Mijn bestelling kwam supersnel en was precies wat ik besteld had!

Een top pc voor een juiste prijs.

Op 1e Kerstdag een game pc besteld, maanden lang gezocht en na wat aanpassingen zoals ik hem wil hebben kwam deze 6 januari aan. ( De reden van latere levering waren de feestdagen en aanpassingen). In de avond aangesloten, wat mij gelijk opviel is dat hij heel erg stil is. Maar ik had een zwart beeld, en dan schrik je natuurlijk! waarschijnlijk door vervoer gebeurd, zo lief gaan ze niet om met dozen. Geen zaklamp dus de volgende dag kijken, en jawel de videokaart zat iets scheef, deze aangedrukt en beeld! Diverse spellen en software geïnstalleerd, de pc blijft stil ook als de videokaart actief wordt en hij draait geweldig. tot heden ben ik er erg wijs mee, de prijs was hoog maar ik moest vandaag iets bestellen bij Bol en zag mijn geschiedenis waar een game pc tussen stond , dan is mijn pc zeker rond de €500,- goedkoper ondanks de aanpassingen ( SSD, Koeling). Pc en prijsverhouding dus prima, ik raad zeker Lala aan bij het kopen naar een ( game) pc. Na 2 dagen had ik al een mail om een review te schrijven, neem mij niet kwalijk dat ik een kleine maand heb gewacht en getest want je moet hem toch eerst leren kennen.

Goede pc die ondanks slecht weer snel werd geleverd.

Goede pc die ondanks slecht weer snel werd geleverd.

Tevreden

Ik ben zeer tevreden met mijn minipc, lala heeft een ruime keuze en bovendien kun je je pc zelf samenstellen, makkelijke en zeer goede webshop, je krijgt precies wat je wilt hebben of nodig denkt te hebben, je kan lala hier ook over laten adviseren, makkelijk betalen, snelle levering.

Top product, levering in orde en uitstekende klantenservice!

Gaming desktop samengesteld. Heb hem nu 2 weken uitbundig getest en doet perfect wat hij zou moeten doen. Levering was op tijd zoals gecommuniceerd. Toestel was veilig en correct verpakt. Ook was er extra uitleg voorzien voor degene die niet goed weten wat ze waar moeten instaleren. Ik zou dit zeker aanraden. Een van de beste ervaringen die ik tot nu toe had met het online bestellen van goederen! (Mogelijks verbeterpuntje is het sturen van de vraag voor feedback pas 1 of 2 weken nadat het product geleverd is en niet direct na levering.)

ben tevreden

Mijn ervaring bij lalashops is uitstekend Heb een computer besteld Die is mits een beetje vertraging (door feestdagen ) toch ontvangen Heel goed verpakt met de nodige uitleg in de doos De klanten service top heel goed geholpen Ze hebben er een klant bij Doe zo voort , top top top

Super service, klant vriendelijk, zeer behulpzaam!

Goeie ervaring! Elke vraag die ik had werd beantwoord, elke zorg over hoe en wat werd tot rustgesteld. super product ontvangen, top qualiteit! Ben super blij mee!

Snel geleverd.

Afgelopen zomer een Nuc PC aangeschaft. Binnen 2 dagen in huis en ben er nog steeds heel tevreden mee.

Prima PC en weer lekker snel.

Heb deze PC met een aantal upgrades samen gesteld, o.a. extra fan, Be Quiet 600 behuizing, Intel I7 14700K processor, zwaardere voeding van 850 Watt, een SSD M2.0V van 2 TB en een extra HD van 4 TB. Alles netjes en snel geleverd en werkt lekker snel vergeleken met mijn oude PC. Het enige wat ik vond wat er niet bij zat is misschien een lijstje wat je moet doen als je de PC voor het eerst gaat gebruiken, bv. gebruikersnaam en wat instellingen aanpassen want als van Windows 10 afkomt wekt alles net ietsjes anders en koste het me even wat tijd om wat van mijn oude PC over te zetten. Maar mijn nieuwe PC werkt perfect en Lalashops reageerde snel op een mail met een vraag en het verzenden was verder ook prima. Ik hoop dat ik weer een poos vooruit kan met mijn nieuwe PC.

