Goed kwaliteit

Goed ,makkelijk en duidelijk overzicht van de producten. Zeker een aanrader

Zeer tevreden en alles netjes verpakt

Zeer tevreden e' snelle levering

Super snel geregeld

Voor mijn Civic ED uit ‘89 ben ik hier altijd op de juiste plek. Mail en telefooncontact is uitstekend.

Snelle en vriendelijke service

Had een bestelling geplaatst en wat vergeten mee te bestellen dit kon gelukiig nog snel bij de order toegevoegd worden voor het verzonden werd Tevreden!

good honest company who know about hondas

great company with good prices on genuine honda parts used this company a few times now with out any problems

Prima prijzen, goede service, langzame levering

Bij all4honda vind je bijna alles wat je nodig hebt voor welke gen Honda dan ook. Altijd tegen prima prijzen. Altijd goede service. Levertijden worden wel steeds langer, ook voor simpele orders zoals een pakking.

Goede service en ze houden je goed op de hoogte

Altijd snel verder geholpen zeer tevreden van deze service dat ze bieden

verkar vara bra grejor men lite dåliga på återkoppling för leverans.

dom verkar vara bra men tog lite lång tid att få grejorna.

Zeer correct en kundig advies

Bij een vraag over een product geeft men een zeer goed uitgebreid advies. Zodat je de juiste keuze kan maken.

Goed voor elkaar

Nette service makkelijk retourneren

Goed en duidelijke producten

Vind het een goeie duidelijke website goed betaal baar ben zekker te vrede enige min pu tjw vind ik pas bij 175 euro geen verzend kosten en maar 1 filiaal in nederland veder ben ik zekker te vragen of hoe duidelijk de website werkt en betaal wijze

Groot assortiment aant Parts en goodies echt een aanrader. Heb nu al veel hier besteld en altijd zeer content over

Vaak zijn de spullen op voorraad

Onderdelen zijn veel op voorraad en worden snel verzonden

Goede service.

Ondanks dat mijn bestelde onderdeel lastig geleverd kon worden door corona en brexit werd mij een goed alternatief aangeboden en was het snel geregeld.

Alles vlot verlopen zoals het hoort...

Het mocht iets vlugger aankomen, maar het is nog aanvaardbaar.

Besteld en het was goed verpakt! Ook correcte spullen. Alles was top

Het word redelijk snel geleverd dat vind ik heel goed

Supergoed

Snelle levering,wat ook aan mijn verwachtigingen voldeed. Kortom een aanrader voor andere Honda liefhebbers

Supper geholpen

Supper goede cominucatie als er even iets niet op voorraad is andere dingen worden ook goed en snel opgelost zeer tevreden.

Site fiables et professionnel

Jamais eu de soucis sr ce site

Goede ervaring!

Mn eerst bestelling gedaan en zeker niet de laatste! Snelle levering, foutje langs mijn kant waardoor maar 1 dag vertraging. Super service

Excellent et rapide

Les services de A4H sont rapide et compétent, merci de leur professionnalisme.

snelle levering .

zeer vlot

Everything is perfect

Will order here again

Excellent, would order again.

Friendly personel and helpfull. Everything was packed carefully.

Van Het Hoffstraat 5

9351 VH Leek

Over A4H-TECH

A4H-TECH B.V. is al 19 jaar Nederlands meest veelzijdige specialist voor tuning-, styling- en vervangende Honda onderdelen voor o.a. de Honda Civic, S2000, CRX, Integra, Del sol en veel meer Honda modellen. Met behulp van enkele honderden bekende product merken kan www.A4H-TECH.com jou voorzien in het product waar jij naar op zoek bent. Of je nu jouw auto gebruikt als dagelijks vervoersmiddel, als racewagen voor op het circuit, als dragracer of in de autocross, A4H-TECH kan je de onderdelen leveren die je nodig hebt om het nodige onderhoud te kunnen plegen en om de Honda te kunnen tunen en stylen zoals jij dat wilt. E-mail: [email protected] Tel: +31 (0)594 857193