Al decennia tevreden met Quick toen met de topstar kicksen en nu de sneakers!
Mooie sneakers. Alleen als je een hoge wreef hebt geeft dat, in mijn geval, problemen op. Omdat ik ze al een paar heb gedragen, om uit te lopen, kan ik ze niet meer retourneren. Maar wat ik al aanga, mooie en gaaf uitziende sneaker.
Beste Jaap, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u de sneakers mooi en gaaf vindt. We begrijpen dat een hoge wreef voor u wat knelpunten geeft en dat dit vervelend kan zijn. Hopelijk worden de sneakers na het inlopen iets comfortabeler en kunt u er alsnog plezier van beleven. Met vriendelijke groet, Team Q1905
Een heerlijk sportief vest , past goed en ik ben er blij mee
Beste Rik, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat het vest goed past en dat u er blij mee bent. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Je loopt echt op iets aparts . Niet een massa sneaker ! Ik loop er al jaraen op . TOP
Beste Rinus, Bedankt voor uw review. Geweldig om te horen dat u al jaren plezier heeft van onze sneakers en dat u het sportieve en unieke karakter van het merk waardeert. Fantastisch dat u zo enthousiast bent! Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Vroeger al voetbalschoenen van dit merk gehad. Ik was toen al zeer tevreden, maar helaas andere merken kregen toen mijn voorkeur
Beste Martin, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de levering snel was en dat u vroeger al tevreden was over onze voetbalschoenen. Mooi dat u nu weer voor Quick heeft gekozen! Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Ooit toen ik begon te voetballen waren mijn eerste schoenen Quick. Nu 55 jaar later heb ik twee paar sneakers gekocht en ze lopen fantastisch. Ben blij dat ik weer terug ben.
Beste Willem, Bedankt voor uw review. Wat geweldig om te horen dat u na zoveel jaren weer terug bent bij Quick en dat de sneakers zo goed lopen! Fantastisch dat u zulke mooie herinneringen aan uw eerste schoenen heeft en dat u er nu weer plezier van beleeft. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
De sneakers waren aan de voorkant te smal voor mijn voeten waardoor je tenen tegen elkaar aan geknepen worden
Beste Robbert, Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat de sneakers te smal vielen en daardoor niet comfortabel zitten. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn. Mocht u een andere maat of model willen proberen, dan kunt u het retourproces volgen zoals aangegeven in de orderbevestiging op onze webshop. Zo kunt u uw bestelling eenvoudig omruilen. Met vriendelijke groet, Team Q1905
Prijs kwaliteit is goed
Beste Ad, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat het artikel aan uw verwachtingen voldoet en dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Mooie kwaliteit, fijn materiaal, blijft goeden mooi in model ook na het wassen. Maat klopt zoals aangegeven. Goed verpakt en snelle levering, kortom top
Beste Gonny, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit, het materiaal en de pasvorm. Mooi dat het artikel ook na het wassen goed in model blijft. Ook goed om te lezen dat de levering snel was en alles netjes verpakt is aangekomen. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Makkelijk besteld, snel geleverd
Beste Fons, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat het bestellen eenvoudig verliep en dat uw bestelling snel is geleverd. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Bij mijn bestelling was ik een paar slippers vergeten, na 15 minuten telefonisch contact gezocht met ........van Quick(naam vergeten, echt onaardig van mij) en binnen vijf minuten geregeld. Met de bestaande bestelling zodat ik geen extra verzendkosten hoefde te betalen alsnog geregeld. Dat is service met hoofdletter!
Beste Michiel, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat we dit zo snel voor u hebben kunnen oplossen en dat de slippers nog aan uw bestaande bestelling konden worden toegevoegd zonder extra verzendkosten. Mooi om te lezen dat u onze service zo waardeert — daar doen we het voor. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Vrijdag besteld,zaterdag binnen.
Beste Rob, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat uw bestelling zo snel is geleverd. Mooi dat we u positief hebben kunnen verrassen. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Na te zijn dat artikel snel een alternatief voorstel gekregen en deze snel verstuurd gekregen.
Beste Andre, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u na het uitvallen van een artikel snel een passend alternatief heeft ontvangen en dat dit vlot is geleverd. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Snel en netjes op tijd bezorgd Dus top
Beste Isaac, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat uw bestelling snel en netjes op tijd is bezorgd. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
De mensen van q1905 zijn zeer servicegericht, aardig en behulpzaam.
Beste Waldemar, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u onze service als vriendelijk, behulpzaam en servicegericht heeft ervaren. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Retourformulier met de hand ingevuld. Drie keer gegevens ingevuld. Twee keer betalen voor transportkosten. Een webshop onwaardig!
Beste Cor, Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat u het retourneren als omslachtig heeft ervaren. We zien in ons systeem dat er één retourlabel is aangemaakt. Mocht er toch sprake zijn van dubbele kosten, dan ontvangen we daar graag meer informatie over, zodat we dit voor u kunnen uitzoeken. Uw feedback over het retourproces nemen we serieus en gebruiken we om onze service verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Q1905
Ook netjes dat er inlegzolen bij zitten
Beste Nico, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de schoenen en dat de inlegzolen goed van pas komen. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Quick erg betrouwbaar als merk, en online altijd betrouwbaar. Met mijn leeftijd ben ik legend, nu de schoenen ook wee
Beste Martin, Bedankt voor uw review. Geweldig om te horen dat uw favoriete schoenen zo snel geleverd werden en dat u tevreden bent over Quick als merk. Fantastisch dat u zich er weer helemaal “legend” mee voelt! Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
De levering was snel, goede productkwaliteit. Zeer tevreden
Beste Peter, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de levering snel was en dat u tevreden bent over de pasvorm en kwaliteit van het product. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Supersnelle en goed levering.
Beste Marco, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de levering supersnel en goed is verlopen. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Prima afhandeling
Beste Leo, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit en dat alles naar wens is afgehandeld. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Tweede bestelling en dat zullen er nog meer worden. Beetje mijn jeugd terug, als Topstar S gebruiker ;)
Beste Richard, Bedankt voor uw review. Wat leuk om te horen dat u uw tweede bestelling weer zo goed beviel en dat het u herinnert aan uw jeugd als Topstar S-gebruiker! We zijn blij dat u tevreden bent met onze producten en prijzen en kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te mogen bedienen. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Ziet er mooi uit en loopt heetlijk
Beste Ron, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de schoen er mooi uitziet en zo comfortabel loopt! Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Prima niks mis mee
Beste Leo, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat alles naar wens is! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Snel en goed
Beste Ton, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en dat de levering snel en goed is verlopen. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905