Waren snel geleverd binnen 1 werkdag

Super snelle levering kon ze na een werkdag al aan

Tevreden

Snelle levering en goed product

Goede producten en Quick geleverd

Al aantal keren besteld bij Quick en altijd tevreden met de producten en de afhandeling daarvan

Klasse spul.

Ik ben heel erg te vreden met alles.schoenen ,t-shirts..alles ok..

Super service!

Leuke sneakers besteld super snel geleverd, helaas toch een maat te klein. Een mailtje gestuurd ze bieden gratis omruil service, snel bericht terug gekregen. En weer de goede maat sneakers thuis bezorgd gekregen heel blij mee. Top service een aanrader.

Artikel teruggestuurd

Helaas was de polo die ik had besteld te klein en daarom heb ik het terug moeten sturen.

mooi ontwerp, goede kwaliteit maar te lang

mooi ontwerp, goede kwaliteit maar te lang

Prachtige schoenen

Zitten heerlijk en lopen top.

Old School I Love It

Als klein jochie was Quik al iconisch. Anno 2025 nog steeds.

tevreden klant

snelle service. hele fijne schoen op naar de volgende bestelling.

Mooie, heerlijk lopende schoenen

Mooi dat het merk Quick helemaal terug is. Als jonge voetballer 55 jaar terug speelde ik al op quick voetbalschoenen. Deze werden toen nog in het buurdorp Hengelo Gelderland gemaakt. Jaren op dit merk gevoetbald bij VvVorden.

Helemaal fijn

Voor herhaling vatbaar

Zeer vervelend

STOP met het toesturen van spam. Als ik probeer uit te schrijven lees ik het volgende: Page not found Ga verder met winkelen. Nogmaals schrijf mij uit !!!!!!

Prachtige sneakers, sportief model. Lopen geweldig.

Prachtige sneakers, sportief model. Lopen geweldig.

Uitstekende mooie schoen

Schoen voldoet aan de verwachting mooie kwaliteit

Alles volgens m’n verwachting

Makkelijk besteld, enkele dagen levertijd, goede pasvorm en scherp geprijsd.

Ben zeer tevreden

Mooie schoenen, snelle levering.

Het shirt xl viel groot maar dat viel wel mee

In de advertentie stond dat het shirt klein viel maar dat viel mee

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Een mooie retro schoen van een mooi Nederlands merk!

Fijne schoenen

Goede ervaringen qua pasvorm en lopen! Ook snelle levering. Binnen 24 uur na bestelling!

Goede schoenen

De schoenen zitten comfortabel en hebben een gave retro look. Erg handig is dat je er extra zooltjes bij krijgt om de pasmaat met halve lengte te vergroten of verkleinen.

Snelle levering en goede communicatie richting klant

Was zeer positief

Mijn ervaring met Quick was uitstekend was de eerste keer dat ik wat bestelde maar ben zeer tevreden was makkelijk te bestellen en ook het artikel was zeer snel geleverd en was goed verpakt de vrees om er iets te bestellen is helemaal verdwenen echt een aanrader

Schoen lopen heerlijk!

Goede aanbiedingen voor hele mooie producten. Mijn vriendin wilde eerst alleen Nike maar nadat deze binnen waren heeft ze alleen de Quick aan.

Altijd snel, correct en kwaliteit

Krijg altijd snel en correct wat ik bestel. Eén keer klantenservice nodig gehad, wat een vriendelijkheid en snelheid!

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen