Nee niet helemaal

2 vesten gekocht helaas te kleine maat niet jullie schuld, wel was het zo dat 1 vest de verkeerde kleur had. Terug gestuurd wacht nog op m,n geld.

Snel en goed geleverd

Snel geleverd en goede kwaliteit

Snelle levering mooie kwaliteit truien

Mooie shirts

3 shirts gekocht en zien er mooi uit lekker stofje hoe ze uit de was komen nog geen idee. Maat precies goed

Gewoon goed

Bestelling gedaan en de volgende dag zijn de goederen keurig op tijd geleverd.

Snelle levering mooie polo’s

Zoals gebruikelijk mooie polo’s en snelle levering. Ben al enkele jaren een tevreden klant van Q1905.

Quick is super

Als oudere jongeren gaat mijn hart altijd open voor het merk Quick. De schoenen zien er top uit en zitten heerlijk! Herfst of niet, moest ze gewoon hebben!

Goede service en kwaliteit.

Bij producten van Quick weet je dat je iets goeds en vertrouwds hebt aangeschaft.

Top schoen

Zit als gegoten en mooi afgewerkt

Prima.

Internet koop zoals het hoort.

So good!

I am fond about Typhoon shoes! Great style

Erg tevreden

Twee paar Platinum model in de blauwe kleuren besteld en ontvangen. Had al eerder dit model en beviel erg goed, goede brede pasvorm wat goed is voor de voeten. Erg tevreden over kwaliteit en prijs.

Q1905 Nederlandse top

goed zittende schoenen met een authentieke uitstraling kleding is ook top

Super schoenen

De kwaliteit straalt er van af. Pasvorm ok.

Top verzorgd.

Allemaal goed geregeld, helaas zijn de maten niet altijd hetzelfde. Had nu 3 shirtjes maat L, maar die waren toch wel klein uitgevallen. Jammer dat je dan ook nog eens verzendkosten moet betalen. Gelukkig wilde mijn zoon deze shirts ook wel, dus dat kwam uiteindelijk goed.

Hele. Snelle service en keurig verpakt al vaker besteld top

Mooi en kwalitatief goed product, top

Snel geleverd, goed verpakt, en kan het aan iedereen aanbevelen. Ik ben zeer tevreden.

Fijne shirts

Lekker zittende polo's

Te klein

Maar 42 is feitelijk 40. Dat is niet 1 maat kleiner zoals aangegeven, maar 2. Jammer

Bestelling bevalt goed Werd de volgende dag al bezorgd Kleine wens Ik zou graag wat meer shirts in ouderwetse kleuren kunnen kopen.

Prima spullen

Perfecte pasform

Vlotte en snelle levering Producten top

Top schoenen

Altijd goed

Heerlijke patta’s en fijne pull over!

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen