Zoals boven beschreven
Ik heb een demper gekocht en deze is heb ik ook heel snel ontvangen
Makkelijk zaken te bestellen, direct te betalen en heel snel reactie ivm verzending. Zo hoort t. Dank.
Op Black Friday bestelde ik een item uit de webshop. Ondanks de drukte werd m'n bestelling geregeld geüpdatet met de status van de betaling en levering. Je word dus niet in het ongewisse gelaten na je betaling. De afhandeling en levering gebeurde correct. Het item was stevig verpakt. Aanrader!
Goeie service jammer dat er niet bijstaat of de onderdelen op voorraad zijn
Dag Michael, Tijdens deze extreem drukke dagen is het voor ons heel erg lastig om de levertijden te waarborgen, zeker als we met leveranciers te maken hebben die zelf geen voorraadsysteem hebben (of geen koppeling daarvoor aanbieden) waardoor wij ook geen levertijden van die leveranciers in de website kunnen verwerken. We kunnen dan wel een schatting tonen (zoals 90% van de bedrijven in deze sector doen) maar in 75% van de gevallen is de schatting dan verkeerd en ga je bijvoorbeeld van 2-3 dagen (beloofd op de website) naar 2-3 weken. Wij geven dan liever informatie achteraf die betrouwbaarder is, dan vooraf informatie die nergens op gebaseerd is. We hebben je ook een alternatief aangeboden die we wel op voorraad hebben en mogelijk dat deze interessant voor je is? Ik hoop dat je begrijpt dat we jou als goede klant netjes en zorgvuldig willen helpen, maar bovenstaande 2 zaken maakt dat erg lastig en hoop dat je begrijpt dat het iets gecompliceerder in elkaar zit, dan dat het voor een consument vanaf buitenaf lijkt. Met vriendelijke groet, A4H-TECH
ondanks de drukte was mijn pakketje wat later aangekomen,maar daar heb ik wel begrip voor. In ieder geval ben ik zeer tevreden!
Altijd de juiste onderdelen geleverd en altijd snelle levering. In het geval dat er iets niet voorraadig is wordt je netjes gebeld :)
Bedankt voor de goede zorgen!
Beste Angelo, jij hebt een bestelling middenin onze Black Friday week geplaatst met de bijbehoren (forse) korting en je bent tevens geinformeerd over het feit dat het verwerken van orders die tijdens BF zijn geplaatst, meer tijd in beslag neemt voor ons en dat er een vertraging in het verwerken kon plaatsvinden. Daarnaast hebben wij ook na het verwerken van jouw order aangegeven dat de levertijd 3-5 werkdagen zal zijn. Op dit moment zitten wij in de 4e werkdag. Wij begrijpen dat je graag iets zo snel mogelijk in huist wilt hebben, maar wij hopen ook dat klanten begrip hebben voor de situatie tijdens een uitzonderlijke fase in het jaar, waarbij jij als consument tevens een ZEER groot voordeel kunt hebben. Hopende je voldoende te hebben geinformeerd. Met vriendelijke groet, A4H-TECH
Original review
Verder prima!
Zeer goed en net bedrijf , ivm de black friday sale’s was het wat drukker en daarom ook iets langere verzendtijd , keurig netjes gelijk een mail ervan gehad met hun excuses
Er staat wel dat de bezorging binnen Nederland komt binnen 2 dagen, nou na 2 dagen kreeg ik mail van dat die komen binnen 3-5 dagen, dusss ik had liver voor een snelle levering betalen.
Beste Michael, wij zagen jouw beoordeling voorbij komen en waren enigzins verrast door de beoordeling. Vandaar dat ik je bij deze ook contacteer: Wij hebben nergens op de website staan dat wij producten uit jouw specifieke bestelling binnen 2 werkdagen kunnen leveren. Wij hebben namelijk BEWUST geen levertijd in onze shop staan, omdat dit erg verschilt per bestelling of per product en zelfs per leverancier. Wij emailen daarom altijd klanten op maat (dus gebaseerd op de daadwerkelijke order) met een levertijd van de bestelde onderdelen. Zeker gedurende de periode waarin jij nu een bestelling plaatst (waarbij wij netjes hebben aangegeven dat het langer kan duren vanwege de Black Friday week die wij voeren), kan het zo zijn dat een order meer vertraging oploopt dan anders, omdat de verwerkingstijd voor ons ook langer is door de grote aantal orders. Wij willen je dus dan bij deze ook vragen of je de beoordeling mogelijk wilt herzien, nu je deze informatie goed voor ogen hebt en wij onze kan van het verhaal hebben kunnen onderbouwen (voor jou en voor de lezers van deze beoordeling). Met vriendelijke groet, A4H-TECH
Producten zijn snel geleverd en in goede staat ontvangen.
Takeda intake voor mijn S2000 besteld. Op de website werd vermeld dat het langer kon duren voor er op emails gereageerd werd en toch ontving ik binnen een uur een reactie. Ook had ik de intake vrij snel in huis, sneller dan verwacht in ieder geval. Wederom bedankt en ik zal zeker weer aan A4H denken wanneer ik onderdelen nodig heb.
Altijd goed
Ik heb een spoiler gekocht voor mijn Honda ep en het heeft niet langer dan 3 dagen geduurd voor het aankwam. Zelfs tijdens de Corona.
Zoals altijd weer netjes en snel geleverd en goede communicatie
Mijn bestelling was gewoon goed uitgevoerd ook de servies. De bestelling van mijn zoon, is de helft aan gekomen, dit is natuurlijk door drukte. Na vriendelijke contact hebben gehad, en ook vanuit all4honda, is zijn laatste onderdeel onderweg. Complimenten voor de sevices van all4honda, dat ze de tijd hebben genomen dat ze ons hebben terug gebeld, in deze drukke tijden .
Original review
Mijn bestelling was gewoon goed uitgevoerd ook de servies. Behalve de bestelling van mijn zoon, is de helft aan gekomen. Achter dat gene gebeld was niet op voorraad, ze zouden mij terug bellen, jammer gemiste kans, ben afgelopen vrijdag niet terug gebeld, wat de afspraak was.
Artikelen gekocht, zeer tevreden van snelle levering. Binnen de 3 werkdagen thuis geleverd. Bij een dubbele bestelling, per ongeluk door mezelf van hetzelfde artikel heb ik telefonisch contact met hen opgenomen en de dag nadien stond het geld al terug op mijn rekening. Vriendelijke en snelle afhandeling en levering.
Ik had nog enkele vragen over de producten en ze hebben me meteen geholpen en de juiste informatie gegeven
Snelle reactie op vragen en snelle levering.
Heb al heel veel besteld bij hun ben zeer tevreden.
Up to date en vriendelijk
Heb netjes mijn bestelling ontvangen voor de afgesproken termijn.
Correcte en vlotte bediening.
Communion was excellent with emails