Niet het product dat ik wou en dat is blijkbaar normaal

Pc van bijna 2000 euro besteld. Pc arriveerde en het was een andere case dan ik besteld had. Ik had bewust gekozen voor een case met mesh vooraan voor een goede luchtcirculatie ( de standaard case als je deze Pc koopt). De case die ik kreeg is dicht vooraan, met smalle openingen aan de zijkant. Heb dit nagevraagd en blijkbaar is dit omdat de gpu niet in de mesh case past. Waarom dan de mesh case met deze gpu adverteren? Ten tweede werkte de pc niet goed. Ik had geen beeld op mijn monitor. Aan de telefoon werd mij verteld dat de gpu waarschijnlijk los was gekomen door transport. Ik ken niets van pc's maar toch op aanraden van de medewerker zelf case opengedaan en (met heel veel moeite) de gpu uitgehaald en terug aangesloten. Anders was het pc terugsturen en nog een week wachten. Hopelijk heb ik zelf niets anders geraakt tijdens het prutsen in de pc case. Nu valt mij op dat er een opening aan de achterkant van de case is, alsof er iets te kort is. Foto gestuurd van de opening. Tot vrijdag was ik nog in gesprek via email met een medewerker maar sinds vrijdag 16u ongeveer geen reactie meer. Dus mijn tevredenheid is laag. Niet de pc die ik besteld had, en ik kan degene die ik bestelde niet krijgen want de hardware past er niet in. Dan werkt de pc niet. Dan moet ik zelf aan de pc werken terwijl ik er helemaal niets van ken, dat is net de reden dat ik een prebuilt pc koop. Dan krijg ik geen antwoord meer ivm die opening. Dus ik beveel lalashops niet aan. 5 jaar geleden kocht ik ook een pc bij lalashops en toen was alles volgens afspraak. Enkele jaren geleden heb ik ook iemand die ik ken een pc laten bestellen bij lalashops. Dat zou ik nu niet meer doen. De man aan de telefoon was wel heel vriendelijk maar daarmee ben ik natuurlijk niet geholpen.

Prima service!

Op vrijdagmorgen telefonisch afgestemd dat de mini-PC die middag afgehaald kon worden. Besturingssysteem werd voor me geinstalleerd inclusief licensies. Thuis hoefde ik alleen maar de hub waaraan het toetsenbord, muis, UTP, en beeldscherm "hangen" aan te sluiten, en ik kon meteen starten. Het ging allemaal erg vlot, en de koffie (tijdens wachten), smaakte uitstekend!

Snelle en prima

Snel geleverd. Prima pc met goeie prijs. Helaas geen upgraden of extraatje Maar gewoon 2 computers met beeldscherm geleverd.

Uitmuntend

Bij het op zoek gaan naar de ideale gaming pc stootte ik kop jullie site. Nu ben ik super tevreden dat ik bij jullie mijn aankoop heb gerealiseerd. Alles verliep perfect zowel aankoop als levering. Bedankt voor de snelle service , ik hoop bij de volgende aankoop bij jullie nog te mogen terugkeren in de toekomst. Met vriendelijke groeten , Bourgeois Alain

Gewoon Goed.

Op een donderdagmiddag de door mij gewenste pc-configuratie besteld met een kleine update. Deze is op dinsdag erna naar mij verzonden en op woensdag had ik de pc in huis door PTT-pakketpost keurig afgeleverd. Prima geleverd, goed verpakt. Met zelfs in de kast nog extra vulling aangebracht om beschadiging en evt. los trillen van de componenten te voorkomen. Wel miste ik in de levering 2 externe componenten die bij de bestelling hoorden. Een kort berichtje hierover aan de klantenservice nog diezelfde woensdagavond. Klantenservice reageerde donderdagmorgen direct met mail; bood excuses aan voor het ongemak en zegde toe de componenten direct na te sturen. Dat gebeurde ook nog diezelfde dag. Op vrijdag werden deze door mij ontvangen. Goed opgelost. PC werkt prima al heb ik de volledige rekenkracht van videokaart en processor nog niet kunnen uittesten. Komt later wel. Wel een klein puntje van 'kritiek'; ik had deze pc al langer in vizier maar hoopte dat met 'Black Friday' wellicht de prijs tijdelijk scherper zou worden gesteld. Niets bleek minder waar; de prijs werd juist enkele dagen voor b.f. onverwacht verhoogd met € 250,-. En dat was wel wat zuur. Kan worden voorkomen denk ik dan als je op je website melding maakt hoe lang aanbiedingen gelden. Dan wordt niemand verrast.

super snelle levering en heerlijke wierrook

Ik had op de gok precious musk gekocht en dat is nu mijn favorite

Was erg sceptisch om een pc online te…

Was erg sceptisch om een pc online te bestellen en meteen te betalen, maar Ik moet toegeven dat ik erg verbaasd ben hoe de communicatie / service en levering is verlopen met Davinci/LaLashops. Je krijgt snel bericht via de mail. Mocht ik ooit weer een pc nodig hebben dan zijn zij mijn eerste keuze.

Helaas 3 van de 4 computers werkte niet

4 computers besteld voor werk. 1 nieuwe computer voor video-editing, deze werkte prima. 3 refurbished HP Elitedesks die het helaas allen niet deden. Klantenservice was in het begin goed, antwoordde snel en stuurde snel etiketten om de computers weer terug te kunnen sturen. Helaas hoor ik nu al een maand lang niets meer van ze en geen antwoord gekregen op mijn mails. Hopelijk krijgen we de computers snel werkend terug.

Mijn adres als ik een nieuwe pc wil kopen of toebehoren.

Dit is inmiddels de derde of vierde keer dat ik bij Lalashops een pc, monitor of computeraccessoires heb aangeschaft sinds begin vorig jaar. Bij mijn eerste aankoop ging de SSD van de pc binnen enkele maanden kapot. Toen ik dat meldde, stuurden ze direct een verzendlabel zodat ik de pc kosteloos kon retourneren voor reparatie. De SSD werd vervangen en binnen een kleine week had ik de pc alweer terug. Sindsdien geen enkel probleem meer gehad. Wat ik erg waardeer, is hun klantenservice. Wanneer je een bericht achterlaat via de chat op de website, nemen ze snel telefonisch contact met je op zodra de werkdag begint. Ze lossen problemen efficiënt op en beantwoorden vragen naar volle tevredenheid. Goede service is echt veel waard. Bij mijn meest recente bestelling—een 3-in-1 pc voor mijn nichtje—bleek het bestelde model niet meer beschikbaar. Ik werd netjes opgebeld met de vraag of ik akkoord ging met een beter alternatief: een model met een quad-core processor in plaats van dual-core. Daar stemde ik direct mee in. Mijn nichtje is ontzettend blij met haar nieuwe pc. Een ander pluspunt is de handige 3-in-1 betaalmogelijkheid via iDEAL, én de scherpe prijzen van Lalashops. Daarnaast vind je bij hen ook originele cadeaus, zoals zoutlampen. Vorig jaar kon ik daar een vriendin enorm blij mee maken op haar verjaardag. Kleine tip voor Lalashops: breid het assortiment gerust uit met meer bijzondere of unieke cadeautjes. Zo wordt het nóg aantrekkelijker om ook tussendoor eens rond te neuzen, zelfs als je geen pc of accessoires nodig hebt. Tot de volgende keer ergens volgend jaar als ik overstap van i7 naar i9

Geweldige service!

Zeer goed en fijne shop

Heel goed overleg per mail gehad met als resultaat een desktop waar ik erg evreden mee ben.

Alles geleverd en werkt naar behoren

Superblij !

uitstekend

Videobewerking PC besteld met opties. PC goed verpakt ontvangen. Alles werkt prima

Heel snel en goed geholpen en wat een beest van een pc, bezorging duurde iets langer door drukte bij postnl maar daar kan lalashops niks aan doen.

Prima geholpen

* De prijs is prima * Alles was netjes verpakt * Pakketje is keurig afgeleverd * PC werkt prima

Waardeloos

Betalen geld niet terug. Word gezegd dat het gisteren overgemaakt zou zijn met ideal maar 24 uur later nog steeds mijn geld niet terug. Pas op met dit bedrijf ze nemen je in de maling

Ik heb een hele goede ervaring met deze shop, hebben me uitstekend geholpen met een game PC! Ze gezorgd dat mijn zoon op zijn verjaardag kon genieten van zijn cadeaus!

Snel en betrouwbaar

Ik had een game PC besteld bij lalashops en was eerst een beetje skeptisch vanwege sommige reviews maar heb uiteindelijk toch de PC bestelt en hij is perfect aangekomen en als ik een vraag had werd die snel beantwoord.

Jullie zeggen wat jullie doen en doen wat jullie zeggen.

Telefonisch wat lastig te bereiken, maar ik begreep dat er een nieuwe telefooncentrale komt. Na uiteindelijk telefonisch contact, adequaat behandeld.

Goed verpakt, netjes in elkaar gezet en werkt fantastisch

top

Snel en correct bezorgd

Beetje laat maar tot nu toe alleen maar lof.

Ik heb een mooie gamepc besteld bij Lalashops, het was een beetje langer dan verwacht maar dat is ook te verwachten in de vakantiegeld maand. Computer is top verpakt en mooi aan gekomen zonder enkele mankementen. Erg tevreden.

GEWELDIG

Enorm fijne ervaring met lalashops had een game pc gekocht en heb daarna enorm snelle en behulpzame medewerker via mail gesproken. De pc is echt zwaar boven verwachting mooi goed verpakt en snel geleverd. Ik zal zeker als ik ooit nog een pc moet aanschaffen zeker terugkomen bij lalashops.

Super goed

Heb hem zelf samen gesteld en ben er zeer tevreden over werkt fantastisch besteld en zelf op gaan halen heel vriendelijk en behulpzaam heel bekwaam team

2 computers groningen

Absoluut topbedrijf dit !! Heb er nu 2x een volwaardige gamepc gekocht, en tot 2x tot toe de beste prijzen, goede componenten, en goed contact over bestelling en levertijden. Zeer tevreden, aanrader!!

Doctor Schaepmanstraat 49

6004 AD Weert

Over Lalashops.nl

LalaShops - Uw digitaal winkelcentrum Wij van LalaShops willen verantwoord shoppen voor iedereen makkelijk en betaalbaar maken. Wij doen dit door zo veel mogelijk samen te werken met lokale ondernemers die de kwaliteit van hun producten en diensten reeds bewezen hebben en door zoveel als mogelijk te besparen op o.a. winkelkosten en personeel. Deze samenwerkingen en besparingen resulteren in de grote productdiversiteit en scherpe prijzen die wij u aanbieden op LalaShops.nl. Doordat wij een deel van onze winst gebruiken voor humanitaire- en ecologische projecten, draagt u automatisch bij aan een betere wereld door bij ons te kopen!