Eerlijk advies boven snelle verkoop – een absolute aanrader!

Echt een aanrader! Mijn zoon (12) wilde zijn zuurverdiende spaargeld uitgeven aan een geheugenupgrade voor zijn game-pc. In plaats van hem simpelweg iets aan te smeren, gaf Denis een eerlijk en helder advies om eerst zijn huidige geheugenopbouw goed te overwegen. Door dit eerlijke advies hield hij budget over, waardoor hij eindelijk zijn grote wens — waterkoeling — kon bekostigen. Deze heeft hij later bij hen besteld en laten monteren. Vanaf de eerste aanschaf tot aan de latere uitbreidingen is hij altijd uitstekend en oprecht geholpen. Zelfs een klein servicegevalletje werd zonder enig probleem direct opgelost. Het is geweldig om te zien dat klantvriendelijkheid en eerlijkheid bij Lalashops nog echt op nummer één staan!

Goed bestelproces, prima mini computer

Netjes behandeld, bij thuiskomst de pc aangesloten en werkte direct prima. Na enkele dagen intensief gebruik nog steeds zeer tevreden over de prestaties van de pc. Het totaal is dus zeker aan te raden

Helemaal goed voor een budgetvriendelijke prijs.

Ik ben altijd reuze voorzichtig met aanschaf van duurdere dingen. Dus shop goed opgezocht en kon alles van Lalashop vinden. De aankoop was een gezoek en wat onoverzichtelijk maar uiteindelijk de juiste PC aangeschaft voor een mooie prijs/kwaliteit verhouding. Het apparaat doet het goed. Alleen had ik zelf graag het Windows besturingssysteem geïnstalleerd. Een aanrader.

Duidelijk

en correct geholpen.

super

snel goed en makkelijk

Perfecte service en prijzen

Perfecte service en goed verpakt voor verzending. Ik heb een mooie pc besteld, thuis ontvangen en windows was al volledig geïnstalleerd ge-update. Ik kon meteen aan de gang. Kwa verzending goed geregeld met postnl en een ontvangstcode. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Good services

I ordered a pc for my son in the weekend. Monday morning I called to check when it will be delivered..They said Friday (in Belgium)... Wednesday already received. It should come Tuesday,but was a delay from Post Nl. Thank you

Super blij met pc en Lalashop

Nieuwe computer nodig, dus op op internet gekeken. Telkens kwam ik weer op Lalashop uit. De website is duidelijk, veel keuze, heerlijk dat je de keuze op veel punten kunt aanpassen naar persoonlijke wensen. Prijzen zijn goed, dus stoute schoenen aangetrokken en besteld. Na 5 dagen werd de computer bezorgd in een stevige doos. Bij openen van de doos zat de pc netjes in piepschuim op zijn plek. Ter bescherming tijdens transport was de binnenkant van de computer opgevuld met een speciale vulling, perfect. Kleine aanwijzing hoe je de zijkant kunt verwijderen om de vulling te verwijderen is mijnsinziens geen overbodige luxe (dit is mijn enige puntje van kritiek). Het uiterlijk van de computer is nog mooier dan gedacht. Computer aangesloten en aangezet. Als een trein! Zo snel en super stil. Besturingssysteem is goed geïnstalleerd, dus ik kon meteen aan de slag. Hoe tevreden ik ben? Ik zit breed grijnzend achter mijn computer.

Gewoon goed

Gewoon goed, aanrader.

Goede service Goede prijs Goed bereikbaar Goed gewoon Aanrader

Eindelijk een bedrijf dat ook vragen na de verkoop opvolgt en beantwoordt.

Wij zijn zeer tevreden met de aankoop van de computer en toebehoren. Allez, .... , eigenlijk onze zoon. Want die computerkast is niet om te studeren, u weet wel. Reclameren zal je hem nu niet horen. Nog een leuk tafeltje erbij en nog wat licht ... . Jawel, een goede aankoop bij Lalashops.nl. Mvg., de opnieuw geruste papa.

