Super service, wordt goed op de hoogte gebracht

Prettige webwinkel en erg goede service!

ik bestel al jaren bij All4Honda nooit problemen gehad.

Bij vragen zijn ze altijd gereed om u bij te staan. Altijd op tijd de bestellingen ontvangen, moest het zijn dat er een onderdeel van de bestelling later komt sturen ze het erna en laten ze je het altijd weten, bestelling altijd goed ingepakt. Zelfs al moest er een probleem zijn bij de bestelling staan ze direct voor u klaar om u te helpen. top service.

Goede klantenservice

Ze helpen altijd als je vragen hebt en ze sturen alles ook snel op!

Altijd topservice

Nog nooit problemen gehad en staan altijd bereid je te helpen. Paar keer al besteld en zonder problemen verlopen en altijd mooi op tijd ontvangen.

Altijd goede hulp.

Bij vragen altijd snelle en professionele hulp. Bij eventuele problemen word meegedacht aan een oplossing.

Snelle service en goed verpakt

Connector past uitstekend, snelle levering

H4 connectors besteld, goede kwaliteit en snelle service

Goeie service maar vrij hoge verzendkosten

Goeie service, betrouwbaar, redelijk snel geleverd, goeie communicatie. De verzendkosten naar België zijn misschien wel wat aan de hoge kant.

Onderdelen zijn moeilijk te vinden

Onderdelen zijn moeilijk te vinden op de site, zou mijn idee veel makkelijker zijn om te zoeken op basis van een nummer en een tekeningoverzicht onderdelen, zo zoek ik op de site Easyparts ook naar scooter onderdelen :-)

Everything was right, I will definitely go shopping here more often

There is a huge selection with very good descriptions, and the package arrived in Germany after a few days.

top website

geweldige en snelle service

Goed en vriendelijk

Ik ben goed en vriendelijk geholpen

Heel goede ervaring en een super service

Ik heb een heel goede ervaringen snelle levering

goede service

Iets in mijn bestelling was voor een lange tijd niet meer leverbaar. Hiervoor heb ik netjes informatie over gekregen en is er een alternatief aangeboden.

Goede producten en levering.

Stipt, snel, scherpe prijs

Ik koop regelmatig onderdelen voor mijn Honda en All4Honda.com is een uitstekende leverancier met goede prijs kwaliteit verhouding, breed assortiment en uitstekende service! Mooie site, leuk om rond te kijken. Complimenten aan het team!

Is er iets mis word het opgelost

Prima uitleg en overzichtelijk. En de mogelijke opties en info als iets niet op voorraad is is ook top geregeld.

Zoals altijd top!

Meerdere malen bij all4honda besteld. Altijd goed geholpen en de producten zijn naar wens en van goede kwaliteit.

Goede prijs, goed ingepakt en snel bezorgd

Goede prijs, goed ingepakt en snel bezorgd

Besteld en al binnen paar dagen binnen echt super ik weet waar ik nu me onderdelen ga bestellen en dat is bij ALL4HONDA!!!!!!

uitstekend

groot aanbod en snelle en correcte service, ook een goede klantendienst

Snelle levering en toen iets niet klopte werd dit snel en op een goede manier behandeld.

Goede duidelijke website

Great company, very understanding and helpfull !!!

Very good company, with good communication and very helpfull service, recommend 100% !!!

Goede service bestelling was goed en paste perfect thanks

Van Het Hoffstraat 5

9351 VH Leek

Over A4H-TECH

A4H-TECH B.V. is al 19 jaar Nederlands meest veelzijdige specialist voor tuning-, styling- en vervangende Honda onderdelen voor o.a. de Honda Civic, S2000, CRX, Integra, Del sol en veel meer Honda modellen. Met behulp van enkele honderden bekende product merken kan www.A4H-TECH.com jou voorzien in het product waar jij naar op zoek bent. Of je nu jouw auto gebruikt als dagelijks vervoersmiddel, als racewagen voor op het circuit, als dragracer of in de autocross, A4H-TECH kan je de onderdelen leveren die je nodig hebt om het nodige onderhoud te kunnen plegen en om de Honda te kunnen tunen en stylen zoals jij dat wilt. E-mail: [email protected] Tel: +31 (0)594 857193