Onhandig terugsturen

Dit vest valt erg klein. Ik was voornemens het terug te sturen, maar er is geen retourformulier bijgevoegd. Dit retourformulier moet je zelf downloaden en uitprinten. Heel onhandig en behoort zo'n formulier bij het geleverde product te zitten. Printer is kapot, dus geen retourformulier, wat maakt dat ik te laat ben met het terugsturen. Vest ligt nu in de kast om niet gedragen te worden. Jammer!...

Heerlijk in dragen

Deze collectie gaat mijn verwachting Te boven

Prima kleding

Fijne kleding goede pasvorm

Lang gewacht toch gekregen

Helaas zijn de ervaringen dit keer niet goed. Na eerst een verkeerd vest ontvangen te hebben met ook nog een vlek er in kreeg ik daarna weer het verkeerde vest toegestuurd. Na mail en telefooncontact weer alles teruggestuurd. Uiteindelijk het goede vest ontvangen. Wel zeer behulpzame medewerkers aan de telefoon en mail.

mooi produkt en tijdloos

Quick heeft mooie produkten die doen denken aan vroeger

Super snel geleverd

Donderdagavond besteld en vrijdag al bezorgd.

Heel tevreden

De schoenen bevallen prima. Lopen lekker en zien er goed uit.

Kwaliteit

Keurig op tijd en prima kwaliteit

Truien zitten perfect en de levering was snel

Makkelijk en goed !!

Online bestelling ging goed en makkelijk. Ook omdat ze aangaven dat de truien groot uitvielen heb ik dus een maat kleiner besteld. En de truien passen perfect.

Mooi artikel, alleen een maatje te klein!

Mooi artikel, alleen een maatje te klein.

Snelle levering in DHL pakketbox

Snelle levering in DHL pakketbox. Goede communicatie met afnemer.

uitstekende kwaliteit snelle levering.

Alles volgens beschrijving artikelen .Ik ben erg tevreden.

Perfekte pasvorm en op tijd geleverd.

Weer helemaal happy met de geleverde spullen. Prima en snel geregeld tegen een nette prijs.

Prima kwaliteit en zeer snelle levering

Zie boven

Top sneakers

Heerlijk zittende en lopende sneakers. Zitcomfort is helemaal goed en de schoenen zijn heel licht. Maat was gelijk goed. Ik zeg “een aanrader!”

Mooie schoenen voor nette prijs

Mooie en overzichtelijke website Snelle levering

Op tijd en perfect geleverd

Superrrrrrrr

Al jaren veel sneakers van quick. Hollandse toppers!!

Geweldige truien en prima levering

Fijne truien snel geleverd top..

Verkeerdde adviezen

Ik heb twee, uiterlijk, mooie truien gekocht. Op advies van het bedrijf heb ik een maat kleiner genomen dan normaal. Het advies luidde dat de truien ruim vallen en neem dus een maat kleiner. Ik koos dus voor XXL i.p.v. XXXL. Bij uitpakken bleek al onmiddellijk dat deze XXL echt heel veel te rgoot was. Het leek wel een 5XL. Verpakking van de truien buitengewoon zwak, bij eerste aanraking scheurde het plastic meteen. Volstrekt verkeerd advies dus. Bovendien bleken de knopen nauwelijks uit de knoopsgaten te kunnen worden gehaald. Miskoop en weg vertrouwen.

Snelle en goede levering.

Mooi, zit lekker en goede prijs /kwaliteit

Mooie schoen met goede pasvorm die lekker loopt. Heb wel een maat groter genomen. Goede prijs / kwaliteit verhouding

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen