Laden reviews...
994 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden herhaaldelijk hoge kwaliteit en betrouwbare levering. De meeste reviews prijzen snelle verzending en goede prijs-kwaliteit. Een enkele opmerking gaat over maatvoering of retourneren, maar problemen worden meestal snel opgelost.
Goede prijs kwaliteit!
Frank
Tilburg
Ben zeer tevreden met Quick. Ik heb er nu voor de derde keer besteld. Alles is uitstekend. Levering zeer snel. Maten kloppen. Kortom vijf sterren meer dan verdient.
Johan
Hoogeveen
De levering ging prima, snel en goed.
Haye
Reahûs
Gebruik nu al jaren alleen maar schoenen/sneakers van het merk Quick. Online bestellen en vaak binnen één dag geleverd. Ik wil niet meer anders... Comfortabel, duurzaam, goede look!
Hans
Heerlen
Handzaam, ruim en handig in het gebruik.
André
Purmerend
Met deze warme dagen vliegen de polo's de kast uit. Dus een aantal extra polo's zijn meer dan welkom. Helaas waren een aantal zomerse kleuren in mijn maat niet meer beschikbaar, maar in het hoogseizoen is dat te begrijpen. Bestelproces gaat makkelijk en het verdere proces is goed te volgen. Het pakketje ging naar een alternatieve afhaallocatie maar daar kan Q1905 uiteraard niets aan doen. Alle polo's passen perfect en de kwaliteit is zoals verwacht weer erg hoog. Dus wederom erg tevreden!
Florus
Beste Florus,
Bedankt voor uw uitgebreide review. Fijn om te horen dat u opnieuw zo tevreden bent over de kwaliteit, de pasvorm en het bestelproces.
Jammer dat niet alle zomerse kleuren nog beschikbaar waren in uw maat, maar we zijn blij dat u toch mooie polo’s heeft kunnen vinden. Goed om te lezen dat de levering en het volgen van uw bestelling verder soepel zijn verlopen.
Bedankt voor uw vertrouwen in Q1905 en veel plezier met uw nieuwe polo’s!
Snelle levering, fijne shirts
12 July 2026
Rob
Arnhem
Beste Rob,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de shirts en de snelle levering.
Team Q1905
Alles wat op hun site staat klopt, chapo voor deze webwinkel. En Quick blijft een geweldig merk.
Benno
's-Heerenberg
Beste Benno,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze webshop en dat alles volgens verwachting is verlopen.
Leuk om te lezen dat u Q1905 nog steeds een geweldig merk vindt. Bedankt voor uw vertrouwen en enthousiasme!
Veel plezier met uw aankoop.
Team Q1905
Lekkere shirt. Leuke kleuren.
Gerrit
Heerhugowaard
Beste Gerrit,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat het shirt goed bevalt en dat u tevreden bent over de kleuren.
Team Q1905
Op tijd geleverd en gewoon tevreden Op naar de volgende bestelling Bedankt
John
Etten
Beste John,
Bedankt voor uw review en uw vertrouwen in Q1905. Fijn om te horen dat u opnieuw tevreden bent en dat de levering op tijd is verlopen.
We kijken uit naar uw volgende bestelling! Veel plezier met uw aankoop.
Team Q1905
Ik vind de polo’s dun van kwaliteit, heel erg jammer want ze zien er echt leuk uit Ik beveel ze wel aan , want er zijn mannen die niet van die dikke stof willen
Hanneke
Hasselt
Beste Hanneke,
Bedankt voor uw review en uw eerlijke feedback. Jammer om te horen dat de kwaliteit van de stof van de polo’s niet helemaal aan uw verwachting voldoet.
We begrijpen dat de voorkeur voor een bepaalde stofdikte persoonlijk is. Fijn om te lezen dat u de uitstraling van de polo’s wel waardeert en dat u ze toch aanbeveelt.
We nemen uw feedback mee en waarderen het dat u uw ervaring met ons deelt.
Mooie kwaliteit
Michel
Radio Kootwijk
Beste Michel,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit.
Team Q1905
Wel vlotte levering ,maar aan al de 3 T-shirt heb ik bij het spit de aanhechting draden netjes weg moeten werken .Ik kan dat om dat ik couperose ben ,maar ik kan in denken dat andere mensen deze T-shirt hebben terug gestuurd.. Op zich wel mooie kwaliteit.
