top

Beste, Ik heb per vergissing 2 maal het te betalen bedrag betaald op jullie rekening nl. 2 maal op dd. 30/11/2025 : 147 € van mijn rekening op naam van 'De Keulenaer Wim'. Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn dit door te geven aan de boekhouding en om een terugstorting te vragen ? alvast bedankt.

Toffe Trui

Zit als gegoten, kleur fijn ..fijne aankoop

Schoenen en blouse

Ik kreeg mijn schoenen en blouses binnen en ben verrukt over de stof van de blouse en de pasmaat van beide

Voor nu niet goed

Bestel 2 paar schoenen eindelijk geleverd na bijna twee kan gebeuren met de drukte. Vol verwachting maak ik de eerste doos open en wat zie ik totaal verkeerde schoenen. Gebeld en gehaald nu afwachten wat de oplossing wordt.

Relatief lange levertijd, 2 items terug

Lange levertijd in Sinterklaas tijd, kan ik mee leven. Vandaag gaan 2 items terug.! Benieuwd hoe dat gaat ..!

super fijne schoenen

als geboren achterhoeker ben ik trots op dit van oorsprong achterhoeks bedrijf.Het zijn zeer comfortabele en sportieve schoenen.

Q1905

Super weer

prima trui, snel geleverd

prima trui, goede kwaliteir, snel geleverd

Twee verschillende schoenen in de doos

Precies wat de titel zegt. Dus geen schoenen op het moment dat ik erop had gerekend. Fijn dat de retourzending snel voor je in gang gezet wordt, maar hier baal ik van. Dit is ook al mijn tweede negatieve ervaring: bij een vorige bestelling was er een verkeerd paar gestuurd.

Impulsief

2 truien besteld in mijn veronderstelde maat. Afgelopen jaar iets aangekomen waardoor de truien te strak zitten.

Trui welke is besteld is veel te klein.

Bestelling van 2 truien gedaan. Beide maat XL, de ene trui/vest past perfect. Terwijl een andere trui van jullie totaal niet past. Leek wel maat M. Klopte van geen kant. En dan moet ik de trui retour zenden, en dan ook nog verzendkosten betalen. Als jullie nou gewoon de maten goed houden was er niets aan de hand. Nu is het voor mij voorlopig de laatste keer dat ik iets heb besteld bij jullie.

Zeer tevreden. Goede kwaliteit en prima service

lange wachttijd

lange wachttijd op levering

Niet de kwaliteit die ik verwachtte

1 van de 2 vesten heeft al lichte schade. Pluizige stof en gekarteld lusje binnenkant. Dit gaat op langere termijn schade opleveren.

Mijn merkje

Lekkere schoenen. Perfect uiterlijk.

Eind goed al goed!

Door de drukte Black Friday was de bestelling lang onderweg. Ik ben blij verrast met de kwaliteit van de schoenen en trui. Dit gaat niet mijn laatste bestelling worden bij Qiucl!

Mooie truien

Goede prijs / kwaliteit verhouding, wel goed dat er bij beschreven staat dat je een maat groter dan normaal moet bestellen.

Mooie leuke schoenen

Flitsend kleurtje blauw

Voor een xxxxl zit hij toch wat strak

Voor een xxxxl maat is hij toch wat strak

SERVICE!

Al enkele jaren klant, altijd naar volle tevredenheid met alles!

Heel makkelijk mooie kwalitatieve produkten te bestellen die ook nog eens snel geleverd worden.

Ik vindt het een mooi merk. Mooie produkten die kwalitatief zeer goed zijn. Ik heb al heel veel schoenen hier besteld. Zijn prima en mooi en de keuze is reuze.

Goed en snel

Naar verwachting snel geleverd en comfortabele schoenen

Kleur komt precies overeen

Gewoon een mooi vest

De schoenen zijn helemaal wat ik er van verwachte.

Weer geweldig mooie trui

Zoals álle aankopen die ik gedaan heb hij Quick , weer een fijne trui Ga zo door met de geleverde kwaliteit

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen