Tevreden over de aankoop

Goede spullen en snel geleverd

Het duurt miet lang totdat ik de handschoenen en de scheenbeschermers in handen heb. Top

Snelle levering van de bestelde producten.

Duidelijke website en concurrerende prijzen.

Several items purchased

The quality of the products, the organization of the website, the courtesy of the team, everything is really outstanding. Congrats!

Fantastisch!

Ik heb een hele goede ervaring met Fightshop! Goede service, snelle levering en kwalitatief hele mooie producten! Ook heel tevreden hoe de medewerkers van de service-afdeling met mijn vraag zijn omgegaan en beantwoord hebben. Aanrader voor iedereen die vecht sport artikelen willen aanschaffen!

Super snel en voordelig

Goede snelle service en nog voordelige ook

Bestellen en de volgende dag in huis!

Niks meer aan doen! Prima!

Hele goede services

Ruilen is geen probleem. Wel jammer dat sommige artikelen vaak uitverkocht zijn.

Goede en snelle levering

Eenvoudig bestellen en snel geleverd.

Top,jullie zien me terug!

Zeer snelle levering

Hebben veel keuze, overzichtelijke website en alles heel snel binnen.

Goed pak!

Goede service, perfecte communicatie. Super.

Gewoon goed

Snelle levering, goede service

Goed geholpen en goede service

Na de snelle levering heb ik een keer gebokst handschoenen stuk. Gebeld moest een mail met foto’s sturen binnen een kwartier reactie en een nieuw paar gekregen

Goede kwaliteit/ prijsverhouding

Zelfde dag al verzonden! Mooie kwaliteit handschoen! Enige minpunt dat de handschoenen apart zijn verpakt in plastic en dan nog weer in een bewaarzak.

Goed bezig

Mma handschoenen besteld,helaas niet voorradig, daarom een betere versie gekregen. Top!

Overzichtelijke site en snelle levering

Fights hop heeft een mooie overzichtelijke site en levers de spullen snel.

Prijs kwaliteit goed

Bij mijn 2e bestelling bleek een artikel niet meegeleverd. Direct een mail gestuurd en vrij vlot een antwoord dat het artikel nagestuurd werd. De volgende dag had ik het ontbrekende artikel ontvangen. Prima geregeld!

Snelle bezorging

Had mijn bitje zaterdag besteld en ik kreem hem dinsdag binnen. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden

Snelle levering en product zoals omschreven

Snelle levering en product zoals omschreven, graag tot een volgende keer

Product en levering zeer goed!

Duidelijke website, besteld zonder problemen en zeer vlotte levering. Als ik een verbeterpunt moet noemen, dan alleen een productomschrijving die iets meer gedetailleerd is. Prima webshop.

Kan niet beter

Koperslagersweg 11