3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering

Pluspunten

Groot assortiment, goeden kwaliteit en hele snelle levering niets op aan te merken!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Product lijkt te voldoen aan de verwachting: kwaliteit van product is dus goed. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

Pluspunten

Overzichtelijke site met vele artikelen en zeer snelle levering na bestelling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Na achteraf is de tekst mbt retourneren en dagen retourrecht aangepast op de site. Helaas is dit voor mij te laat. Geld terug storten daarentegen gaat erg snel en soepel. Hierdoor nog net een voldoende.

Op site staat meerdere keren met grote letters gratis retour. Maar toch moet je de retour kosten zelf betalen. Bij het retour sturen van producten zou en mail waarin aangegeven wordt dat het pakket ontvangen is erg prettig zijn.

Pluspunten

Zeer goede en alerte klantenservice

Pluspunten

Snel geleverd en producten van goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering. Kon een product niet in me winkel mandje zetten. Had ik gemeld en paar dagen later werd ik gebeld dat het product weer leverbaar was. En het een top service.

Wou wat bestellen maar blijkbaar niet leverbaar maar in de webshop werd daar nix over aan gegeven. Had het via een mobiel gedaan.

Pluspunten

Snelle levering en goed contact side ook makkelijk leesbaar en duidelijk

Pluspunten

Goede producten en een snelle levering

Pluspunten

Snelle levering Goede communicatie

Pluspunten

Pluspunten

Niet duur, vergeleken bij andere online winkels vaak de goedkoopste en snelle goedkope verzending

Pluspunten

Ik heb een tapout bitje besteld. De verkeerde maat was geleverd, direct contact met ze opgenomen en ze hebben dezelfde dag nog de juiste maat gestuurd. Goede service en snelle levering, mijn complimenten!

Pluspunten

+ overzichtelijke site + makkelijk te bestellen + snelle levering

Pluspunten

Zeer snelle levering.

Pluspunten

Ben nieuw dus wist niet wat ik precies wilde, de chat zei dat welke ik had gekozen om gebit te beschermen goed was. Passend maken duurde 1 minuut kokend water en 2 seconden koelen en dan bijten. En hij was op maat.

Ok

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

gewoon goed geregeld

Als we een boxset bestellen moeten jullie er wel alles bij doen! Er zat geen bandage bij wel de broek/handschoenen/en scheenbeschermers.

Pluspunten

Snelle levering en goede producten

Pluspunten

Dat ze op tijd bezorgd

Pluspunten

Dag na bestelling geleverd. Helaas bleek artikel niet geschikt, dus teruggestuurd. Snel geld terug gehad. Super!

Ik mis meer foto's van de artikelen zodat ik beter kan inschatten of het iets voor me is. Een mailtje als de retourzending is aangekomen en afgehandeld vind ik prettig.

Pluspunten

Goede en snelle levering.

Koperslagersweg 11

1786 RA Den helder