Prima snelle levering
Mijn allereerste voetbalschoenen (1968) waren Quick.
Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd en vragen over onderhoud van de schoenen werden direct en uitgebreid beantwoord.
Snelle levering van goede kwaliteits producten.
Snel geleverd en zitten en lopen lekker
Alles was goed geregeld
Ik had een shirt gekocht die na 1 keer wassen, serieus gekrompen was, na contact opgenomen te hebben kreeg ik gewoon een nieuwe, perfect geregeld, bedankt.
Shirtjes zijn perfect . Boksers ook overigens
Ik loop al jaren op ‘quickies’ zoals we ze vroeger noemde. Vooral van de Thyfoon heb ik er al menig paar versleten. Lopen ongekend lekker en zien er ook erg sportief uit. Daarnaast voetbal ik er ook op in de zaal, zijn ze zeer geschikt voor!
Ben zeer tevrede met de kwaliteit, was alleen verbaasd om te ondekken dat blue bij de broek ook echt blauw is. Maar bij de jas zwart bleek te zijn?
Wat een fantastische schoenen, modische loods en geweldige pasvorm!!!! Aanrader....
Beste Guy, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
De maat was niet goed dus terug gestuurd. Nu twee weken later nog geen bevestiging gehad dat hij is ontvangen en dus mijn geld terug gekregen maar moest wel verzendkosten betalen om terug te sturen
Beste Marco, Dank u wel dat u ons laat weten dat u nog geen bevestiging van uw retour heeft ontvangen. We begrijpen dat dit ongemak oplevert, zeker omdat u de verzendkosten voor het terugsturen al heeft betaald. Volgens de laatste trackinggegevens heeft uw pakket langer dan gebruikelijk in het DHL‑sorteercentrum gelegen. DHL verwacht het nu op 21 mei bij ons magazijn af te leveren. Zodra het pakket daadwerkelijk bij ons binnenkomt, boeken we het dezelfde werkdag in als retour, sturen we u onmiddellijk een bevestigingsmail en starten we direct de terugbetaling via uw oorspronkelijke betaalmethode. Meestal staat het bedrag dan binnen twee à drie werkdagen op uw rekening. We volgen de zending nauwkeurig en nemen indien nodig contact op met DHL om de afhandeling te versnellen. Onze excuses voor de vertraging en bedankt voor uw geduld. Als u in de tussentijd vragen heeft, laat het ons gerust weten – we helpen u graag. Met vriendelijke groet, Q1905
Al jarenlang mijn 1e keuze, extra fijn als ze soms in pakket deals in de aanbieding zijn!
Beste Sjef, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
Altijd beetje huiverig want online kopen blijft een risico. Maar een snelle levering en shirts zijn echt top kwaliteit. Ook na veelvuldig wassen blijft kwaliteit goed! Waar voor je geld.
Beste Hans, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
Shorts en polo's besteld en keurig opgemeten en via maattabel gekeken wat mijn actuele maat is. Helaas kreeg de spullen binnen en verdronk in de shorts en polo's. Alles retour moeten sturen. Helaas komt de maattabel niet overeen met de werkelijke opmeting. Teleurstellend.
Beste Robert, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons zeer dat de shorts en polo’s ondanks zorgvuldig opmeten toch te ruim vielen. We begrijpen hoe teleurstellend dit is, zeker wanneer u zich op onze maattabel heeft verlaten. We nemen uw feedback serieus en zullen de betreffende maattabellen direct opnieuw controleren én, waar nodig, aanpassen. Zo voorkomen we dat andere klanten hetzelfde meemaken. Uw retourzending verwerken we zodra die bij ons binnenkomt. U ontvangt daarvan een bevestiging per e‑mail en we storten het aankoopbedrag meteen terug via uw oorspronkelijke betaalmethode. Graag helpen we u intussen alsnog aan de juiste pasvorm. Als u wilt, kan onze klantenservice u persoonlijk adviseren over de maten die wél goed aansluiten bij uw lichaamsafmetingen of een alternatief model voorstellen. Laat ons gerust weten hoe we u het beste kunnen helpen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw feedback. We horen graag van u. Met vriendelijke groet, Q1905
Goede en snelle afhandeling. Product zoals omschreven en mooie van kwaliteit.
Beste Alphonse, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
Moest bestelling retour zenden. Normaal heb ik X maar deze leek wel S.
Beste Roger, Dank u wel dat u ons laat weten dat de maat van uw bestelling niet klopte. Vervelend dat een artikel dat volgens de maat “X” had moeten passen, in de praktijk meer op een “S” leek. Dat is niet de ervaring die u mag verwachten. Zodra uw retourzending bij ons binnenkomt, boeken we die dezelfde werkdag in en storten we het aankoopbedrag meteen terug via uw oorspronkelijke betaalmethode. U ontvangt daar automatisch een bevestigingsmail van. Met vriendelijke groet, Q1905
Maar de schoenen type Raalte liepen na een tijdje al niet meer zo lekker als ik van Quick gewend was. Blijkt de binnenzool helemaal weg. Niet erg duurzaam.
Beste W, Bedankt dat je de tijd neemt om je ervaring te delen. Jammer om te horen dat de Quick Raalte-schoenen niet zo comfortabel bleven als je van ons gewend bent – zeker als je al zo lang op Quick speelt. Een binnenzool die te snel slijt, past niet bij onze duurzaamheidsstandaard. We willen dit graag rechtzetten. Zou je contact met ons willen opnemen via [email protected] Vermeld daarbij je bestelnummer en een foto van de binnenzool, dan zoeken we samen naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Q1905
Misschien vind ik ze fantastisch, maar ik heb m’n schoenen nog steeds niet ontvangen….
Beste Mia, Dank u wel dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons dat de bezorging langer duurde dan u gewend bent. Door een uitzonderlijke drukte bij onze verzendpartner DHL is uw pakket helaas vertraagd geraakt. Gelukkig zien we dat de schoenen inmiddels zijn afgeleverd. We hopen dat ze helemaal aan uw verwachtingen voldoen en dat u er veel plezier van heeft. Zou u ons – zodra u de schoenen heeft kunnen passen en uitproberen – willen laten weten wat u ervan vindt? Uw feedback helpt ons onze service en collectie verder te verbeteren. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en alvast dank voor uw reactie. Heeft u in de tussentijd vragen, laat het ons gerust weten; we helpen u graag. Met vriendelijke groet, Q1905
goede kwaliteit
Beste Benno, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
Zeer slecht nog steeds niet geleverd!!!!! Misschien tijd voor een ander pakketbezorger .ik betaal er genoeg voor!!!!!
Beste Jan, Dank u wel voor uw bericht. We begrijpen uw frustratie over de vertraagde levering; dat is niet de ervaring die u van ons mag verwachten. Helaas was het de afgelopen dagen uitzonderlijk druk bij onze verzendpartner DHL, waardoor sommige zendingen vertraging hebben opgelopen. Dat vinden wij zelf bijzonder vervelend, want u hebt uiteraard betaald voor een tijdige levering. Het goede nieuws is dat uw pakket op 17 mei alsnog succesvol is afgeleverd. We hopen dat alles in perfecte staat is aangekomen en dat u nu volop van uw bestelling kunt genieten. Nogmaals onze welgemeende excuses voor het ongemak. We blijven nauw contact houden met DHL om dit soort vertragingen tot een minimum te beperken. Mocht u verder nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons alstublieft weten – we helpen u graag. Sportieve groet, Q1905
Makkelijk te bestellen, zowel schoenen zijn super fijn als de shirts die een mooie kwaliteit hebben en dan de leuke actie van 3 voor €59 helemaal top
Beste Wim, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
Juiste maat en prima pasvorm! Zitten heerlijk en heel sportief!
Beste Ed, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
Heb 1 favoriet setje sneakers (Oostduin) bij Quick en die bestaan gelukkig al lang. Vandaag besteld is de dag er op al bezorgd. Fijne winkel.
Beste Jasper, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
De door mij bestelde schoenen waren snel verzonden en aanwezig. Ik had zelf een fout gemaakt met de bestelling, verkeerde maat, ook dit wordt snel hersteld. De retourprocedure is duidelijk en werkt efficiënt. De schoenen zitten goed, lopen lekker en bevallen dus prima! Zeker aanbevelenswaardig!
Beste Andre, Hartelijk dank voor uw positieve bericht! Fantastisch om te horen dat de schoenen snel in huis waren, het ruilen naar de juiste maat soepel verliep én het nieuwe paar zo goed bevalt. 😊 Uw compliment over onze retourprocedure en service doet ons echt goed; daar doen we het voor. We waarderen het bovendien enorm dat u ons aanbeveelt – dat is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen. Geniet van uw nieuwe schoenen en laat het gerust weten als we in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen. Sportieve groet, Q1905