Snelle levering voor een op maat gemaakte PC.

Top communicatie en top product

Alles liep vlot en dmv goede communicatie. Thuis de pc in gebruik genomen en alles voldoet aan de verwachting een echte aanradar.

Mooie PC die voldoet aan mijn eisen voor een mooie prijs

Eenvoudig besteld, makkelijk aanpasbaar aan je eigen eisen, snel geleverd en vrijwel direct gebruiksklaar!

Prima prijs prestatie verhouding!

Prima prijs prestatie verhouding! Goede bereikbaarheid! Goede service!

Mooie PC voor een mooie prijs

Eenvoudig besteld, snel geleverd en vrijwel direct gebruiksklaar!

best goed

de pc werd snel geleverd,op 2 dagen.alles werkt goed.behuizing wat licht

Levering onjuist.

Geen dvd speler ontvangen. Nu ook onzeker of er niet een dvd/cd met software geleverd moest zijn bv voor toetsenbord/ muis.

Uitstekende service

Kocht een computer bij dit bedrijf en overlegde tevoren over mogelijkheden. Werd heel goed en vlot geholpen.

Snelle levering en gemist onderdeel wordt nagezonden

Snelle service en opvolging, aanrader!

Mooie PC aangeschaft, snelle levering en ondanks dat de HDD niet leverbaar bleek, een snelle passende oplossing geboden. Dank!

Mijn bestelling kwam supersnel en was precies wat ik besteld had!

Een top pc voor een juiste prijs.

Op 1e Kerstdag een game pc besteld, maanden lang gezocht en na wat aanpassingen zoals ik hem wil hebben kwam deze 6 januari aan. ( De reden van latere levering waren de feestdagen en aanpassingen). In de avond aangesloten, wat mij gelijk opviel is dat hij heel erg stil is. Maar ik had een zwart beeld, en dan schrik je natuurlijk! waarschijnlijk door vervoer gebeurd, zo lief gaan ze niet om met dozen. Geen zaklamp dus de volgende dag kijken, en jawel de videokaart zat iets scheef, deze aangedrukt en beeld! Diverse spellen en software geïnstalleerd, de pc blijft stil ook als de videokaart actief wordt en hij draait geweldig. tot heden ben ik er erg wijs mee, de prijs was hoog maar ik moest vandaag iets bestellen bij Bol en zag mijn geschiedenis waar een game pc tussen stond , dan is mijn pc zeker rond de €500,- goedkoper ondanks de aanpassingen ( SSD, Koeling). Pc en prijsverhouding dus prima, ik raad zeker Lala aan bij het kopen naar een ( game) pc. Na 2 dagen had ik al een mail om een review te schrijven, neem mij niet kwalijk dat ik een kleine maand heb gewacht en getest want je moet hem toch eerst leren kennen.

Goede pc die ondanks slecht weer snel werd geleverd.

Goede pc die ondanks slecht weer snel werd geleverd.

Tevreden

Ik ben zeer tevreden met mijn minipc, lala heeft een ruime keuze en bovendien kun je je pc zelf samenstellen, makkelijke en zeer goede webshop, je krijgt precies wat je wilt hebben of nodig denkt te hebben, je kan lala hier ook over laten adviseren, makkelijk betalen, snelle levering.

Doctor Schaepmanstraat 49

6004 AD Weert

Over Lalashops.nl

LalaShops - Uw digitaal winkelcentrum Wij van LalaShops willen verantwoord shoppen voor iedereen makkelijk en betaalbaar maken. Wij doen dit door zo veel mogelijk samen te werken met lokale ondernemers die de kwaliteit van hun producten en diensten reeds bewezen hebben en door zoveel als mogelijk te besparen op o.a. winkelkosten en personeel. Deze samenwerkingen en besparingen resulteren in de grote productdiversiteit en scherpe prijzen die wij u aanbieden op LalaShops.nl. Doordat wij een deel van onze winst gebruiken voor humanitaire- en ecologische projecten, draagt u automatisch bij aan een betere wereld door bij ons te kopen!