Super snelle levering kon ze na een werkdag al aan
Snelle levering en goed product
Al aantal keren besteld bij Quick en altijd tevreden met de producten en de afhandeling daarvan
Ik ben heel erg te vreden met alles.schoenen ,t-shirts..alles ok..
Beste Peter, Wat leuk om te horen, dank je wel voor je positieve reactie! We zijn blij dat je zo tevreden bent met de schoenen en t-shirts. Veel plezier met je aankopen, en hopelijk tot snel weer in de shop! 😊👟👕 Sportieve groet, Q1905
Leuke sneakers besteld super snel geleverd, helaas toch een maat te klein. Een mailtje gestuurd ze bieden gratis omruil service, snel bericht terug gekregen. En weer de goede maat sneakers thuis bezorgd gekregen heel blij mee. Top service een aanrader.
Beste Marcel, Wat een fijne review, dank je wel! Jammer dat de eerste maat niet helemaal goed was, maar super om te horen dat de omruiling vlot en naar tevredenheid is verlopen. We doen ons best om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken — en het is mooi om te lezen dat dat gewaardeerd wordt. Veel plezier met je nieuwe sneakers! 👟😊 Sportieve groet, Q1905
Helaas was de polo die ik had besteld te klein en daarom heb ik het terug moeten sturen.
Beste Paul, Bedankt voor je bericht en jammer om te horen dat de polo te klein was. Gelukkig kun je bij ons altijd eenvoudig retourneren. Als je wilt, helpen we je graag met het vinden van de juiste maat — neem gerust contact op met onze klantenservice, we staan voor je klaar! Hopelijk kunnen we je snel blij maken met een passende polo. Sportieve groet, Q1905
mooi ontwerp, goede kwaliteit maar te lang
Beste Marc, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het ontwerp en de kwaliteit. Jammer dat de lengte niet helemaal naar wens is. We nemen je feedback mee en kijken of we hier in de toekomst beter op kunnen inspelen. Heb je misschien tips of wensen voor de ideale lengte? We horen het graag! Sportieve groet, Q1905
Zitten heerlijk en lopen top.
Beste Jean, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
Als klein jochie was Quik al iconisch. Anno 2025 nog steeds.
Beste Paul, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
snelle service. hele fijne schoen op naar de volgende bestelling.
Beste Jaap, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
Mooi dat het merk Quick helemaal terug is. Als jonge voetballer 55 jaar terug speelde ik al op quick voetbalschoenen. Deze werden toen nog in het buurdorp Hengelo Gelderland gemaakt. Jaren op dit merk gevoetbald bij VvVorden.
Beste Henry, Wat mooi om te lezen! Geweldig dat je destijds al op Quick voetbalde en dat het merk nog steeds een connectie met je heeft. Extra bijzonder dat ze toen nog in Hengelo werden gemaakt. We vinden het prachtig dat we zulke herinneringen mogen oproepen!
Voor herhaling vatbaar
Beste Pieter, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
STOP met het toesturen van spam. Als ik probeer uit te schrijven lees ik het volgende: Page not found Ga verder met winkelen. Nogmaals schrijf mij uit !!!!!!
Beste Michel, Zojuist hebben wij u uitgeschreven voor de aangemelde nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, Q1905
Prachtige sneakers, sportief model. Lopen geweldig.
Beste Jannes, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
Schoen voldoet aan de verwachting mooie kwaliteit
Beste Michel, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
Makkelijk besteld, enkele dagen levertijd, goede pasvorm en scherp geprijsd.
Beste Frank, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
Mooie schoenen, snelle levering.
Beste Clemens, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
In de advertentie stond dat het shirt klein viel maar dat viel mee
Beste Wim, Bedankt voor je review en de feedback! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
Een mooie retro schoen van een mooi Nederlands merk!
Beste Boudewijn, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
Goede ervaringen qua pasvorm en lopen! Ook snelle levering. Binnen 24 uur na bestelling!
Beste Theo, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
De schoenen zitten comfortabel en hebben een gave retro look. Erg handig is dat je er extra zooltjes bij krijgt om de pasmaat met halve lengte te vergroten of verkleinen.
Beste Sander, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
Snelle levering en goede communicatie richting klant
Beste Henk, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
Mijn ervaring met Quick was uitstekend was de eerste keer dat ik wat bestelde maar ben zeer tevreden was makkelijk te bestellen en ook het artikel was zeer snel geleverd en was goed verpakt de vrees om er iets te bestellen is helemaal verdwenen echt een aanrader
Beste Ben, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
Goede aanbiedingen voor hele mooie producten. Mijn vriendin wilde eerst alleen Nike maar nadat deze binnen waren heeft ze alleen de Quick aan.
Beste Martin, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
Krijg altijd snel en correct wat ik bestel. Eén keer klantenservice nodig gehad, wat een vriendelijkheid en snelheid!
Beste Hans, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905