Precies zoals ik me had voorgesteld. En kwaliteit zoals altijd......
Fijne site en vlotte levering van bestelling. Maatvoering precies zoals omschreven.
Hi Dirk, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat het online bestellen prettig verliep en de levering vlot was. Ook goed dat de maatvoering precies klopte – daar doen we ons best voor! Graag tot een volgende keer! Groet, Q1905
Mooie schoenen voor mooie prijs.
Hi Marco, Wat leuk om te horen dat de schoenen in het echt net zo mooi zijn als op de foto! En helemaal fijn dat je ze ook nog voor een mooie prijs hebt kunnen scoren. Veel plezier ermee en graag tot ziens! Groet, Q1905
Een poloshirt toont na bijna een jaar oud te zijn, verschijnselen van een weeffout. Twee andere poloshirts die even oud zijn vertonen deze weeffout niet. Op mijn verzoek deze fout te onderzoeken ontving ik binnen 24 uur bericht dat ik op kosten van Quick een nieuw poloshirt ontvang. Geweldige service en snel geregeld.
Hi Mauritz, Bedankt voor de review! Vervelend van de weeffout, maar fijn dat we het snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. We vinden het belangrijk dat je lang plezier hebt van je kleding, en goede service hoort daar gewoon bij. Veel draagplezier van je nieuwe poloshirt en graag tot een volgende keer! Groet, Q1905
Hele mooie,en aangename schoenen om te dragen.
Hi Eddy, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de schoenen niet alleen mooi zijn, maar ook zo prettig zitten. Daar doen we het voor! Veel draagplezier gewenst! Groet, Q1905
Goedendag ik koop al jaren deze schoenen deze serie zijn de schoenen smaller en de zooltjes zijn dunner en geen extra veters. Jammer.
Beste Anton, Bedankt voor je eerlijke feedback. Jammer om te horen dat deze serie anders uitvalt dan je gewend bent. We geven je opmerkingen zeker door aan ons productteam. Mocht je nog hulp willen bij het vinden van een passend model of accessoires zoals extra veters, neem dan gerust contact op met onze klantenservice — we helpen je graag verder! Groet, Q1905
Kleur precies zoals de foto's. Zit echt goed en loopt heerlijk.
Hi Peter, Wat leuk om te lezen! Fijn dat de kleur precies is zoals verwacht en dat de schoen zo goed zit. We wensen je veel plezier met je aankoop! Groet, Q1905
Goede ervaring, snelle levering, goed geïnformeerd hoe het staat met de bestelling. netjes verpakt .
Beste Maarten, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je een echte shop experience hebt gehad en tevreden bent over de levering en communicatie. We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop! Groet, Q1905
Maar.....als er blauw staat moet ik niet een super zwarte kleur krijgen. Blauw is geen zwart, ik had donkerblauw kunnen verwachten maar dit is echt zwart. Ik wil geen zwart dus ik geeft beide artikelen wel weg in de familie.
Beste Arend, Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat de kleur niet aan je verwachtingen voldoet. We begrijpen goed dat je blauw had verwacht en niet (bijna) zwart – dat is natuurlijk niet de bedoeling. Als je dit verder met ons wilt oplossen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via [email protected]. We kijken graag met je mee naar een passende oplossing. Hopelijk mogen we je alsnog een positieve shopervaring bieden! Groet, Q1905
Bestelling snel geleverd, schoenen voldoen aan de verwachtingen.
Hi Hans, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat de schoenen goed passen en aan je verwachtingen voldoen. We wensen je er veel plezier mee en hopen je snel weer terug te zien in onze shop! Groet, Q1905
Mijn dames vest draag ik met alle plezier, Zit lekker, licht en mooi. Echt een aanrader.
Hi Harriet, Wat een fijne review, dank je wel! Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met het damesvest. Lekker zitten, licht en mooi – precies waar we voor gaan! Veel draagplezier en bedankt voor de aanrader! Groet, Q1905
Hoop dat deze beter zijn dan de vorige 2 paar zijn want die zijn heel kort mee gegaan waarvan 1 paar is vergoed die waren na 2 keer dragen al stuk.
Hi Freek, Bedankt voor je reactie en je vertrouwen in ons, ondanks je eerdere ervaringen. Fijn om te horen dat dit paar er goed uitziet en goed zit! We hopen natuurlijk dat deze schoenen wél naar tevredenheid meegaan. Mocht er toch iets mee aan de hand zijn, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via [email protected] – we staan altijd klaar om te helpen. Veel plezier met je nieuwe paar! Groet, Q1905
De sneaker Platinum donkerbruin/geel lijkt een maat kleiner dan de overige 5 paar welke ik heb.
