top!

goede service, de dag erna binnen en goede kwaliteit artikelen!

Top snelle levering

Superb snelle levering en top producten

Nette en snelle levering

Duidelijke site, ruime keus, prima prijzen en snelle levering.

Snelle levering (naar België)

Snelle en complete levering. Top!

Correcte afhandeling van retour.

Zeer snel geleverd Goed verpakt

Zeer snelle en correcte levering

Een dag tussen de bestelling en de levering, sterk.

Fantastische MMA handschoenen

Super lieve klantenservice en mega snelle verzending.

goede en snelle levering

mooie boks handschoenen voor deze prijs

Goede prijs en snelle levering. Top

Top, snelle levering

Top producten voor een scherpe prijs en snel geleverd

Uitstekend service,goede prijzen ,snelle levering !

goede service en dienst na verkoop

Bokshandschoenen (Adidas) aangekocht. Echter na 2 trainingen was er een naad gelost. Na contact met Fightshop werd me kosteloos een nieuw paar opgestuurd.

Overzichtelijk en snelle levering

Duidelijke site, en snelle bezorging@

Prima assortiment, goede communicatie en levering

Blauw judoka gekocht, goede producten tegen scherpe prijzen, communicatie en levering uitstekend verlopen.

Uitstekende service

Mijn maat was niet meer aanwezig terwijl ik deze toch had besteld. Nette mail met oplossing ontvangen.

Snelle en goede (klanten)service

Goede en behulpzame klantenservice. Snelle levering.

Goed!!!

Super snel en keurig verpakt

Snelle levering, goed verpakt.

Snelle levering, pak zat in een stevige doos. Netjes bij een DHL service punt geleverd.

Super snelle levering!

Super snelle levering!

Goeie service en producten

Super blij met mijn nieuwe boks handschoenen! Werden vlot geleverd.

Super goede beschrijving

Ik heb boxhandschoenen gekocht

Jammer van de retour kosten

Een set van kickbokshandschoenen en scheenbeschermers gekocht bij Fightshop.nl ter waarde van €200,-. In eerste instantie niks mis mee, netjes en op tijd bezorgd. Helaas waren de maten (ondanks de maatbeschrijving) niet helemaal correct. Kan gebeuren.... Ik wil daarom die set omruilen voor dezelfde set alleen dan een maat kleiner. Dit is uiteraard mogelijk maar de klant draait op voor de retour kosten (die voor een groot pakket best fors zijn). Ik snap heel goed dat het niet uit kan als iemand het alleen maar retour stuurt, maar ik was echt van plan om een andere set bij jullie te bestellen, als je dan ook nog bekijkt dat het om een bedrag gaat van 200,- vind ik dat een slecht service. In eerste instantie dus wel de goedkoopste maar wanneer je iets verder kijkt valt dit dus wel tegen. Ik raad Fightshop wel aan voor de mensen die zeker weten welke maat en spullen ze nodig zijn.

Koperslagersweg 11

1786 RA Den helder