Goed product en snelle levering
In korte tijd een aantal producten besteld in snel geleverd gekregen, met een paar schoenen had ik wat kwaliteits problemen maar die werden zeer snel en klantvriendelijk opgelost. Ben in elk geval tevreden.
Goede mooie schoenen , zeer lekker aan de voeten en een snelle goede levering
Snel en correct
Na in de jaren 1970 diverse voetbalschoenen gehad te hebben nu de sneakers. Ook hier hele goede kwaliteit.
Hi Richard, Wat leuk om te lezen, dank je wel! Leuk dat je Quick al zo lang kent en nu ook de sneakers zo goed bevallen. Fijn dat de kwaliteit en pasvorm je opnieuw aanspreken. Veel plezier met je nieuwe paar! Groet, Q1905
Snelle levering en heel mooi shirt. Kwaliteit straks er vanaf.
Hi Eric, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het shirt en de snelle levering. Kwaliteit die je ziet én voelt – daar doen we het voor. Veel plezier met je aankoop! Groet, Q1905
Hele mooie fijne aankoop Schoenen lopen fantastisch
Hi Bert, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over zowel de service als het product. Geniet van je nieuwe schoenen – fijn dat ze zo lekker lopen! Groet, Q1905
Ik val vooral voor de mooie classic style, maar ze lopen ook gewoon heerlijk. Als pantoffeltjes, maar dan steviger en cooler. :)
Hi Martin, Wat een leuke review – dank je wel! Geweldig om te horen dat je zo enthousiast bent over de klassieke stijl én het comfort. Als pantoffels, maar dan met stijl – dat klinkt als een perfecte combinatie! Veel plezier met je schoenen. Groet, q1905
Fijne schoen goede maat. Aantrekken en lopen maar.
Hi Pedro, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de schoenen perfect zitten en lekker lopen. Veel plezier ermee! Groet, Q1905
Heb dit product besteld nadat ik over andere product niet helemaal tevreden was om persoonlijke redenen. Werd uitstekend opgelost. Periode van retourneren was ruim verstreken. Desalniettemin omruilen geen probleem voor Quick en keurig afgehandeld door Samantha.
Hi Jaco, Wat fijn om te horen dat je probleem zo goed is opgelost! We zijn blij dat je tevreden bent met zowel de service als de kwaliteit van het product. Bedankt voor je vertrouwen en voor het delen van je positieve ervaring. We hopen dat je blij bent met je nieuwe aankoop! Groet, Q1905
Tot op heden goede ervaringen
Hi Martin, Fijn om te horen dat je goede ervaringen hebt en tevreden bent over de kwaliteit en de website! We doen ons best om alles duidelijk en gemakkelijk te maken. Veel plezier met je aankopen! Groet, Q1905
Heb eerder tot volle tevredenheid 6 matchplay polos gekocht. Maat 4xl. Nu een zwarte polo 4xl gekocht van een andere serie. Die valt veel te klein. Krijg je al het gedoe van terugsturen, ruilen etc. Q1905 moet betere info geven over hoe maten uitvallen. 4xl = 4xl zo zou het moeten zijn
Hi Roeland, Bedankt voor je eerlijke feedback. We begrijpen je frustratie en willen je daarvoor onze excuses aanbieden. De polo’s van verschillende series kunnen inderdaad uit verschillende materialen bestaan, wat invloed heeft op de pasvorm. Dit kan ervoor zorgen dat een 4XL net iets strakker aanvoelt bij de ene serie dan bij de andere, ondanks dat de maatvoering gelijk is. We gaan zeker kijken naar hoe we onze maatinformatie duidelijker kunnen maken, zodat dit in de toekomst beter te begrijpen is. Mocht je de polo willen ruilen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zodat we je verder kunnen helpen. We waarderen je feedback en streven ernaar om onze service te verbeteren! Groet, Q1905
Netjes àlles verlopen prima kwaliteit
Hi Ger, Dank je wel voor je feedback! Fijn om te horen dat alles naar wens was en de kwaliteit goed is. Veel plezier met je aankoop! Groet, Q1905
Snelle levering Prima schoen.
Hi Hans, Bedankt voor je review! Fijn dat de levering snel was en de schoenen goed bevallen. Veel plezier ermee! Groet, Q1905
Fijne goede kleding en de service is top
Hi Wim, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat zowel de kwaliteit van de kleding als de service je goed bevallen. We doen ons best om alles snel en goed te leveren. Veel plezier met je nieuwe kleding! Groet, Q1905
Deze classic schoenen vind ik vanaf jongs af aan al mooi. Ze lopen fijn en comfortabel.
