3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

nette snelle afhandeling tegen een goede prijs

Pluspunten

Pluspunten

- snelle levering - makkelijk te bestellen - groot assortiment - kwaliteit gekocht product is zeer goed

geen

Pluspunten

Ruime keuze Snelle levering Goede prijzen

Proberen om de maten van kledij en materiaal nauwkeuriger aan te geven Zet er een maat bij ( vb small is een 28) Vermeld grootte van het model

Pluspunten

fijne snelle levering

een track&trace code sturen zodat de klant weet wanner het pakje aankomt

Pluspunten

Snelle goede levering. Keurig!

Pluspunten

Snel en vertrouwd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het product dat ik heb besteld is naar wens en is snel binnengekomen. zaterdag besteld, dinsdag binnen.

Ik weet niet zeker of dit te maken heeft met Fightshop. Ik wist niet zeker wanneer mijn pakketje binnen zou komen en ik was dus op vakantie. Dit had ik niet zo gepland maar het kwam zo uit. Mijn pakketje is vervolgens bij de buren afgeleverd maar ik heb helemaal geen briefje ontvangen dat hij daar was. Nu heb ik verschillende buren dus het was een raadsel waar mn pakketje gebleven was. Gelukkig hebben de buren zelf aangebeld maar het is op deze manier wel lastig. Ik vind het vervelend om bij alle buren aan te bellen. Nogmaals ik weet niet precies of de Fightshop hier iets aan kan doen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering

Pluspunten

Groot assortiment, goeden kwaliteit en hele snelle levering niets op aan te merken!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Product lijkt te voldoen aan de verwachting: kwaliteit van product is dus goed. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

Pluspunten

Overzichtelijke site met vele artikelen en zeer snelle levering na bestelling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Na achteraf is de tekst mbt retourneren en dagen retourrecht aangepast op de site. Helaas is dit voor mij te laat. Geld terug storten daarentegen gaat erg snel en soepel. Hierdoor nog net een voldoende.

Op site staat meerdere keren met grote letters gratis retour. Maar toch moet je de retour kosten zelf betalen. Bij het retour sturen van producten zou en mail waarin aangegeven wordt dat het pakket ontvangen is erg prettig zijn.

Pluspunten

Zeer goede en alerte klantenservice

Pluspunten

Snel geleverd en producten van goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering. Kon een product niet in me winkel mandje zetten. Had ik gemeld en paar dagen later werd ik gebeld dat het product weer leverbaar was. En het een top service.

Wou wat bestellen maar blijkbaar niet leverbaar maar in de webshop werd daar nix over aan gegeven. Had het via een mobiel gedaan.

Pluspunten

Snelle levering en goed contact side ook makkelijk leesbaar en duidelijk

Pluspunten

Goede producten en een snelle levering

Pluspunten

Snelle levering Goede communicatie

Pluspunten

Pluspunten

Niet duur, vergeleken bij andere online winkels vaak de goedkoopste en snelle goedkope verzending

Koperslagersweg 11

1786 RA Den helder