Goede snelle servie

Snel en makkelijk te bestellen, mochten er problemen zijn word je telefonisch goed en snel geholpen.

Makkelijk en snel

Snelle levering. Netjes vermeld door all4hondq

top

Origineel product en volgens afspraak ontvangen. Paste nog perfect ook lol

Goede service en producten

Ik heb contact opgenomen met de klantendienst voor ik mijn bestelling plaatste om zeker te zijn dat ik de juiste producten bestelde. Deze hebben me verder kunnen helpen, en de producten passen perfect. Ik ben zeer tevreden met de producten en de service! En ik zou zeker terug via hen bestellen in de toekomst.

Geweldige klantenservice!

Snelle reactie tijd en goed geholpen door de klantenservice voor het uitzoeken van de juiste onderdeel voor mijn auto!

Nette zaak die altijd mee denkt met de klant.

Goede zaak die altijd snel levert. Altijd tijd heeft on met de klant mee tedenken zo ook bij deze bestelling.

geen slechte webshop

Bij mijn eerste bestelling krijg ik 1 item die ik niet eens besteld heb erbij. Opzich niet zo erg, maar het geen waar ik 2weken op wacht komt dan eindelijk aan. Blijkt het niet waar te zijn wat er beloofd werd. je besteld een RVS einddemper, 100% constructed stainless steel staat zelfs op de doos van de demper. Blijft de magneet er gewoon keihard aan plakken. Blijkt de hele buitenbeplating van de uitlaat van staal te zijn. nuja 2 weken op zitten wachten, heb ik er uiteindelijk nog niets aan. Best zonde van mijn tijd. Nuja, ik snap dat dit niet jullie fout is... maar ik vind als webshop zijnde, zou je toch je producten mogen kennen. Heb een mail gestuurd, hopen op snelle oplossing. Edit: Redelijk snel hulp aangeboden gekregen. Maar ondanks de uitlaat toch gehouden en gemonteerd, 2 weken extra wachten was geen optie helaas. Is wel lekker stille demper tegenover mijn dubbele blox mini's. Bedankt voor de service zou ik zeggen. Stonden wel klaar met oplossing. Probleem ligt niet bij jullie maar bij vibrant lijkt me dan.

heel goed

snelle bediening, veel aanbod. TOP!!!

Eccellente

Ottima azienda, una quantità infinita di prodotti a disposizione ed un ottimo servizio tecnico, i ragazzi rispondono con ottime tempistiche e ti aiutano nelle scelte. Grazie al team di A4Tech!

Dikke prima

Spullen besteld voor m'n Honda. Bleek een langere levertijd op te zitten. Of ik erop wou wachten of niet. Snelle mail wisseling en uiteindelijk een goed alternatief aangeboden. Top tent! Bestel met enige regelmaat hier spullen voor m'n Honda. En altijd tevreden

Correct

Al meerdere aankopen gedaan en telkens weer correct afgehandeld en voor goeie prijzen ,

Original Oil + fast shipping

Shipping was very fast. Informative emails sent frequently. Thanks.

Valve Cover

Hello, when are my Parts coming? My Order Number is 21045446

Snelle reactietijd en vriendelijk personeel die graag met een oplossing wilt komen

Erg goed

Snelle levering, duidelijke site en goede klantenservice snelle reacties op de mails

very good store

Fast shipping. Good response from email

Goeie service, meedenkend, top zaak

Gewoon top

Prima en punktlich

Fijn mailcontact, goed advies

Netjes

Zoals het hoort, alles netjes binnen de aangegeven tojd verwerkt en verzonden, netjes verpakt. DHL is altijd teleurstellend anders 5 sterren

Uitstekend product, uitstekende levering en uitstekende prijs !

100% tevreden klant!

Goed product en snel geleverd

Product besteld en netjes mailtjes ontvangen hoe de bestelling verliep. Was snel in huis en product is netjes ontvangen en voldoet aan je verwachtingen.

Great support with fast and competence answers

A lot of parts on Stock. You can easily find parts for every one price category

Goed bereikbaar, prima service.

Serieuze onderneming die de tijd voor je neemt om je te helpen. Zoekt uit wat kan en belt snel terug. Valt wel op dat men geen fysieke klanten aan de balie is gewend... ten minste dat is mijn ervaring. Personeel laat je wat links staan terwijl ze zelf wat grappen en grollen en geen echt contact met de klant maken. Verder erg tevreden en mooie website.

Goeie service en snelle levering

Makkelijk zoeken en top kwaliteit

Top website alles duidelijk te vinden met filters. Ook top hulp als je vragen hebt kun je mailen en krijg je snel een bericht terug waar ze je uitstekend helpen met je probleem. Tenslotte de bezorging is ook top alles snel opgestuurd en goed ingepakt zodat het heel aankomt.

Van Het Hoffstraat 5

9351 VH Leek

Over A4H-TECH

A4H-TECH B.V. is al 19 jaar Nederlands meest veelzijdige specialist voor tuning-, styling- en vervangende Honda onderdelen voor o.a. de Honda Civic, S2000, CRX, Integra, Del sol en veel meer Honda modellen. Met behulp van enkele honderden bekende product merken kan www.A4H-TECH.com jou voorzien in het product waar jij naar op zoek bent. Of je nu jouw auto gebruikt als dagelijks vervoersmiddel, als racewagen voor op het circuit, als dragracer of in de autocross, A4H-TECH kan je de onderdelen leveren die je nodig hebt om het nodige onderhoud te kunnen plegen en om de Honda te kunnen tunen en stylen zoals jij dat wilt. E-mail: [email protected] Tel: +31 (0)594 857193