Hi Jerry, Wat fijn om te horen dat de schoenen niet alleen mooi zijn, maar ook comfortabel lopen! Het is altijd tof als een klassieker je blijft aanspreken. Veel plezier met je nieuwe paar! Groet, Q1905
de website is duidelijk en maakt het mogelijk om snel te zoeken naar specifieke kleding of aanbiedingen (en dat zijn er veel!). De levering is snel en geheel volgens planning.
Hi Willem, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je de website duidelijk vindt en snel kunt vinden wat je zoekt. We doen ons best om alles goed te organiseren, zodat de levering ook snel en volgens planning verloopt. Veel plezier met je aankoop! Groet, Q1905
De sneakers zitten en lopen geweldig. Heb inmiddels al 5 paar sneakers in diverse kleuren
Hi Ruud, Wat leuk om te horen, dank je wel! Super dat de sneakers zo goed bevallen dat je inmiddels al vijf paar hebt in verschillende kleuren. Dat zegt alles! Veel plezier met je collectie! Groet, Q1905
Twee paar sportieve casual schoenen tegen een hele mooie prijs gekocht. Niet de eerste ervaring qua Quick maar wel weer een mooie ervaring
Hi Jan, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je opnieuw een goede ervaring hebt gehad met Quick. Twee paar sportieve schoenen voor een mooie prijs – dat klinkt als een geslaagde aankoop. Veel draagplezier! Groet, Q1905
Gewoon top.
Hi Eric, Dank je wel voor je reactie! Fijn om te horen dat alles soepel en snel is verlopen. Gewoon top – dat horen we graag! Groet, Q1905
Makkelijk goede kwaliteit en prijstechnisch goed
Hi Ruud, Bedankt voor je review! Fijn dat je de bestelling als makkelijk hebt ervaren en tevreden bent over de kwaliteit en prijs. Veel plezier met je aankoop! Groet, Q1905
Producten besteld en betaald. Krijg een e-mail dat levering onderweg is en vervolgens dat de zending op het aangegeven adres is bezorgd!? Nou, mooi niet - niks ontvangen. Heb bij alle buren navraag gedaan maar zending is nergens te bekennen! Heb jullie een e-mail hierover gestuurd en nu moet ik 2-3 weken wachten op een antwoord. U begrijpt dat ik ontzettend ontevreden ben met mijn eerste ervaring met Q 1905 Dit is heel, heel slecht en jullie mogen raden hoe mijn mondreclame luidt Ben benieuwd hoe jullie dit gaan oplossen?
Beste Andre, Wat vervelend om te lezen dat u uw bestelling niet heeft ontvangen, terwijl DHL aangeeft dat het pakket is bezorgd. We begrijpen heel goed dat dit voor frustratie zorgt, zeker als dit uw eerste ervaring met Q1905 is. Zodra u ons hierover informeerde, hebben wij direct een postonderzoek bij DHL opgestart. Dit is een verplichte procedure die 5 tot 10 werkdagen kan duren. Tijdens zo’n onderzoek probeert DHL te achterhalen wat er precies is misgegaan bij de bezorging. Hoewel wij als webshop geen invloed hebben op de aflevering zelf, nemen wij uiteraard onze verantwoordelijkheid om dit samen met u en DHL netjes op te lossen. Zodra er een terugkoppeling van DHL komt, nemen wij direct contact met u op over de vervolgstappen. Met vriendelijke groet, Q1905
Dit was mijn 6e paar Quick sneakers, dus dat bevestigd mijn gevoel voor kwaliteit ☺️ Daarnaast heb ik ook de nodige polo's "Hessum" aangeschaft. Fijn dat die door Quick ook (nog steeds) in 100% katoen aangeboden worden
Hi Irme, Wat een leuke review – dank je wel! Super om te horen dat je al zes paar Quick sneakers hebt en dat ze steeds weer aan je verwachtingen voldoen. Ook fijn dat de 100% katoenen polo’s zo in de smaak vallen. We blijven ons best doen om die kwaliteit vast te houden. Veel plezier met je aankopen! Groet, Q1905
Snelle levering van een goed product
Hi Harold, Bedankt voor je review! Fijn dat alles snel en goed is verlopen. Veel plezier met je aankoop! Groet, Q1905