Beste Rick, Bedankt voor je eerlijke feedback. Wat jammer om te horen dat dit paar niet aan je verwachtingen voldoet, zeker na vijf goede ervaringen. Dat het model kleiner lijkt uit te vallen, is natuurlijk vervelend. We raden je aan om even contact op te nemen met onze klantenservice via [email protected] – we kijken graag met je mee naar een passende oplossing. Groet, Q1905
Een stijlvolle sportieve schoen, die gemaakt is voor de sportieve man die ook nog van stijlvolle houdt
Hi Dirk, Bedankt voor de review! We zijn blij te horen dat de schoen zo goed bevalt. Sportief én stijlvol: precies wat we voor ogen hebben. Veel draagplezier! Groet, Q1905
Binnen 1 of 2 werkdagen bestelling gekregen. Goede kwaliteit schoenen, zoals ik gewend ben van Quick.. we zijn heel erg tevreden..top
Hi Edwin, Wat een leuke review, bedankt! Top om te horen dat alles naar verwachting is verlopen en dat de kwaliteit weer helemaal voldoet aan wat je van Quick gewend bent. Daar doen we het voor! Veel plezier met de schoenen en graag tot een volgende keer! Groet, Q1905
Mijn bestelling was mooi op tijd binnen en alles past
Hi Jan, Wat fijn om te horen dat alles op tijd en goed is aangekomen! Bedankt voor je positieve feedback. We hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling en zien je graag weer terug! Groet, Q1905
Prachtige schoenen zeer mooie afwerking, gewoon super!
Hi Johan, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de schoenen en de afwerking. We waarderen je feedback enorm en hopen dat je er veel plezier van hebt! Groet, Q1905
3 polo's besteld via zo'n aanbieding. Voor de maat de tabel gebruikt en de polo's zitten als gegoten. Wel een maatje groter dan ik zonder de tabel zou hebben besteld. De polo's zitten erg comfortabel en zien er ook gewoon heel goed uit. Mooie stof, mooie kleuren en een hele goede afwerking. Zeer tevreden met de polo's.
Hi Harry, Wat een leuke review, bedankt! Het is top om te horen dat de polo's zo goed passen en je tevreden bent met de kwaliteit en afwerking. De maatgids helpt zeker om de juiste keuze te maken! Veel plezier met je nieuwe polo's en we hopen je snel weer te verwelkomen in onze shop! Groet, Q1905
Goed product en snelle levering
Hi Jock, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het product aan je verwachtingen voldoet en de levering snel was. We waarderen je feedback en hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Groet, Q1905
Hi Yvonne, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was en je tevreden bent. Tot de volgende keer! Groet, Q1905
In korte tijd een aantal producten besteld in snel geleverd gekregen, met een paar schoenen had ik wat kwaliteits problemen maar die werden zeer snel en klantvriendelijk opgelost. Ben in elk geval tevreden.
Hi, Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je ervaring over het algemeen goed is, en we zijn blij dat we het probleem met de schoenen snel en klantvriendelijk hebben kunnen oplossen. We doen altijd ons best om je zo goed mogelijk te helpen. Tot de volgende bestelling! Groet, Q1905
Goede mooie schoenen , zeer lekker aan de voeten en een snelle goede levering
Hi Bert, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de schoenen zo lekker zitten en de levering snel was. We hopen dat je er veel plezier van hebt! Groet, Q1905
Snel en correct
Hi Hans, Bedankt voor je korte en krachtige review! Fijn om te horen dat alles snel en correct is verlopen. Tot de volgende keer! Groet, Q1905
Na in de jaren 1970 diverse voetbalschoenen gehad te hebben nu de sneakers. Ook hier hele goede kwaliteit.
Hi Richard, Wat leuk om te lezen, dank je wel! Leuk dat je Quick al zo lang kent en nu ook de sneakers zo goed bevallen. Fijn dat de kwaliteit en pasvorm je opnieuw aanspreken. Veel plezier met je nieuwe paar! Groet, Q1905
Snelle levering en heel mooi shirt. Kwaliteit straks er vanaf.
Hi Eric, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het shirt en de snelle levering. Kwaliteit die je ziet én voelt – daar doen we het voor. Veel plezier met je aankoop! Groet, Q1905