunnen worden.
Met vriendelijke groet,
A4H-TECH BV