Mooie handschoenen

Snelle bezorging waar voor je geld!

Zeer snelle levering, en zeer goeie kwaliteit.

Ik had mijn product besteld, en kreeg het binnen 1 dag erna. Dat is zeer snel, zelfs in deze corona-periode. De kwaliteit van het product is ook super. Dus in een woord fenomenaal gedaan.

Goede spullen

Alles in orde. Snelle levering. Goed materiaal.

Alles in orde. Snelle levering. Goed materiaal.

Niks op aan te merken

Snel en goed advies via email/website, en snelle levering dus prima!

Snel en goed advies via email/website, en snelle levering dus prima!

Tijdig en correct

Precies zoals het hoort te zijn: snel & compleet.

Kwalitatief geweldige spullen, verzending beetje matig.

Fightshop had wat verkeerde producten opgestuurd. Volgens mij ivm de drukte. Uiteindelijk wel snel gehandeld en heel rap was het correcte naar mij gestuurd. Ik moest tussen werktijden door wat gaatjes vinden om de foutieve zending weer terug te sturen.

Snel en perfect

Prima service op de persoon

Overzichtelijke website, snel geleverd

Overzichtelijke webshop, goede prijzen en snelle levering.

Good communication.

Good communication.

Snelle afhandeling, Zondagavond bestelling geplaatst en woensdagochtend binnen, en dat rondom de kerstdrukte en Coronamaatregelen.

helder en duidelijk

Komt direct in actie na bestelling en communiceert optimaal

Vlot en overzichtelijk

Overzichtelijke website, snelle levering. Alles keurig verpakt.

ik ben een tevreden klant

zaterdag besteld en dinsdag al geleverd . zeker voor herhaling vatbaar.

Snelle levering!!

Handschoenen besteld en vlot geleverd.

Super service!

Er ging iets mis met de levering in de drukke decembermaand, maar dat werd meteen pro actief opgelost en zo had ik alsnog binnen 3 dagen mijn nieuwe handschoenen in huis.

goede service

Verkeerd artikel geleverd, maar snel en correct opgelost. Vriendelijk te woord gestaan. Top!

Zeer goed, snelle levering!

Fijne informatie op de site, eerlijke deals

fantastisch

Dit is mijn eerste bestelling bij Fightshop en zeker niet de laatste, het is keurig op tijd bezorgd precies zoals afgesproken. verder moet ik toegeven dat Fightshop inderdaad wat goedkoper is dan de rest ik ben in ieder geval blij.

Goede en snelle service.

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Blij met mijn aankoop

Zeer snelle levering.. Groot aanbod met goede prijzen en kwaliteit. Zeer tevreden

Waar blijft mijn pakket??

Mailtje gehad dat de bestelling tussen 10.30 en 13.00 geleverd zou worden. Nu anderhalf uur later nog geen pakket en geen bericht!

Snel en goed

Snelle reactie en snelle levering.

Koperslagersweg 11

1786 RA Den helder