Top service altijd!

Altijd behulpzaam, snelle leveringen. Perfect!

Eenvoudig

Eenvoudig en snel

Super goede service

Alles snel en correct geleverd.

Goede en snelle levering

Altijd top

Altijd goede en snelle service, nog nooit een probleem gehad met alles wat ik ooit heb besteld bij all4honda. Kan er niet veel over kwijt gewoon top!!

Onderdeel Dat ik bestelde deed meer dan mijn verwachting :)

Snelle levering en enige leverancier in NL waar ik dit product kon vinden.

Enige leverancier in NL waar ik Honda Moly (M-77) montagevet kon krijgen. Duur spul, maar dat is het overal. Levering was snel en probleemloos. Fijn dat er een leverancier in Nederland is, scheelt weer een paar weken wachten!

Altijd top!

Super service! Kom altijd bij Derk uit voor onderdelen!

Telefonisch goed geholpen en nog beetje gelachen ondanks de drukte, goed bezig jongens/meiden, ga zo door ;)

Love all4Honda

Brilliant service very quick orders very quick responses And reliable would deal with again and again

Mail gehad wacht gewoon op mijn bestelling de aem

Wacht gwn op die die ik had besteld Heb het in de wagen voorlopig anders geregeld

goed contact en snelle afwikkeling en service.

goed contact, en snelle afwikkeling en service.

Altijd goede levering en op tijd

Altijd wanneer ik bestel is t goed en komt t op tijd, er wordt goed aan de afspraken gehouden!

Altijd snelle levering en prima service

Goed verpakt en snelle levering

Goed verpakt en snelle levering

Vlotte en goede service

Zeer vlotte afhandeling. Via mail geïnformeerd naar beschikbaarheid, vlugge reactie. Bestelling geplaatst, 2 dagen later pakketje in perfecte afgeleverd.

Topteam

In een woord gwn perfect heel tevreden

Super zaak

Altijd word ik goed geholpen als ik met vragen zit en elke keer komen ze met een oplossing en elke keer dat de bezorger met mijn all4honda pakketje aan komt voel ik me een kind in de snoepwinkel Super goede service korte levertijden als alles op vooraad is en als dat een keer niet het geval is is het door mij gevraagde product weer snel leverbaar en duurd het niet heel veel langer

Parfaite

Livraison rapide, très bonne qualité, équipe au top, je recommande à 100%, très content de ma commande

Correcte afhandeling en goede communicatie.

Na 14 dagen heb ik mijn bestelling alsnog ontvangen, maar dit komt door de vertraging van de post door covid-19 en niet omdat ALL4HONDA het niet had opgestuurd.

Zéér goede klantenservice!

Bestellingen worden altijd goed verpakt en snel verzonden. Vragen worden duidelijk beantwoord en als je een speciale bestelling wilt doen word je ook uitstekend geholpen!

Great

reliable company, quick to solve any problem, 5 * material, fast in shipping .... thanks

alles goed verlopen.

goede ervaring. snel geleverd en in goede staat.

Perfeckt

Perfeckt