past perfect
snelle levering , goeie kwaliteit
Lekkere schoenen voor de aankomende zomer. En dat voor die prijs
Beste Bert, Bedankt voor uw aankoop en uw review. Wat fijn om te horen dat de schoenen lekker zitten en geschikt zijn voor de zomer, zeker voor zo’n mooie prijs. Veel plezier ermee! Groet, Team Q1905
Prima schoenen voor een goede prijs
Beste Michael, Bedankt voor uw aankoop en uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de schoenen en de prijs. Veel plezier ermee! Groet, Team Q1905
Mooie schoen en prima leest . Schoenen lopen prima. Snelle service en bezorging.
Beste Rene, Bedankt voor uw aankoop en uw review. Wat fijn om te horen dat de schoenen goed lopen, prettig zitten en dat u tevreden bent over de snelle service en bezorging. Veel plezier ermee! Groet, Team Q1905
Pakje nog steeds niet ontvangen
Beste Wim, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat de bezorging van uw pakket niet juist verloopt. Dit is zeker niet de bedoeling. Wilt u hierover een mail sturen naar onze klantenservice: [email protected] Onze collega's van de klantenservice pakket dit dan met u verder op. Groet, Team Q1905
Ik heb 3 paar schoen gekocht via de website. Nadat ik ze besteld had, kreeg ik dezelfde dag nog te horen dat ze ingepakt en verzonden waren. De volgende dag werden ze netjes door DHL bezorgd. De pasvorm is ook goed en ben dus zeer tevreden met de schoenen van Quick.
Beste John, Bedankt voor uw aankoop en uw review. Wat fijn om te horen dat het bestellen via de website zo makkelijk ging en dat uw drie paar schoenen snel verzonden en netjes geleverd zijn. Fijn dat de pasvorm goed is en dat u zo tevreden bent over uw Quick schoenen. Veel plezier ermee! Groet, Team Q1905
Heel leuk om weer met schoenen van het merk Quick te kunnen lopen. Echt heel mooi in design. Prima lopende bestelling en aflevering.
Beste C.N.P, Bedankt voor uw aankoop en uw review. Wat leuk om te horen dat u weer met schoenen van Quick loopt en zo tevreden bent over het design en de levering. Dat doet ons goed! Veel plezier met uw schoenen. Groet, Team Q1905
Top merk!
Beste Bram, Bedankt voor uw aankoop en uw review. Wat geweldig om te horen dat Quick uw favoriete kledingmerk is. Dat waarderen wij enorm! Veel plezier met uw aankoop. Groet, Team Q1905
Schoenen en trui besteld, helaas schoenen waren te smal voor mijn voeten. Retouneren super gegaan geld terug ook super snel. Trui was perfect. Ga zeker opnieuw gebruik maken van deze site.
Beste Arie, Bedankt voor uw aankoop en uw review. Jammer dat de schoenen te smal waren, maar fijn om te horen dat het retourneren en de terugbetaling snel en goed zijn verlopen. Fijn dat de trui perfect was en dat u opnieuw bij ons wilt bestellen. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer! Groet, Team Q1905
Precies op maat zijnde witte Quick sneakers, goed en eerlijk geprijst. Super kwaliteit!
Beste Michel, Bedankt voor uw aankoop en uw review. Wat leuk om te horen dat uw witte Quick sneakers perfect passen en dat u tevreden bent over de prijs en kwaliteit. Geniet van uw “Quickies”! Groet, Team Q1905
Je betaald verzendkosten ik was thuis toen ik een mail kreeg pakket afgeleverd. Maar heb het nooit ontvangen helaas.
Beste Arno, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat de bezorging met DHL niet juist is gegaan. Zou u hierover een mail willen sturen naar onze klantenservice via: [email protected] Onze collega's van de klantenservice helpen u graag verder. Groet, Team Q1905
Ik krijg veel complimenten over de truien die ik bij jullie kocht. Niet in de laatste plaats ook van generatiegenoten die het leuk vinden om het Quick logo weer te zien. Voor een nette prijs een mooie trui! Erg blij mee! Kleine opmerking. Quick gaat een beetje van slim fit maten uit. Ben je niet superslank dan is het wijs een maatje groter te nemen. Bij deze trui is dat niet het geval.
