Prima, snel geregeld.

Mooi vest, prima service, efficiënte afhandeling.

Pakket was goed te volgen. Jammer dat de hoody te klein is.

Perfect zittende werkschoen

Voor het eerst een paar Q werkschoenen besteld. Al geruime tijd drager van diverse modellen Q vrijetijdsschoenen (en kleding) Werkzaam in de transport en logistiek en daarom een lichte werkschoen. Schoenen zitten direct heerlijk. Alle ruimte voor je tenen en in tegenstelling tot mijn vorige werkschoenen geen last van stugge hakken waardoor ik in het begin blaren opliep. Hoe de schoen zich gaat houden in de toekomst weet ik nog niet maar alles ziet er goed, stevig en solide uit.

De kleding valt nogal klein uit

Het past helaas maar nipt. Ik had WL moeten nemen.

Quick 1905 Fit service als warming/up

goede ervaring omwisseling product van large naar XL , top

Mooie trui

Perfect passende trui kwalitatief mooi

Besteld en snel geleverd

Ik heb 2 paar schoenen besteld en deze werden binnen 24 uur verzonden. Goed verpakt en snel geleverd.

Uitstekende service

Zoals altijd wordt het snel en netjes geleverd, en het gemak waarmee je kunt bestellen vindt ik erg fijn….

Samengevat, gewoon fantastisch.

Maat perfect, draagt super. Gewoon fijne trui!

Goed kontakt

Zeer positief ervaren, kontakt gehad over levering en deskundig geholpen

Wat een fijne kleding perfecte kleur en pasvorm

zoals verwacht

makkelijk bestellen, zit uitstekend

Goede kleding

Tevreden met de kleding die ik gekocht goede kwaliteit truien en de shirts een tevreden klant maak mijn vrienden ook dat Quick super is

Snel geleverd en beantwoord volledig aan mijn wensen

Ik had de schoenen al langere tijd gezien en ze zijn mooi en passen perfect. De mooie trui in donker grijs zit heerlijk. Kortom super tevreden!

Prima product en levering

Prima product en levering

Service en producten van prima kwaliteit

Snelle service Mooie producten Heel blij mee

Snel en duidelijk!

Snel en duidelijke communicatie. Altijd goed en professioneel.

PAKKET IS NOG NIET BIJ MIJ BEZORGD

DHL heeft pakket naar servicepunt gebracht. Ik kan het dinsdag pas ophalen, echt slecht. Dat de bezorging is vertraagd door de weersomstandigheden kan niemand iets aan doen, maar afhandeling op deze manier is gewoon absurd.

Snelle ontvangst

Goede items snelle service En betaalbaar

Mooie kleding

Ik heb best wel wat kleding van Quick en ben er altijd tevreden over. Leuke sportieve maar ook om er netjes uigvte kunnen zien. Net een vest gekocht waar ik ook weer blij mee ben. Kortom wel mijn plek om mooie sportieve kleding te kopen. Bovendien is het altijd snel in huis dat is ook wel een goed punt.

conform verwachting

zie boven

Top kwaliteit en fijne pasvorm

Zoals hier boven al aangegeven ben ik zeer tevreden over de schoenen. Prijs-kwaliteit verhouding is dik in orde! Zijn ook waterdicht en ik hou warme voeten in deze periode met veel sneeuw. Levering ook zeer snel en naar volle tevredenheid.

Top schoenen

Zitten goed en voor die prijs

Best fijne trui

De trui is op zich wel fijn. Helaas was de verpakking stuk bij levering door DHL

Korting gemist

Jammer dat 3 dagen daarna 20% korting kan krijgen.

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen