Volledig naar mijn zin.

Prima levering van een goed product.

Gewoon goed

Past goed n lopen gij.

Makkelijk besteld. Goede site

Makkelijk bestellen, korting wordt automatisch verrekend en de spullen zijn snel geleverd

Ben wég van het Q1905 logo.

Kwaliteit geweldig, maar retourbeleid kan/ moet anders/beter. Maatje (XL) té groot graag ruilen voor een (L) bijvoorbeeld wordt afgewezen. Retourkosten DHL voor rekening koper begrijp ik nog wel, maar nieuwe kosten voor kleinere maat niet.

maten kloppen niet

2 t shirts Katwijk xxl gekocht. de deminblauwe is 2,5 cm langer dan de donkerblauwe.wat met mijn lengte iets te kort is.de kwaliteit van de t shirts is prima.

Keurige bezorging van altijd weer mooie kwaliteit

Gewoon kwaliteit verzekerd!

Geweldig goede service

Vest in maat L viel te groot. Geretourneerd en ik kreeg binnen een week, zonder gedoe, een maat M toegestuurd.

Perfecte polo, ideale pasvorm

Een maatje kleiner M dan mijn normale maat L. Deze met rits uitgevoerde polo zit als gegoten met geraffineerde details aan de kraag en mouwen, ronduit een top polo!

Mooie shirts

Goede kwaliteit, mooie aanbieding

Kleding is is goed maar jammer van de bezorgkosten

Quick is mijn favoriete merk

Ik draag nu al zo'n 10 jaar Quick en dat bevalt erg goed. De typhoon schoenen draag ik elke dag en zijn mijn favoriet.

Snelle levering en kwaliteit spullen

Heb polo’s besteld voor mij een perfecte pasvorm zijn een goede lengte,( meestal zijn polo’s vaak erg kort van onder) Mooie kwaliteit Atos wat prettig draagt zeer tevreden

Lekkere stof, voelt prettig op de huid

,vanaf dat ik ze bestel ( wat heel makkelijk gaat) tot de levering.. goede service en dan de schoen op zichzelf !! Hele mooie fijne lekker lopende schoen .. zeker niet mijn laatste paar !!

Service

De service is uitstekend, Aantal malen contact gehad omtrent retour zenden en zeer goed geholpen.

Uitmuntend

Wat moet ik schrijven, het is allemaal top,kleding en schoenen mooi mooi mooi

Geweldige schoen perfekte pasvorm

Snelle levering top produkt en service

Geweldige levering. Héél tevreden!

Erg mooie sneakers en super snelle service

2 paar sneakers bestelt en binnen 2 dagen geleverd. Mooie kwaliteit en er zaten zelfs een extra paar veters bij.

Tevreden

Tevreden klant. Graag in de toekomst weer

Slechte kwaliteit

Materiaal is van slechts kwaliteit Na 1x dragen lubbert de polo al Erg teleurstellend

Keurig

Keurig en netjes goed spul.

Maatvoering niet helemaal correct

Met de maattabel kon ik niet uit 'uit de voeten'. Tip: neem 1 maat groter dan je normale maat. Je hebt wel erg vlot je schoenen binnen.

Super schoenen

Alles super. Mooie schoenen goede levering en prijs

Niet best

Voor de twee keer de verkeerde schoenen ontvangen en dus retour gezonden.