Best website for the honda dudes period.

Very helpful staff customer service is 100% always, great company.

Top zoals altijd . Goede communicatie en eventuele vervanging moest het onderdeel te lang duren kwa levertijd .

Zeer goed !

Ik zocht een onderdeel overal 2 weken levertijd en dan moeilijk kwa site om te bestellen . Via jullie super goed en telefonisch contact gehad met goede uitleg en super service. Top top bedankt

Goede communicatie en snelle levering

Ik had een onderdeel besteld die niet meer leverbaar was, er werd direct contact opgenomen en overlegt welk onderdeel wel leverbaar was.

Goed en vertrouwd

Altijd netjes en correct

Perfect voor al je benodigdheden

Handige site voor het vinden van al je honda onderdelen, vlotte service en snel geleverd.

Super satisfied. Professional and fast

I am very satisfied with the purchase made. Excellent quality products, qualified staff and super available to answer any question. Fast shipping. I highly recommend it

Vriendelijk en snel

Snelle reactie op de mail, en tot nu toe snelle levering.

OEM onderdelen snel geleverd!

Altijd goed geholpen, als ze de prijzen aantrekkelijk houden blijf ik hier me Honda rommel bestellen.

Goeie service

Spullen altijd op tijd binnen

Goed geleverd

Goede service!

Slechte feedback over leverstatus.

Er is slechte terugkoppeling over backorder, je moet als klant zelf overal achteraan. Slechte zaak gezien de illusie wordt gewekt alsof het wel op voorraad zou zijn

Goede kwaliteit!!!!!! Alles 4 Honda

Snel en betrouwbaar

Als je hier iets besteld staat alles altijd duudelijk in de comments en het is snel geleverd en vaak krijg je haribo er bij altijd lekker

Correct en snel

Top kwaliteit materiaal en geweldige service

Altijd goede materialen geleverd Netjes optijd binnen Goeie service bij vragen

Keurig en goed

Waar voor zijn geld en snelle levering

Zeer klantvriendelijk

Sturen persoonlijke berichten en denken met je mee.

Perfecte professionele service

Onverwacht toch nog sleuters van honda 2005 kunnen vinden, bedankt

Heel mooie kuipstoel, zorgkundig verpakt en snel geleverd!

Prima service!

Zoals het hoort

Eerste upgrade besteld bij All 4 honda. Heb een armsteun voor een Ep3 gekocht. Prima service, kwaliteit onderdeel en fijne website! Volgende upgrade zit al in het winkelmandje!

Very competent and hentusiast!

Very good and quick communication, the sellers are very well informed and disponible. They helped me to find the right product for my Civic. Very glad to bought from A4H! p.s. shipping to Italy takes only few days with SDA

Toppers

Goeie kwaliteit spullen. Altijd nette service ook voor als er problemen zijn.

Snel service en netjes ingepakt

Zoals het is bekend van jullie altijd netjes ingepakt en snel bezorgservice

Van Het Hoffstraat 5

9351 VH Leek

Over A4H-TECH

A4H-TECH B.V. is al 19 jaar Nederlands meest veelzijdige specialist voor tuning-, styling- en vervangende Honda onderdelen voor o.a. de Honda Civic, S2000, CRX, Integra, Del sol en veel meer Honda modellen. Met behulp van enkele honderden bekende product merken kan www.A4H-TECH.com jou voorzien in het product waar jij naar op zoek bent. Of je nu jouw auto gebruikt als dagelijks vervoersmiddel, als racewagen voor op het circuit, als dragracer of in de autocross, A4H-TECH kan je de onderdelen leveren die je nodig hebt om het nodige onderhoud te kunnen plegen en om de Honda te kunnen tunen en stylen zoals jij dat wilt. E-mail: [email protected] Tel: +31 (0)594 857193