Beste Willem, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles naar wens is. Groet, Team Q1905
makkelijk besteld, heel snel geleverd
Beste Dick, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat het bestellen makkelijk ging en dat uw bestelling snel geleverd is. Groet, Team Q1905
DHL heeft het pakket te laat opgehaald bij Q1905 en te laat bezorgd. Waarschijnlijk naweeën kerst en oud en nieuw. De levering kwam terecht in vakantie , kon het dus niet tijdig ophalen of het ophaalmoment uit stellen.
Beste Wietse, Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat de levering door vertraging bij DHL later bij u is aangekomen. We hebben al contact gehad en zorgen ervoor dat dit netjes voor u wordt opgelost. Groet, Team Q1905
Mooie schoenen voor lage prijs (aanbieding 2e gratis). Vanwege verkeerd gekozen maat de schoenen moeten omruilen, daarbij goed geholpen en snel vervangende schoenen ontvangen.
Beste Andre, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de schoenen en dat het omruilen soepel en snel is verlopen. Veel plezier met uw vervangende paar! Groet, Team Q1905
Wat kan ik nog toevoegen: exact wat ik bestelde in één dag geleverd!
Beste Tom, Bedankt voor uw review! Super om te horen dat uw bestelling precies klopt en zo snel geleverd is. Groet, Team Q1905
Iederdaan gelukkig een maat groter genomen, Dank voor de tip
Beste Arie, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat het tip om een maat groter te nemen goed uitpakte. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Team Q1905
Binnen een dag geleverd. Goede kwaliteit
Beste A, Bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat de sneakers snel geleverd zijn en dat u tevreden bent over de kwaliteit. Groet, Team Q1905
Leuke vlotte schoen en een mooie beige kleur. Schoen zit heerlijk.
Beste Bianca, Bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat u blij bent met de schoen, de kleur en dat hij heerlijk zit. Groet, Team Q1905
Ze zijn te smal dus te klein ,wel prachtige schoenen
Beste Ria, Bedankt voor uw review. Wat jammer dat de schoenen te smal zijn en daardoor niet helemaal passen. Fijn dat u het model en de uitstraling mooi vindt! Voor een andere maat of advies kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice via [email protected] Groet, Team Q1905
Meer dan tevreden
Beste Bert, Bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat u meer dan tevreden bent met uw aankoop. Groet, Team Q1905
Wederom 2 paar sneakers gekocht. Schoenen zijn qua afwerking perfect. Pasvorm is sensationeel.
Beste Lucien, Bedankt voor uw review! Wat mooi om te horen dat u opnieuw voor onze sneakers heeft gekozen en dat u zo tevreden bent over de afwerking en pasvorm. Daar worden wij erg blij van! Groet, Team Q1905
Echt super tevreden met de aankoop!
Beste Mark, Bedankt voor uw review! Super om te horen dat u zo tevreden bent met uw aankoop. Groet, Team Q1905
Voldoet aan de verwachtingen. Goede kwaliteit en pasvorm.
Beste Jac, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat het product voldoet aan uw verwachtingen en dat u tevreden bent over de kwaliteit en pasvorm. Groet, Team Q1905
Mooie kwaliteit en pasvorm.
Beste Helen, Bedankt voor uw review! Wat leuk om te horen dat de sneakers als pantoffels zitten en dat u tevreden bent over de kwaliteit en pasvorm. Groet, Team Q1905
Beste Louis, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles goed is. Groet, Team Q1905
Lekker warm vest voor een goede prijs
Beste Jos, Bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw vest en dat het lekker warm zit tegen een mooie prijs. Groet, Team Q1905
Goed product, snelle betrouwbare levering
Beste Bert, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over het product en de snelle, betrouwbare levering. Groet, Team Q1905
Klaar voor de lente met mijn nieuwe Q1905 schoenen. Snel geleverd en precies zoals gedacht. Blij mee.
Beste Marielle, Bedankt voor uw review! Wat leuk om te horen dat u helemaal klaar bent voor de lente met uw nieuwe Q1905 schoenen. Fijn dat ze snel geleverd zijn en precies aan uw verwachting voldoen. Groet, Team Q1905
De sneaker heeft weinig demping in de zool.
Beste Kees-Jan, Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat de sneaker niet aan uw verwachtingen voldoet en dat u de demping in de zool als onvoldoende ervaart. Uw feedback nemen wij serieus en gebruiken wij om onze producten verder te verbeteren. Mocht u hierover vragen hebben of samen willen kijken naar een passende oplossing, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice via [email protected] Groet, Team Q1905
Mouwen hadden iets langer gemogen
Beste Ron, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat het vest lekker zit. Dank ook voor uw feedback over de mouwlengte, die nemen wij mee. Groet, Team Q190
Hele fijne ervaring na dat de schoenen eerst te klein waren en ze een maat groter heb kunnen krijgen :)
Beste Caroline, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat alles keurig is opgelost en dat u nu de juiste maat heeft ontvangen. Veel plezier met uw schoenen! Groet, Team Q1905
Beste Arnold, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en de prijs van onze producten. Groet, Team Q1905
Alles in orde!
Beste Etienne, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat alles naar wens was. Groet, Team Q1905
Heb produkt retour gestuurd ivm te grote maat. Kreeg snel bericht dat ze zsm de juiste maat zouden toesturen. Toen dat vertraagde contact opgenomen waarop direct gereageerd werd. Communicatie is ok dus, zoals je mag verwachten als service.
Beste Mark, Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en de communicatie. We doen ons best om alles zo snel en soepel mogelijk te regelen. Groet, Team Q1905
De schoenen zijn in het echt, nog mooier dan ik verwacht had, meegeleverd de extra binnen zooltjes en veters, niet eerder gezien bij een ander merk, klasse !
Beste Tonny, Wat fantastisch om te horen dat de schoenen boven uw verwachting zijn! Fijn dat u ook de extra binnenzooltjes en veters waardeert – we vinden het leuk om dat soort details mee te leveren. Veel plezier van uw aankoop! Groet, Team Q1905