Laden reviews...
984 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden herhaaldelijk hoge kwaliteit en betrouwbare levering. De meeste reviews prijzen snelle verzending en goede prijs-kwaliteit. Een enkele opmerking gaat over maatvoering of retourneren, maar problemen worden meestal snel opgelost.
Top....snelle levering
Raymond
Zeewolde
Snelle en juiste levering
Luc
BERINGEN
De gekochte rugtassen voor in het vliegtuig zijn top, daar gaan wij veel plezier aan beleven. Tevens een polo gekocht maar de kwaliteit daarvan is kwalitatief onder de maat helaas.
Cor
Zetten
Beste Cor,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de rugtassen goed bevallen en dat u hier veel plezier van verwacht tijdens uw reizen.
Jammer om te lezen dat de polo niet aan uw verwachtingen voldoet. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we onze klanten willen geven. We nemen uw feedback over de kwaliteit zeker mee.
Team Q1905
Mooie kleding en snel geleverd
Herman
Hengelo
Beste Herman,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze kleding en de snelle levering.
Team Q1905
De afgebeelde foto van mijn blauwe schoen nr.1 is veel helderder als in werkelijkheid . Dit is een grote teleurstelling, en denk ik de laatste bestelling. Helaas. Retourneren is een dure grap.
Beveelt niet aan
J
Assen
Beste J,
Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Jammer om te horen dat de kleur van de schoenen niet overeenkomt met uw verwachting op basis van de afbeelding. We begrijpen dat dit teleurstellend is wanneer de kleur in werkelijkheid anders uitvalt dan u had verwacht.
Kleuren kunnen door verschillen in beeldscherminstellingen en lichtinval soms iets afwijken van de werkelijkheid. We nemen uw feedback hierover wel mee, zodat we kunnen blijven kijken naar de duidelijkheid van onze productfoto’s.
Jammer dat u door deze ervaring twijfelt om opnieuw bij ons te bestellen. We hopen dat we u in de toekomst toch weer mogen verrassen met een aankoop die volledig naar wens is.
Team Q1905
Goede schoen voor een prima prijs
PAUL
Leidschendam
Beste Paul,
Bedankt voor uw review en uw vertrouwen in Q1905. Fijn om te horen dat u al vaker bij ons heeft besteld en tevreden bent over onze snelle service.
Mooi om te lezen dat ook deze schoenen goed bevallen en dat u de prijs-kwaliteitverhouding waardeert. Veel plezier met uw aankoop!
Team Q1905
Een site die ik vaker zal bezoeken wanneer ik iets nodig heb.
Dick
Velserbroek
Beste Dick,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering.
Leuk om te lezen dat u onze webshop vaker zult bezoeken. We zien u graag terug bij een volgende bestelling!
Team Q1905
Netjes geleverd en kwaliteit zoals verwacht.
Erik
Voorhout
Beste Erik,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat uw bestelling netjes is geleverd en dat de kwaliteit aan uw verwachtingen voldoet.
Team Q1905
Op naar de volgende keer
Leo
Oisterwijk
Beste Leo,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze producten en de prijs-kwaliteitverhouding.
We zien u graag terug bij een volgende bestelling. Veel plezier met uw aankoop!
Team Q1905
zotten niet lekker en ik stuur niks terug en dhl was weer eens te laat
Beveelt niet aan
richard
Rotterdam
Beste Richard,
Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat de schoenen niet de juiste maat bleken te zijn en daardoor niet lekker zitten.
Vervelend ook dat de bezorging via DHL niet volgens verwachting is verlopen. We nemen uw feedback hierover mee.
Mocht u alsnog hulp willen bij het ruilen of vinden van de juiste maat, dan helpen we u natuurlijk graag verder.
Team Q1905
Ben zekers blij met de schoenen. Nogmaals dank je wel. En de bezorging
Frank
Haaksbergen
Beste Frank,
Bedankt voor uw enthousiaste review. Fijn om te horen dat u zo blij bent met uw nieuwe schoenen en dat ook de bezorging goed is verlopen.
Team Q1905
Prima schoenen, redelijke prijs en snelle levering.
Rene
IJmuiden
Beste Rene,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de schoenen, het draagcomfort en de prijs-kwaliteitverhouding.
Ook goed om te lezen dat de levering snel is verlopen. Veel plezier met uw nieuwe Quick schoenen!
Team Q1905
Fantastisch mooie sportschoen, goede pasvorm. Zitten uitstekend, zeker waar voor mijn geld gekregen. En dat voor weinig geld.
Koen
Hattem
Beste Koen,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de uitstraling, pasvorm en het draagcomfort van de schoenen.
Goed om te lezen dat u de prijs-kwaliteitverhouding waardeert. Veel plezier met uw nieuwe sportschoenen!
Team Q1905
Prima keuze , precies wat ik verwachtte.
Robert
Haren
Beste Robert,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat uw aankoop helemaal aan uw verwachtingen voldoet.
Team Q1905
Cap korte broeken en poloshirts besteld snelle levering goede kwalilteit en stijlvol
30 July 2026
Jos Scheffers
Brunssum
Beste Jos,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering, de kwaliteit en de stijlvolle uitstraling van onze collectie.
Leuk om te lezen dat de nostalgie van Quick u aanspreekt. Veel plezier met uw cap, korte broeken en polo’s!
Team Q1905
Ik had vorige sneaker besteld en maar hooguit 15x gedragen tot de zool aan de buitenkant los liet. Mail gestuurd naar de klantenservice en die hebben het top opgelost. Nu weer nieuwe sneakers besteld omdat ik nog steeds vertrouwen hen in Quick.
30 July 2026
Ron
Haarlem
Beste Ron,
Bedankt voor uw review en uw vertrouwen in Quick. Jammer dat u met uw vorige sneakers een probleem heeft ervaren, maar fijn om te horen dat onze klantenservice dit naar tevredenheid heeft kunnen oplossen.
Mooi om te lezen dat u ondanks deze ervaring opnieuw voor Quick heeft gekozen. We wensen u veel plezier met uw nieuwe sneakers en hopen dat u er weer lang van kunt genieten!
Positief
29 July 2026
Erik
Maassluis
Beste Erik,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de sneakers en de prijs-kwaliteitverhouding.
Veel plezier met uw nieuwe schoenen!
Team Q1905
Snelle levering en prima omruilregeling. Beter kan niet.
29 July 2026
G.C.M.
Beekbergen
Beste G.C.M,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de snelle levering en onze omruilregeling.
We vinden het belangrijk dat het bestelproces prettig en eenvoudig verloopt, dus het is mooi om te lezen dat dit zo is ervaren. Veel plezier met uw aankoop!
Team Q1905
Mooie schoenen en ze zitten en lopen erg lekker.
28 July 2026
Ben
Gouda
Beste Ben,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de schoenen zo goed bevallen en dat u tevreden bent over het comfort en de pasvorm.
Veel plezier met uw nieuwe schoenen!
Team Q1905
Mooie schoen die als een kangoeroe aanvoelt! Verend de wereld in.
27 July 2026
P.
Velserbroek
Beste P,
Bedankt voor uw enthousiaste review. Geweldig om te lezen dat de schoenen zo goed bevallen en dat u het draagcomfort zo positief ervaart.
We wensen u veel plezier met uw aankoop en veel fijne kilometers toe!
Team Q1905
Mijn nieuwe Quick sportschoenen lopen héérlijk!!! Zéér tevreden met mijn aankoop...
Marcel Dodeman
Almere-Stad
Beste Marcel,
Bedankt voor uw enthousiaste review. Fijn om te horen dat uw nieuwe Quick sportschoenen zo goed bevallen en dat u tevreden bent met uw aankoop.
Veel plezier met uw nieuwe schoenen en veel comfortabele kilometers gewenst!
Team Q1905
Q1905-schoenen lopen erg lekker en zijn van goede kwaliteit. Bestel ze al jaren via internet bij de makers. Kreeg mijn bestelde drie paar schoenen echter op een manier toegestuurd die bedroevend is. In een doos waar wel zes paar in kunnen, waren de drie schoenendozen los ingelegd. Tijdens transport is de inhoud van deze schoenendozen door de hele transportdoos gevlogen. Schoenendozen raakten beschadigd, schoenen lagen los in de grote doos. Kortom, zeker niet zoals het hoort. Dit had voorkomen kunnen worden door in de grote doos papier vulmateriaal toe te voegen of een beter passend verpakkingsmateriaal te gebruiken.
Schoenfan
Hilversum
Beste Schoenfan,
Bedankt voor uw uitgebreide review en uw jarenlange vertrouwen in Q1905. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de schoenen en het draagcomfort.
Jammer om te lezen dat de verzending deze keer niet naar verwachting is verlopen. De schoenen horen uiteraard netjes en goed beschermd bij u aan te komen. We gaan uw feedback ook neerleggen bij onze fulfilmentpartner, zodat zij dit kunnen meenemen en kunnen kijken hoe dit proces verbeterd kan worden.
Bedankt dat u dit met ons deelt en veel plezier met uw nieuwe schoenen!
Team Q1905
Goede kwaliteit prijs verhouding en duidelijke site
Hans
Leiden
Beste Hans,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit, de prijs-kwaliteitverhouding en de levering.
Goed om te lezen dat u onze website als duidelijk ervaart. Veel plezier met uw aankoop!
Team Q1905
Mooie schoenen en fijne schoenen, duidelijke website. En snelle service
Ronald
Warnsveld
Beste Ronald,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de schoenen, onze website en de snelle service.
Goed om te lezen dat alles duidelijk en naar wens is verlopen. Veel plezier met uw nieuwe schoenen!
Team Q1905
Goed verpakt en snelle levering.
25 July 2026
Luik
Roden
Beste Luik,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat uw bestelling goed verpakt was en snel is geleverd.
Veel plezier met uw aankoop!
Nijverheidstraat 11
3291 CH Strijen