past perfect

Prima. Goede en vlotte levering van een uitstekend product

loopt als een kogel

snelle levering , goeie kwaliteit

zitten als gegoten

Lekkere schoenen voor de aankomende zomer. En dat voor die prijs

Prima schoenen voor een goede prijs

Fijne schoen

Mooie schoen en prima leest . Schoenen lopen prima. Snelle service en bezorging.

Niet ontvangen

Pakje nog steeds niet ontvangen

Makkelijk te bestellen via website.

Ik heb 3 paar schoen gekocht via de website. Nadat ik ze besteld had, kreeg ik dezelfde dag nog te horen dat ze ingepakt en verzonden waren. De volgende dag werden ze netjes door DHL bezorgd. De pasvorm is ook goed en ben dus zeer tevreden met de schoenen van Quick.

Heel leuk om weer met schoenen van het merk Quick te kunnen lopen. Echt heel mooi in design. Prima lopende bestelling en aflevering.

Quick is mijn favoriete kledingmerk.

Top merk!

gewoon goed, ook met de retouren

Schoenen en trui besteld, helaas schoenen waren te smal voor mijn voeten. Retouneren super gegaan geld terug ook super snel. Trui was perfect. Ga zeker opnieuw gebruik maken van deze site.

Heerlijke Quickies gekocht

Precies op maat zijnde witte Quick sneakers, goed en eerlijk geprijst. Super kwaliteit!

Het pakket is nooit afgeleverd

Je betaald verzendkosten ik was thuis toen ik een mail kreeg pakket afgeleverd. Maar heb het nooit ontvangen helaas.

Mooie trui. Sportief en stijlvol

Ik krijg veel complimenten over de truien die ik bij jullie kocht. Niet in de laatste plaats ook van generatiegenoten die het leuk vinden om het Quick logo weer te zien. Voor een nette prijs een mooie trui! Erg blij mee! Kleine opmerking. Quick gaat een beetje van slim fit maten uit. Ben je niet superslank dan is het wijs een maatje groter te nemen. Bij deze trui is dat niet het geval.

Alweer tevreden!

Fijne truien besteld, maatvoering goed en ze zitten heerlijk!

Snelle service goede pasvorm.

Goedemorgen kwaliteit snelle levering

Mooie kleding

Prima polo's en t-shirts. Zeker de aanbiedingen. Mooie kwaliteit, past goed.

Prima goed

Kwaliteit ✅ Levering✅ Prijs✅

Goed en snel bezorgd en goed contact met de klantenservice

Correct en snel geleverd. Producten waren niet voorradig, maar keurig een mail gekregen voor een alternatief. Tot de volgende keer!

Snel geleverd, kwaliteit, kleurrijk en mooi!

Topaankoop! De kwaliteit is uitstekend en de service en verzending waren snel en perfect geregeld.

Superfijn

Het zijn mooie truien die perfect zitten

Schoenen en truien besteld schoenen zeer mooi en goede maat Truien zeer mooi niet de goede maat Contact gehad met klanten service geen probleem direct omgeruild voor de goede maat. Hele goede service.

Stijlvol en comfortabel

Ziet er sportief en tegelijkertijd stijvoluit uit en draagt uitermate comfortabel.

Perfecte shirts

Koop de shirts regelmatig. Hele goede prins kwaliteit verhouding

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen