Zeer compleet aanbod en de volgende dag al in huis

Goede website met zeer compleet aanbod. Ik werd goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling en ik had de volgende dag alles in huis. Top!

Mooie bokshandschoen

Mooie bokshadschoen voor een mooie prijs en snelle service

Super tevreden met uw dienst

Snelle levering, goede kwaliteit en beste prijs online voor hetgeen dat we gekocht hebben op de website.

Ik heb mijn bestelling zeer spoedig ontvangen. Echter was er aan 1 product een defect. Hiervan heb ik via de website een melding gemaakt en spoedig een reactie ontvangen waarna dit netjes opgelost is

Keurig en op tijd.

De bestelling is prima gegaan

Probleem met bestelling, maar snel opgepakt en meteen opgelost

Bruce Lee boksbal gekocht. Helaas een ontvangen met een productie fout. Deze is snel opgepakt en opgelost door klantenservice.

Verder kan ik nog geen mening geven omdat ik het bestelde nog niet binnen hebt

Gewoon zoals het hoort

Goede service.

Correct en behulpzaam.

Duidelijk website!

Zeer positief

Zeer snelle levering. Goede prijs.

Alles ging volgens plan netjes aan de deur geleverd.

Snel en efficiënt

Zeker de eerste en niet de laatste keer

Goede kwaliteit

Goede producten met duidelijke omschrijving

Supersnelle levering!

Gisteren besteld en vandaag in huis! Zo moet het altijd gewoon zijn. Lekker gemakkelijk en snel. Dankjewel Fightshop!

Snel en goed levering

vandaag geleverd en voor het eerst met de handschoenen getraind, in het begin zijn ze altijd even stug. Merk na 1 training al dat het leer soepeler wordt. Voordeel van echt leer. Na een paar keer trainen staan de handschoenen helemaal na je handen.

Snel, goede kwaliteit,

Geleverd zoals besteld

Duidelijke website met goede omschrijvingen. Snelle keurige levering. Prima product tot nu toe

Snelle levering en een mooi pak. In eerste instantie had ik het verkeerde besteld, dit werd probleemloos en snel opgelost. Goede service, bedankt.

snel

snel geleverd

Perfect !!!!!

Goed product goed verpakt en een mooie sticker erbij !!!!! Goed bezig jullie !!!!!!!

Top klantenservice. Snelle levering.

Snel geleverd :)

Tevreden

Snelle levering van een goed product.

Bestellen was makkelijk en het pakketje is netjes bezorgd. Ook is het product van goede kwaliteit en een zeer goede prijs.

Correct en snel

Eigenlijk is dit gewoon de standaard. Makkelijk besteld, correct en snel geleverd.

Koperslagersweg 11

1786 RA Den helder