Goede bijstand

Zal ik nog bij bestellen

Super snelle levering en goede communicatie via mail

Goede service en snelle levering indien mogelijk

Loop vanaf het begin van het bedrijf mee en nooit geen problemen gehad.

Zeer duidelijke website voor keuze van producten

Top snel geleverd

Site is duidelijk en pakket is snel binnen

De site is duidelijk en kon snel vinden wat ik nodig had. Na de bestelling was het pakket snel binnen en het was netjes verpakt.

Kwaliteit voor een nette prijs

Enige nadeel is dat ik voor bijna 2k heb besteld en dan nog verzendkosten erbij kreeg. Voor de rest is dit zeker een aanrader voor alle honda parts. Snelle levering en fijne service.

Unreal product and fast delivery

Excellent customer service

goed en snel geholpen

onderdelen snel op te zoeken en zijn snel en correct opgestuurd

top website bijna alles wat je nodig heb

super blij dat er website bestaat die het zo makkelijk maakt als je wat aan je honda wil gaan doen of nodig heb

Eenvoudige site snelle levering

Goeie onderdelen

Everything we need for our Honda's!

Good prices, fast shipping and good communication.

Al 13 jaar klant niet voor niets

Goede hulp, advies. Denken mee. Bij een defect of dergelijke helpen ze meteen. Al met al een top team

Mejor catalogo de piezas, rapido i sencillo

Trato fenomenal, las dudas que he tenido siempre se han respondido rápido i en cuanto a productos los mejores, gran variedad i precios buenos.

• ¿Nos recomendarías?

Alijd alles mooi snel binnen

Heel veel goede spullen en snel in huis

Mooie site, alles is makkelijk te vinden

Ik moet mn pakketje nog ontvangen dus ik moet het nog aanzien

Snelle verzending en top producten . Snelle reactie bij vragen keep it up !

Alles verloopt duidelijk en vlot!

Jullie zijn snel met mailen en gereageren op de mail die ik terug krijg jullie zijn duidelijk wat wanneer binnen komt, En voor mij is er geen slechte beleving

Perfecte service

Zelfs tijdens de drukke black friday periode heeft A4H mijn order netjes verwerkt. Zoals altijd makkelijk online bestellen, betalen en snel geleverd naar België met DPD.

Makelijk de stukken gevonden.

Top.

Altijd goed, grote selectie aan onderdelen. Kundig personeel met passie voor Honda's!

Ze zijn snel met mailtjes en vriendelijk

Voor het eerst bij A4H-TECH besteld Heb uitlaat besteld die niet op voorraad is omdat lever tijd lang is boden ze of ik ik 2 alternatieve opties aan :) Mijn evaring is dus super goed snel met mailtjes zijn super vriendelijk

Goede ervaring met de firma en leveringen

Een duidelijke site waar anderen specialisten bedrijven nog van kunnen leren, goed aanbod en kwaliteit in onderdelen en ruim assortiment om uit te kiezen. A4H for all Honda lovers.!

Van Het Hoffstraat 5

9351 VH Leek

Over A4H-TECH

A4H-TECH B.V. is al 19 jaar Nederlands meest veelzijdige specialist voor tuning-, styling- en vervangende Honda onderdelen voor o.a. de Honda Civic, S2000, CRX, Integra, Del sol en veel meer Honda modellen. Met behulp van enkele honderden bekende product merken kan www.A4H-TECH.com jou voorzien in het product waar jij naar op zoek bent. Of je nu jouw auto gebruikt als dagelijks vervoersmiddel, als racewagen voor op het circuit, als dragracer of in de autocross, A4H-TECH kan je de onderdelen leveren die je nodig hebt om het nodige onderhoud te kunnen plegen en om de Honda te kunnen tunen en stylen zoals jij dat wilt. E-mail: [email protected] Tel: +31 (0)594 857193