Johannes
Angerlo
Beste Johannes,
Bedankt voor uw review en voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat de levering vlot is verlopen en dat u de kwaliteit van de T-shirts verder waardeert.
Jammer om te lezen dat u bij de ontvangen T-shirts nog losse aanhechtingsdraden heeft moeten wegwerken en dat u het vermoeden heeft dat het om eerder geretourneerde artikelen gaat. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden.
Wij nemen uw feedback mee en zullen dit intern onder de aandacht brengen, zodat we hier extra alert op kunnen zijn.
Team Q1905
Zo te zien prima schoenen, maar ondanks opmeten voeten bij bestellen en bij 1 paar zelf al een maatje groter waren ze toch te klein. Jammer.
Gert-Jan
Hendrik-Ido-Ambacht
Beste Gert-jan,
Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat de schoenen ondanks het opmeten en het kiezen van een grotere maat toch te klein uitvielen. We begrijpen dat dit teleurstellend is.
Fijn om te lezen dat de schoenen er verder goed uitzagen. We nemen uw feedback over de pasvorm mee.
Team Q1905
Ik heb al tientallen jaren q1905 kleding tot op heden ben ik zeer tevreden.
Edward
Bingelrade
Beste Edward,
Bedankt voor uw review en uw jarenlange vertrouwen in Q1905. Wat mooi om te horen dat u al tientallen jaren onze kleding draagt en nog steeds tevreden bent over de kwaliteit.
We waarderen uw loyaliteit enorm en hopen u nog vele jaren van dienst te mogen zijn.
Team Q1905
Tegenwoordig wil niemand meer wachten op een bestelling. Het is vandaag bestellen gisteren leveren. Quick zit daar dichtbij. Vandaag bestellen is bijna vandaag leveren.
Jan
Haarlem
Beste Jan,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de snelheid van onze levering.
Mooi om te lezen dat we volgens u dicht in de buurt komen van "vandaag bestellen, vandaag leveren". Dat waarderen we enorm!
Team Q1905
Snelle levering en mooie polo’s
9 July 2026
Frits
Zoetermeer
Beste Frits,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van de polo’s en dat uw bestelling snel is geleverd.
Team Q1905
Correct verlopen aankoop procedure.
Frits
Ter Aar
Beste Frits,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat het aankoopproces goed en naar wens is verlopen.
Team Q1905
ik heb twee caps en drie polo shirts besteld. Op de eerste plaats was het er binnen twee dagen al. Ik was verwonderd wat voor een kwaliteit het is... topklasse.
J.j.c.
Den Haag
Beste J.J.C,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat uw bestelling snel is geleverd en dat u zo enthousiast bent over de kwaliteit van de caps en polo’s.
Veel plezier met uw aankoop en bedankt voor uw vertrouwen in Q1905!
Team Q1905
Fijne korte broek ,goede stof en kwaliteit
Jan
Aalsmeer
Beste Jan,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de korte broek precies aan uw verwachtingen voldoet en dat u tevreden bent over de stof en kwaliteit.
Zit prima
Aad
Grave
Beste Aad,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat uw bestelling snel is geleverd en dat het product goed zit.
Zie mijn zin
A.J.
Winterswijk
Beste A.J,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering, het product en de prijs.
Team Q1905
Vanaf bestelling via internet t/m levering alles goed geregeld, aankoop van poloshirts voldoet aan kwaliteit.
Math
Steijl
Beste Math,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat het hele proces van bestelling tot levering goed is verlopen en dat de polo’s aan uw verwachtingen voldoen.
Team Q1905
duidelijke bestelinstrukties afgeleverd volgens belofte goed kwaliteit
Wil
Beste Wil,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat het bestelproces duidelijk was en dat de levering volgens afspraak is verlopen.
Ook goed om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit van de producten.
Team Q1905
Prima schoenen van een klassiek merk. Ik heb als jongen nog gevoetbald op Quick schoenen.
Carel
Nijmegen
Beste Carel,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de sneakers goed bevallen en comfortabel zitten.
Mooi om te lezen dat het merk u ook herinnert aan uw tijd als voetballer op Quick schoenen.
Nijverheidstraat 11
3291 CH Strijen