Beste Bert, Bedankt voor uw aankoop en uw uitgebreide review. Wat leuk om te horen dat u zoveel complimenten krijgt over de truien en dat het Quick-logo ook bij generatiegenoten mooie reacties oproept. Dat waarderen we enorm! Fijn dat u blij bent met de prijs en de uitstraling. Dank ook voor uw opmerking over de pasvorm. Uw ervaring nemen we zeker mee. Veel plezier met uw trui! Groet, Team Q1905
Fijne truien besteld, maatvoering goed en ze zitten heerlijk!
Beste Otto, Bedankt voor uw aankoop en uw review. Wat fijn om te horen dat u opnieuw tevreden bent en dat de truien goed passen en heerlijk zitten. Veel plezier ermee! Groet, Team Q1905
Goedemorgen kwaliteit snelle levering
Beste Harry, Bedankt voor uw aankoop en uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit, de snelle levering en de pasvorm. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Team Q1905
Prima polo's en t-shirts. Zeker de aanbiedingen. Mooie kwaliteit, past goed.
Beste Jaco, Bedankt voor uw aankoop en uw review. Wat fijn om te horen dat de polo’s en t-shirts goed bevallen en dat u tevreden bent over de kwaliteit en pasvorm. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Team Q1905
Kwaliteit ✅ Levering✅ Prijs✅
Beste Roger, Bedankt voor uw aankoop en uw review. Mooi om te zien dat kwaliteit, levering én prijs allemaal een vinkje krijgen. Daar doen we het voor! Veel plezier met uw aankoop. Groet, Team Q1905
Correct en snel geleverd. Producten waren niet voorradig, maar keurig een mail gekregen voor een alternatief. Tot de volgende keer!
Beste Jeroen, Bedankt voor uw aankoop en uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering en het contact met onze klantenservice. Geweldig dat het alternatief naar wens was. Tot de volgende keer! Groet, Team Q1905
Snel geleverd, kwaliteit, kleurrijk en mooi!
Beste Jordi, Bedankt voor uw aankoop en uw review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering, de kwaliteit en het mooie, kleurrijke design. Veel plezier ermee! Groet, Team Q1905
Topaankoop! De kwaliteit is uitstekend en de service en verzending waren snel en perfect geregeld.
Beste Chris, Bedankt voor uw aankoop en uw review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit, service en snelle verzending. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Team Q1905
Het zijn mooie truien die perfect zitten
Beste Kamal, Bedankt voor uw aankoop en uw review. Wat fijn om te horen dat de truien mooi zijn en perfect zitten. Veel plezier ermee! Groet, Team Q1905
Schoenen en truien besteld schoenen zeer mooi en goede maat Truien zeer mooi niet de goede maat Contact gehad met klanten service geen probleem direct omgeruild voor de goede maat. Hele goede service.
Beste Bo, Bedankt voor uw aankoop en uw review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de schoenen en truien, en dat het omruilen van de truien zo soepel is verlopen dankzij onze klantenservice. We waarderen het dat u onze service aanbeveelt! Veel plezier met uw aankopen. Groet, Team Q1905
Ziet er sportief en tegelijkertijd stijvoluit uit en draagt uitermate comfortabel.
Beste Raymond, Bedankt voor uw aankoop en uw review. Wat fijn om te horen dat het product er stijlvol uitziet en zo comfortabel draagt. Veel plezier ermee! Groet, Team Q1905
Koop de shirts regelmatig. Hele goede prins kwaliteit verhouding
Beste Patrick, Bedankt voor uw aankoop en uw review. Wat fijn om te horen dat u onze shirts regelmatig koopt en tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. Veel plezier met uw shirts! Groet, Team Q1905