I buy everything i need for my car on this site.

Delivery is fast, the quality of the products is solid, prices are fair, and the customer Support is 10/10. What else can i say? I order a lot on A4H and it works out great every single time.

Excellent service

Online shop is great, with fast checkout and very responsive website. Had issues with my order and they got sorted out incredibly fast. Honestly did not except such quick responses and help. Will definitely use the shop again

Netjes en correct

Bestelling gedaan, bevestiging gekregen en keurig geleverd na betaling. TOP....

Correcte communicatie

Perfecte pasvorm oem onderdelen

Goede kwaliteit

Really good

I love the customer service, they took the time to exchange with me for one full week, and I got answers to all my questions.

Alles snel en correct afgehandeld

Goed product en correcte afhandeling

Boven verwachting

Had me adresgegevens niet goed ingevuld een telefoontje en alles werd geregeld top service

Goed advies, inmiddels in me auto geplaatst en hij rijd weer als een zonnetje bedankt voor de goede hulp en informatie

Duidelijk en behulpzaam

De site is erg duidelijk om je spullen te zoeken. De klantenservice is top als je ergens niet uit komt helpen ze je tot je het juiste prodict hebt. Goede kwaliteit van materialen.

Good quality

Good people, serius and nice recomend

Excellent

Excellen Order

Snelle levering en veel op voorraad

Altijd snelle levering

Goede contacten snel.super

correcte snelle levering

correcte snelle levering

Best

Okej

Heb voor de 2de keer besteld en beide keren snel verzonden en zeer goed verpakt.

Goedemorgen service

Had laats een uitlaat besteld en was niet meer leverbaar. Ze belden mij op voor een alternatief. Dat vond ik wel prettig dat er over nagedacht wordt.

Vaker onderdelen besteld hier, altijd prima.

Prima voorraad, fijne duidelijke levertijd en altijd goeie service omtrent vragen etc.

Uitstekende service

Goede, overzichtelijke website. Duidelijke communicatie bij vragen.

Altijd goed ,heb zeker geen klachten top bedrijf!

Mijn ervaring is tot nu toe altijd perfect geweest en verlopen. Toppie!!

Top service!

Een heel goede ervaring met het aanschaffen van mijn producten!

Snelle verzending en goede producten

Product werd snel verzonden en netjes verpakt. Ik ben positief te spreken over m'n aankoop bij a4h.

Gewoon goed

Bijna jammer dat ik verspreid over het jaar slechts twee Hamp-oliefilters nodig heb en deze apart bestel en dus twee keer afleveringskosten moet afrekeken wat de prijs bijna verdubbelt. Neemt niet weg dat het topfilters zijn. De oplossing is natuurlijk dat ik een voorraadje aanleg, maar ja...

Super snelle levering.

1ste keer dat ik zelf iets bestel online,super snelle levering, keurig verpakt, fijne communicatie. Ga zeker vaker wat bestellen.

Van Het Hoffstraat 5

9351 VH Leek

Over A4H-TECH

A4H-TECH B.V. is al 19 jaar Nederlands meest veelzijdige specialist voor tuning-, styling- en vervangende Honda onderdelen voor o.a. de Honda Civic, S2000, CRX, Integra, Del sol en veel meer Honda modellen. Met behulp van enkele honderden bekende product merken kan www.A4H-TECH.com jou voorzien in het product waar jij naar op zoek bent. Of je nu jouw auto gebruikt als dagelijks vervoersmiddel, als racewagen voor op het circuit, als dragracer of in de autocross, A4H-TECH kan je de onderdelen leveren die je nodig hebt om het nodige onderhoud te kunnen plegen en om de Honda te kunnen tunen en stylen zoals jij dat wilt. E-mail: [email protected] Tel: +31 (0)594 857193