Goede service, en levering.

Mijn ervaring tot nu toe is gewoon goed. Optijd mijn bestelling en als er iets niet op voorraad is dan zoeken ze naar een oplossing en laten het natuurlijk weten.

Nette service en goede comunicatie

Ik had een set radiateur slangen voor mijn circuit auto besteld, bestelde kleur niet op voorraad maar A4H kwam gelijk met een alternatief kleur als voorstel. Functie boven uiterlijk voor mij dus akkord gegaan. Bestelling was binnen 2 dagen op mijn deurmat. Bedankt A4H!

Everything was perfect

Fast delivery. In first confirmation email was 2-3 days delivery time but i have it on second Day after this email.

Vibrant resonators gekocht

Prima geholpen. Navraag gedaan of er voorraad was. Na bevestiging besteld en binnen drie dagen binnen. Binnenkort worden ze gemonteerd dus hopelijk heb ik minder last van "drone " in de cabine.

Werd met open armen ontvangen werd snel geholpen goeie Aandrijfassen voor een goede prijs

Goede duidelijke website en nette correcte communicatie.

Goede duidelijke website en nette correcte communicatie. Na wat onduidelijkheid over levertijden prima opgelost.

Er zit veel kennis van de producten bij A4H, konden op alle vragen uitstekend antwoord geven.

Goede producten. Breed assortiment met alles wat je nodig hebt voor je honda

Sara

Perfect!

Real profesional

to any question and request I received a reasoned answer in a short time

Altijd goeie service en als je belt word je netjes te woord gestaan Het adres voor je Honda onderdelen

Zeer snel antwoord als je een vraag hebt mvg wayne

Super service

Super communicatie omtrek de bestelde onderdelen

Snelle levering en duidelijke communicatie.

Webwinkel/site werkt prima. Ik werd snel op de hoogte gebracht of mijn items op voorraad waren, waarna de spullen snel geleverd werden.

Supermedewerking

Zonder problemen kunnen bestellen. Alles duidelijk. Betalen en direct mail ontvangen van bestelling uiteraard. Dag nadien mail ontvangen dat alles in stock is dat het word aangeboden aan leveringsdienst. Na 2-3dagen van bestelling thuis geleverd en netjes verpakt!

Prima service, aardig snelle verzending.

Een van de producten die ik had besteld was niet op voorraad bij leverancier maar werd goed geholpen hiermee door het product van de order af te halen. Al met al prima ondersteuning!

super

Snel, correct en volledig zoals beschreven. Aan te raden!

Uitstekende shop

Bedtelling geplaatst en zeer snel verzonden en ontvangen. Zeer tevreden van deze shop.

Geweldige service, uitgebreid assortiment!

Duidelijke & gebruiksvriendelijke webshop. Snelle en correcte service! Snelle levering en vriendelijke mensen. Een aanrader voor elke Honda rijder!

GREAT

Friendly, helpfully staff with knowledge of their bussiness.

Excellent great team to deal with

Above and beyond great team and a pleasure to deal with

ze verzenden het pakket snel, betalen vandaag, morgen thuis, en ik woon in belgië.. goed verpakte spullen, redelijke prijzen

Всичко стана идеално

Много добре изработка паста стана без проблем ,отлична цена

• Бихте ли ни препоръчали? Yes

Goede service Altijd goed telefonisch contact met vragen. Pakketjes altijd optijd geleverd. Bij problemen met verzending word je altijd optijd ingelicht of er word een alternatief aangeboden. Over de webshop zelf echt 0 klachten. In één woord '' fantastisch!! ''.

Zeer goed bedrijf en levert netjes de spullen altijd

Van Het Hoffstraat 5

9351 VH Leek

Over A4H-TECH

A4H-TECH B.V. is al 19 jaar Nederlands meest veelzijdige specialist voor tuning-, styling- en vervangende Honda onderdelen voor o.a. de Honda Civic, S2000, CRX, Integra, Del sol en veel meer Honda modellen. Met behulp van enkele honderden bekende product merken kan www.A4H-TECH.com jou voorzien in het product waar jij naar op zoek bent. Of je nu jouw auto gebruikt als dagelijks vervoersmiddel, als racewagen voor op het circuit, als dragracer of in de autocross, A4H-TECH kan je de onderdelen leveren die je nodig hebt om het nodige onderhoud te kunnen plegen en om de Honda te kunnen tunen en stylen zoals jij dat wilt. E-mail: [email protected] Tel: +31 (0)594 857193