Mooie schoenen. De extra inlegzooltjes kwamen van pas.
Beste Ron, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de schoenen direct goed zitten en dat de extra inlegzooltjes goed van pas kwamen. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Was voordelig, mooi en heel snel geleverd
Beste Tommy, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service, de prijs en de snelle levering. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Een 1e artikel voldeed niet. De klantenservice was heel flexibel en ik kon dit artikel retourneren en een andere bestellen.
Beste Arian, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de polo goed past en dat u tevreden bent over de kleur. Ook goed om te lezen dat onze klantenservice u flexibel heeft kunnen helpen met het retourneren en het kiezen van een ander artikel. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Heel mooie en fijn zittende producten. Geweldig. Als ik weer iets nodig heb is Quick 1905 zeker mijn partner.
Beste Lei, Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de pasvorm en het comfort van onze kleding. Geweldig dat u Q1905 in de toekomst weer weet te vinden! We waarderen uw vertrouwen enorm. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
hallo Verder zijn de schoenen stevig en met een verrassend uiterlijk...
Beste Jeroen, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u de schoenen stevig vindt en dat het uiterlijk u positief verrast heeft. Ook goed om te lezen dat de maatvoering net goed uitkomt. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Mooi vest
Beste Gert-Jan, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het vest en de kwaliteit. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Een van de bestelde shirt had na 1 keer wassen al een gat in de mouw.
Beste Jan, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat er na één keer wassen al schade aan het shirt is ontstaan. Dat is uiteraard niet de kwaliteit die u van ons mag verwachten. We begrijpen dat dit teleurstellend is. We adviseren u om contact op te nemen met onze klantenservice via [email protected], zodat we dit graag met u kunnen beoordelen en naar een passende oplossing kunnen kijken. Met vriendelijke groet, Team Q1905
ingelogd op de site van q1905 . artikelen bekeken die ik graag wilde bestellen. Keuzes gemaakt verzonden en betaald. 2 dagen later werd het al bezorgd keurig verpakt. Dus ik ben heel tevreden met q1905.
Beste Eef, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat het bestelproces soepel is verlopen en dat uw bestelling snel en keurig verpakt is bezorgd. Mooi dat u zo tevreden bent over Q1905. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Ik heb een polo en een short gekocht met korting. Het is van topkwaliteit en de kleuren zijn prachtig. Het werd vlot geleverd dus ik heb niets te klagen.
Beste Rob, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en de kleuren van de polo en short, en dat de levering vlot is verlopen. Mooi dat u ook gebruik heeft kunnen maken van de korting. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Quick 1905 heeft vaak zeer aantrekkelijke aanbiedingen waardoor het aantrekkelijk wordt om meer artikelen gelijk te kopen en dat voor een leuke prijs .De produkten hebben zo'n goede kwaliteit zodat je er heel lang plezier van kan hebben.
Beste Benno, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en onze aanbiedingen. Mooi dat u ook de kwaliteit zo waardeert en er lang plezier van heeft. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Fijne schoenen. Ik ben zeer tevreden.
Beste Johan, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de schoenen goed bevallen en dat u zo tevreden bent met uw aankoop. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Kwaliteit product
Beste Henk, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van de polo shirts. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Schoen voldoen aan wat er op de website staat model en kleur. Pasvorm goed
Beste J, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de schoenen voldoen aan uw verwachtingen qua model en kleur en dat de pasvorm goed is. Mooi ook dat de levering zo snel is verlopen. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Makkelijk te bestellen. Snelle levering naar het buitenland.
Beste Vera, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat het bestellen gemakkelijk verliep en dat de levering naar het buitenland snel en probleemloos is verlopen. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Schoenen en kleding besteld. Snel geleverd en van uitstekende kwaliteit. What you see is what you get!!
Beste Aart, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat zowel de schoenen als de kleding goed bevallen en dat de kwaliteit aan uw verwachtingen voldoet. Mooi ook dat de levering snel is verlopen. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Zeer goed , vriendelijke service en goede kleding en schoenen, ben er erg blij mee.
Beste Wouter, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service, kleding en schoenen. Mooi dat alles goed bevalt en dat u aangeeft graag nog eens bij Q1905 te bestellen. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Goede producten voor een goede prijs
Beste Mike, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze producten en de prijs-kwaliteitverhouding. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Al jaren artikelen van Q1905 besteld, en nog steeds tot volle tevredenheid. Ik draag alles met veel plezier en door de goede kwaliteit ziet het er naar vele keren dragen nog altijd prima uit.
Beste Gert, Bedankt voor uw leuke review. Wat fijn om te horen dat u al jarenlang tevreden bent over Q1905 en onze producten met veel plezier draagt. Mooi dat de kwaliteit ook na veelvuldig dragen goed blijft. We waarderen uw vertrouwen in ons merk enorm. Veel plezier met uw aankopen! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Beste Michel, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat alles naar wens is! Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Een van de nadelen van online shoppen is dat je niet zeker bent van de aangeboden maat van het product. Meestal is voor mij een maat M goed deze keer past de polo precies, hopelijk krimpt hij niet ook als ik hem volgens de voorschriften was
Beste Ed, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de polo goed past. We begrijpen dat online maatvoering soms onzeker kan zijn. Mocht u de polo volgens de wasvoorschriften wassen, dan kunt u uitgaan van normale pasvormbehoud zoals bedoeld. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Quick lijkt hele andere schoenmaten te hanteren dan gebruikelijk. Maat 42 lijkt wel maat 40 of 41. Zonde, hierdoor vele retouren kan ik mij zo voorstellen waarvoor ik als consument dan ook nog moet betalen.
Beste Pim, Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat de pasvorm van de schoenen niet overeenkomt met uw verwachting en dat de maatvoering als afwijkend wordt ervaren. We begrijpen dat dit vervelend is. De pasvorm kan per model verschillen, waardoor sommige schoenen kleiner of juist groter kunnen uitvallen. We doen ons best om dit zo duidelijk mogelijk in onze productinformatie aan te geven. Daarnaast staan de retourkosten en voorwaarden vermeld in ons retourbeleid op de website. Met vriendelijke groet, Team Q1905
Beste Kees, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat alles naar wens is! Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Prachtige kleding van een goede kwaliteit
Beste Hetty, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze kleding en dat deze goed bevalt. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Zeer goede kwaliteit en zitten lekker
Beste Ton, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en dat de schoenen lekker zitten. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Met de inlegzolen is een perfecte pasvorm te creëren
Beste Gerard, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u met de inlegzolen een perfecte pasvorm kunt creëren en dat dit goed werkt voor u. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905