Zeer blij met de aankoop

Met deze mooi geprijste pc kan ik zwaardere spellen aan. En dat hoeft niet veel te kosten. Tussendoor bericht gekregen dat de videokaart 9050 niet op voorraad was. Dus kreeg ik de 9050ti zonder bij betalen. Dus extra blij met de service.

Je wordt geholpen zonder wachttijd,

Als oplossing voor een pc zoekt, zullen ze altijd het proberen de antwoorden te geven.

Top produkt

Top produkt aan een zeer goede prijs

beeld valt regelmatig uit

eerst viel het beeld 1x in de 2 weken uit maar ik heb het ook al 3x per dag gehad dan kan ik hem alleen uitzetten door de stroom er af te halen en dan de stroom weer aan en opnieuw opstarten

Top ervaring! Geweldige gasten!

Last minute customized gaming PC besteld bij Lalashops.nl en heb hem binnen 48 uur af kunnen halen. Ben echt heel goed geholpen en de PC werkt als een malle.

Prima bedrijf

We hebben een pc besteld bij de Lalashop. Deze is netjes geleverd en doet wat hij moet doen. Tussendoor hebben we nog contact gehad met de klantenservice per e-mail. Er werd adequaat en snel gereageerd

Goede snelle levering

Niet volledig assortiment. Kon dus alleen maar 2 onderdeeltjes bestellen. Verder goede service.

Blij met de game pc!

Game pc met uistekende specs voor een scherpe prijs besteld bij Lalashops. Ondanks de feestdagen vlot geleverd. Stevig verpakt om schade tijdens transport te voorkomen. Windows voorgeïnstalleerd dus direct klaar voor gebruik. Ben er super blij mee!

Helemaal perfect!!

Goede communicatie & mijn nieuwe PC is geweldig!

Prima.

Prima levering.

Snelle en goede bezorging en communicatie en pc doet zoals bedoeld is

Communicatie en snelle levering en pc doet zoals het hoort, kabels aansluiten en pc aandoen, wel vantevoren de handleiding lezen als je geen geïntegreerde grafische kaart hebt, maar een aparte ,dan heb je daarvoor speciale poorten om randapparatuur te instaleren

Betrouwbaar

Betrouwbaar, snelle levering en het product is goed.

Fantastische service

Wij hadden online besteld nadat we eerst in de winkel waren geweest voor vragen die wij hadden en hadden hier direct een goed gevoel bij. Voor de 5 werkdagen om waren stond alles al klaar om opgehaald te worden. Bij het ophalen kregen we een goede uitleg van een zéér vriendelijke medewerker. We mogen ze altijd bellen voor vragen of problemen, ook belangrijk. Dus voor ons verdienen jullie zeker die 10 voor heel het traject van bestelling tot levering.

Snelle levering Lekkere wierook en dit keer leuk presentje erbij. Bedankt !

Top Service!

Is nu de 2de pc dat ik daar koop. En dat is altijd perfect verlopen. Zelfs nu met de feestdagen een snelle levering. Houden je netjes op de hoogte van je bestellingen alles word stevig verpakt voor verzending. Een dikke 10 dus!

Doctor Schaepmanstraat 49

6004 AD Weert

Over Lalashops.nl

LalaShops - Uw digitaal winkelcentrum Wij van LalaShops willen verantwoord shoppen voor iedereen makkelijk en betaalbaar maken. Wij doen dit door zo veel mogelijk samen te werken met lokale ondernemers die de kwaliteit van hun producten en diensten reeds bewezen hebben en door zoveel als mogelijk te besparen op o.a. winkelkosten en personeel. Deze samenwerkingen en besparingen resulteren in de grote productdiversiteit en scherpe prijzen die wij u aanbieden op LalaShops.nl. Doordat wij een deel van onze winst gebruiken voor humanitaire- en ecologische projecten, draagt u automatisch bij aan een betere wereld door bij ons te kopen!