Mooie stoere witte schoen

Precies zoals ik me had voorgesteld. En kwaliteit zoals altijd......

Prettig online kopen

Fijne site en vlotte levering van bestelling. Maatvoering precies zoals omschreven.

Net zo mooi als op de foto

Mooie schoenen voor mooie prijs.

Een poloshirt toont na bijna een jaar oud te zijn, verschijnselen van een weeffout. Twee andere poloshirts die even oud zijn vertonen deze weeffout niet. Op mijn verzoek deze fout te onderzoeken ontving ik binnen 24 uur bericht dat ik op kosten van Quick een nieuw poloshirt ontvang. Geweldige service en snel geregeld.

Gewoon top

Hele mooie,en aangename schoenen om te dragen.

Schoenen zijn smaller

Goedendag ik koop al jaren deze schoenen deze serie zijn de schoenen smaller en de zooltjes zijn dunner en geen extra veters. Jammer.

Heerlijke schoen.

Kleur precies zoals de foto's. Zit echt goed en loopt heerlijk.

Een echte shop experience .

Goede ervaring, snelle levering, goed geïnformeerd hoe het staat met de bestelling. netjes verpakt .

Geleverd product is prima !

Maar.....als er blauw staat moet ik niet een super zwarte kleur krijgen. Blauw is geen zwart, ik had donkerblauw kunnen verwachten maar dit is echt zwart. Ik wil geen zwart dus ik geeft beide artikelen wel weg in de familie.

Prima schoenen, goede pasvorm.

Bestelling snel geleverd, schoenen voldoen aan de verwachtingen.

Het draagt fantastisch

Mijn dames vest draag ik met alle plezier, Zit lekker, licht en mooi. Echt een aanrader.

Zien er goed uit zitten ook prima

Hoop dat deze beter zijn dan de vorige 2 paar zijn want die zijn heel kort mee gegaan waarvan 1 paar is vergoed die waren na 2 keer dragen al stuk.

Na 5 goede mijn 1e slechte ervaring.

De sneaker Platinum donkerbruin/geel lijkt een maat kleiner dan de overige 5 paar welke ik heb.

Fantastische schoen

Een stijlvolle sportieve schoen, die gemaakt is voor de sportieve man die ook nog van stijlvolle houdt

Doen, wat er beloofd wordt.. daar hou ik van

Binnen 1 of 2 werkdagen bestelling gekregen. Goede kwaliteit schoenen, zoals ik gewend ben van Quick.. we zijn heel erg tevreden..top

Super levering

Mijn bestelling was mooi op tijd binnen en alles past

Prachtige schoenen zeer mooie afwerking, gewoon super!

Mooie en comfortabele polo's

3 polo's besteld via zo'n aanbieding. Voor de maat de tabel gebruikt en de polo's zitten als gegoten. Wel een maatje groter dan ik zonder de tabel zou hebben besteld. De polo's zitten erg comfortabel en zien er ook gewoon heel goed uit. Mooie stof, mooie kleuren en een hele goede afwerking. Zeer tevreden met de polo's.

Voldoet aan verwachting

Goed product en snelle levering

snel geleverd

Positieve ervaringen

In korte tijd een aantal producten besteld in snel geleverd gekregen, met een paar schoenen had ik wat kwaliteits problemen maar die werden zeer snel en klantvriendelijk opgelost. Ben in elk geval tevreden.

Goede mooie schoenen , zeer lekker aan de voeten en een snelle goede levering

Snel en correct

Snel en correct

Top schoenen en pasvorm

Na in de jaren 1970 diverse voetbalschoenen gehad te hebben nu de sneakers. Ook hier hele goede kwaliteit.

Super mooi shirt

Snelle levering en heel mooi shirt. Kwaliteit straks er vanaf.

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen