Alles in orde!
Beste Etienne, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat alles naar wens was. Groet, Team Q1905
Heb produkt retour gestuurd ivm te grote maat. Kreeg snel bericht dat ze zsm de juiste maat zouden toesturen. Toen dat vertraagde contact opgenomen waarop direct gereageerd werd. Communicatie is ok dus, zoals je mag verwachten als service.
Beste Mark, Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en de communicatie. We doen ons best om alles zo snel en soepel mogelijk te regelen. Groet, Team Q1905
De schoenen zijn in het echt, nog mooier dan ik verwacht had, meegeleverd de extra binnen zooltjes en veters, niet eerder gezien bij een ander merk, klasse !
Beste Tonny, Wat fantastisch om te horen dat de schoenen boven uw verwachting zijn! Fijn dat u ook de extra binnenzooltjes en veters waardeert – we vinden het leuk om dat soort details mee te leveren. Veel plezier van uw aankoop! Groet, Team Q1905
Model en stevigheid, helemaal geweldig!
Beste Erwin, Bedankt voor uw bericht. Fijn om te horen dat u het model en de stevigheid van de schoen helemaal geweldig vindt! Jammer dat de maat niet helemaal klopt. Mocht u willen, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice om te kijken naar een passende oplossing. Groet, Team Q1905
Beste J, Bedankt voor uw review! Super om te horen dat onze producten dat herkenbare Quick-gevoel van vroeger combineren met een moderne uitstraling. Fijn dat de levering ook snel is verlopen! Groet, Team Q1905
Mooi trainingspak, van zwaardere kwaliteit met lekkere fleece voering. Doet duurder aan dan de aanschaf. Blij mee.
Beste Mischa, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat het trainingspak goed bevalt en dat u de kwaliteit waardeert. Dat het luxe aanvoelt tegen een mooie prijs is natuurlijk altijd leuk om te horen! Groet, Team Q1905
Mooie kleding en goede service
Beste Dirk, Bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de kleding én onze service. Geniet ervan! Groet, Team Q1905
Ik heb mijn aamkoop nog niet ontvangen is er zicht op wanneer dat gebracht wordt?
Beste Olaf, Wat vervelend dat uw bestelling nog niet is aangekomen. We begrijpen dat dit erg frustrerend kan zijn. Zou u contact op willen nemen met onze klantenservice via [email protected] ? Zij kunnen direct voor u nagaan waar uw bestelling zich bevindt en u een update geven over de bezorging. Groet, Team Q1905
Betaalbaar voor een goede kwaliteit.
Beste Rob, Hartelijk dank voor uw positieve bericht. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit én de prijs van onze producten! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Top gewoon
Beste Fred, Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent met uw schoenen! Geniet er volop van. Met vriendelijke groet, Team Q1905
Naast dat de schoenen een prachtige uitstraling hebben, modieus en sjiek sportief , lopen ze ook nog eens heel lekker. Nou dat is mooi voor de prijs van 1 paar deze keer. Ik zie er weer Quick uit.
Een hele mooie,prachtige aankoop. Heel mooie, sportieve sneakers
Beste Eddy, Bedankt voor uw review! Wat leuk om te horen dat u zo blij bent met uw nieuwe sneakers. Veel plezier ermee! Groet, Team Q1905
Op een schaal van 1 tot 10 geef ik een 11
Beste Marinus, Bedankt voor uw review! Wat een geweldig cijfer, daar worden wij natuurlijk heel blij van. Fijn dat u tevreden bent met de levering en kwaliteit! Groet, Team Q1905
Ik heb nog niks ontvangen
Beste Marcel, Wat vervelend om te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Neem alstublieft contact op met onze klantenservice via [email protected] . Zij helpen u graag verder en kijken direct wat er aan de hand is. Groet, Team Q1905
zitten als pantoffels
Beste Bart, Wat fijn om te horen dat de schoenen zo comfortabel zitten! Geniet ervan! Groet, Team Q1905
Besteld even wachten en 2dagen erna in huis . En het zit allemaal perfect!
Beste Kees, Wat leuk om te horen dat alles perfect zit en zo snel geleverd is! Veel plezier ermee! Groet, Team Q1905
de schoenen roepen direct een melancholisch gevoel bij mij op, vanaf mijn eerste wedstrijd ontelbare jaren met Quick voetbalschoenen gespeeld, in het begin nog met de zachte rand rond de enkels; geweldig. helaas is die eerste wedstrijd wel meer dan 55 jaar geleden en is de zachte rand destijds ook verdwenen toch machtig om die zweem van oude glorie weer eens te ervaren en ben dan ook zeer blij met deze iconen!
Beste Gerard, Wat leuk om te lezen dat onze schoenen zulke mooie herinneringen oproepen! Het is bijzonder dat u na al die jaren nog steeds plezier beleeft aan Quick. Fijn dat de schoenen u die nostalgische “oude glorie” geven en dat u er zo blij mee bent! Groet, Team Q1905
De kwaliteit van de schoenen lijkt me prima. De bijgevoegde maattabel per model klopte in mijn geval niet helemaal. De schoenen zitten erg krap.
Beste Patrick, Dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u de kwaliteit van de schoenen prima vindt. Wat betreft de maat: het spijt ons dat de bijgevoegde maattabel niet helemaal overeenkwam met uw ervaring en dat de schoenen krap zitten. We nemen dit mee om onze informatie te verbeteren en zo beter aan te sluiten bij de verschillende modellen. Mocht u een andere maat willen proberen of vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice via [email protected] Onze collega’s helpen u graag verder. Groet, Team Q1905
Twee paar platinum sneakers besteld en al snel ontvangen. Duidelijke communicatie over de levering. De sneakers zitten heerlijk en je hoeft ze niet in te lopen. Meestal is de maat die ik bestel prima, maar deze keer komen de extra inlegzooltjes goed van pas. Ik ben er blij mee.
Beste Marien, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de Platinum sneakers en dat ze meteen lekker zitten. Goed dat de extra inlegzooltjes van pas kwamen. We zijn blij dat u zo’n positieve ervaring heeft met zowel het product als de levering. Geniet van uw nieuwe sneakers! Groet, Team Q1905
Beste Kees, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Groet, Team Q1905
Op zich leuke schoenen, niet voor de eerste keer dat ik hier bestelde. Op de website kun je kiezen voor aflevering bij pakketautomaat, zodat je zeker weet dat je niet thuis hoeft te blijven. Lekker handig! Helaas ging hier iets mis en heeft DHL het nooit in de automaat gezet maar het pakket teruggestuurd naar Q1905. DHL gaf aan dat de verzender meer kon vertellen over waarom het terug is gestuurd. Uiteraard heb ik de klantenservice Q1905 direct gemaild en ze gaven aan dat ze het ook niet wisten, maar dat zodra het pakket bij hun aan zou komen, ze het direct weer naar me toe zouden sturen. Heel aardig, dus ik blij. Maar dat blijkt dus blij te zijn met een dooie mus, want volgens de track en trace van DHL ligt het pakket inmiddels 4 dagen bij Q1905 en ik heb nog steeds niets vernomen. Ook blijft het verder stil als je nog een email stuurt. Helaas geen schoenen meer van Q1905 voor mij.
Beste Wil, Bedankt voor uw review. Vervelend dat DHL het pakket niet bezorgd heeft en deze weer retour komt. Wanneer u mailt naar onze klantenservice ontvangt u doorgaans binnen 1 werkdag een reactie. Wij zullen onze collega's vragen of uw mail goed ontvangen is en om deze op te pakken. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Q1905
Als jonge voetballer kreeg ik van de schoenmaker in het dorp mijn eerste voetbalschoenen. De zwarte gele echte leren voetbalschoenen. Ik was er zo trots en zuinig op.
Beste Walter, Bedankt voor uw review. Wat leuk om te horen dat u zulke mooie herinneringen heeft aan uw eerste voetbalschoenen en dat u nog steeds blij bent met onze schoenen! Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop. Groet, Team Q1905
Echt een hele fijne schoen. Ik heb inmiddels meerdere paar hiervan omdat ik er zo tevreden over ben. Jammer dat op de hiel het NL vlaggetje verdwenen is, dat gaf toch net effe een Nederlandse touch. En er zit niet altijd een 2de kleur set veters bij (geen idee of dat standaard is) maar ik maakte er vaker gebruik van Verder een top-phoon schoen :-)
Beste Peter, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de sneakers en dat u er inmiddels meerdere paar van heeft! Jammer dat het vlaggetje en de extra veters soms ontbreken, we nemen dit mee als feedback. Wij hopen u snel weer te verrassen met onze producten. Groet, Team Q1905
De Quick schoenenfabriek is begonnen in mijn geboorte dorp Hengelo ( gld ) drie broers twee ooms en een neef hebben er gewerkt, dus je kunt nagaan dat wij nauw verbonden waren met de Quick even als het hele dorp. Het was dan ook een grote teleurstelling toen de fabriek noodgedwongen het dorp moest verlaten,toen ik Quickkleding tegen kwam was mijn interesse gewekt,nadat ik twee truien had besteld en ontvangen was ik zeer tevreden gelijk nog een trui en een vest besteld, deze laatste twee waren jammer genoeg de verkeerde kleur voor mij, de kleur stond mij echt niet, ik heb toen meteen telefonisch contact gezocht met een vriendelijke telefoniste en gevraagd of ik het terug kon sturen en om zou kunnen ruilen voor een andere kleur waar ik zeker van wist dat mij die wel zou staan, dit was absoluut geen probleem. Het is dan ook snel gegaan niet eerst het geld terugstorten en dan opnieuw bestellen, ik heb de juiste producten ontvangen ze waren goed verpakt ik ben dan ook zeer tevreden over de afhandeling, mijn complimenten. Met vriendelijke groeten Tonny.
Beste Tonny, Bedankt voor uw uitgebreide en enthousiaste review. Wat een mooie verbinding met Quick en uw persoonlijke verhaal uit Hengelo! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van onze kleding én over de service bij de omruiling. We doen ons best om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken, en het is geweldig om te lezen dat dit bij u goed is verlopen. Wij hopen u snel weer te mogen verrassen in onze webshop. Groet, Team Q1905