Woensdag besteld dag later binnen, snelle sevice en de polo’s waren op maat en goed van kwaliteit!!
Besteld, betaald en de andere dag netjes geleverd
al verschillende malen shirts en broeken en truien besteld, al deze dingen van uitstekende kwaliteit, daarbij wordt het snel geleverd
Mooie poloshirts, goede kwaliteit en mooi afgewerkt. Normaal aan de prijzige kant maar tijdens de Koningsdag aktie mooi afgeprijsd.
Prima service, doordat de goederen snel geleverd waren.
Al enkele jaren koop ik polo’s en truien bij Quick. De kleuren en kwaliteit bevallen mij heel goed. Wel bestel ik 1 maat groter dan wat ik normaal heb. Ik ben zeer tevreden over de zeer snel geleverde goederen. Ik hoop dat Quick de kwaliteit tegen een schappelijke prijs kan blijven verkopen, dan blijf ik zeker hun klant !
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop van twee polo’s en prachtige witte sneakers. Absoluut een reden om de volgende keer weer terug te komen bij Q1905
Prima kleding
Zien er mooi uit en lopen nog veel lekkerder zeker een aanrader!!
Snelle service en fijne schoenen
Beste Ruud, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle service en dat de schoenen goed bevallen. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Snel geleverd goed ingepakt.
Beste Andre, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat uw bestelling snel en goed verpakt is geleverd. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Mooie stevige schoenen , zitten erg lekker
Beste Ron, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de schoenen stevig zijn en lekker zitten. Ook mooi dat de levering snel is verlopen. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Prachtige polo's besteld en de volgende dag in huis! Je krijgt wat je besteld, echt mooi en uitstekende kwaliteit!
Beste Marius, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat de polo’s zo goed bevallen en dat de kwaliteit aan uw verwachtingen voldoet. Mooi dat de bestelling ook zo snel bij u in huis was. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Ik koop al jaren producten bij q1905. Overzichtelijke website met voldoende keuze. Het is betaalbaar, dus niet te duur en van goede kwaliteit. Ook wordt er snel geleverd.
Beste Marco, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u al jaren tevreden bent met Q1905 en onze producten. Goed om te lezen dat u de website overzichtelijk vindt, tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering waardeert. We waarderen uw vertrouwen in ons merk enorm. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Ik moet eerlijk zeggen dat de schoenen er anders uitzien dan op het plaatje en dat vind ik wel jammer.
Beste Anja, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de levering snel is verlopen. Jammer dat de schoenen in het echt anders overkomen dan op de foto. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn. We doen ons best om onze productfoto’s zo realistisch mogelijk weer te geven, maar door lichtinval en scherminstellingen kan er soms een verschil in beleving ontstaan. Met vriendelijke groet, Team Q1905
Ik word echt blij van Quick 1905! Voor mij is dit hét merk waar sportiviteit en stijl perfect samenkomen. De frisse kleuren springen eruit, de stoffen voelen zó goed aan dat ik het liefst alles meteen aantrek, en de trendy twist maakt elke outfit net even specialer. Wat ik ook super vind: de prijs-kwaliteitverhouding is gewoon heel netjes – je krijgt veel uitstraling en comfort voor een eerlijke prijs. Wat Quick 1905 voor mij echt uniek maakt, is dat je de verschillende lijnen moeiteloos met elkaar kunt combineren. Overal zie ik dezelfde kleuren terugkomen, waardoor alles klopt en ik eindeloos kan mixen en matchen. Elke keer als ik iets van Quick 1905 draag, voel ik me zelfverzekerd en comfortabel.
Beste Andre, Bedankt voor uw enthousiaste review. Wat geweldig om te horen dat u zo blij wordt van Q1905 en dat u de combinatie van sportiviteit, stijl en comfort zo waardeert. Mooi dat u de kleuren en verschillende lijnen zo goed met elkaar kunt combineren en er uw eigen stijl mee creëert. We waarderen uw vertrouwen in ons merk enorm. Veel plezier met het dragen van uw items! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Goede service.
Beste Lilian, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel de kwaliteit als onze service. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Heb 1 paar gehouden omdat ik dacht dat loopt er wel uit. Maar de schoenen doen snel pijn. En de hak kraakt het deel waar je steun krijgt voor je hak
Beste Tom, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen, maar jammer dat de kwaliteit van de schoenen tegenvalt en dat u klachten ervaart tijdens het dragen. We begrijpen dat dit erg vervelend is. Het kraken bij de hak en het ongemak horen uiteraard niet zo te zijn. We adviseren u om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we dit samen met u kunnen beoordelen en naar een passende oplossing kunnen kijken. Met vriendelijke groet, Team Q1905
De door mij bestelde spullen zijn van een uitstekende kwaliteit en komen overeen met de beschrijving op de website. Alles werd ook prima en volgens de afspraak geleverd.
Beste Ruud, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat de producten aan uw verwachtingen voldoen en overeenkomen met de beschrijving op de website. Ook goed om te lezen dat de levering volgens afspraak is verlopen. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Alles goed en correct geregeld. Fijne en mooie schoenen
Beste Bernard, Bedankt voor uw review. Wat mooi om te horen dat Q1905 een merk naar uw hart is. Fijn dat alles goed en correct geregeld was en dat u tevreden bent met de schoenen. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Goede pasvorm overeenkomstig de gekozen maat en goede kwaliteit.
Beste Han, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de pasvorm goed overeenkomt met de gekozen maat en dat u tevreden bent over de kwaliteit. Ook mooi dat de levering naar wens is verlopen. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Mooi jack
Beste Jan, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met het jack! Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Quick leeft nog steeds!
Beste Andre, Bedankt voor uw review. Wat mooi om te horen dat Quick voor u nog steeds leeft en herinneringen oproept. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Mijn nieuwe Quick sneakers zitten heerlijk en geven mijn outfit meteen die echte 80’s retro vibe.
Beste Sander, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de sneakers zo goed zitten en dat u blij bent met de retro 80’s uitstraling. Mooi dat ze uw outfit helemaal compleet maken! Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905