Leuk Jack, alleen de korting van 12% niet doorberekend

Beste ontvanger, Het is een fijn jack en ik ben blij dat ik geswitcht ben van xl naar xxl. Past perfect op dit moment Ik ben niet tevreden over de reactie op mijn opmerkingenveld. De 12% werd namelijk niet doorgerekend terwijl die op het complete assortiment geldt. Vandaar mijn reactie bij de bestelling. Echter helemaal geen reactie hierop gehad. Hopelijk komt dat nog en wordt het doorgerekend. Groeten, Jarno Vedders

Uitstekende prijs

Mooie prijs en snelle levering

Sneakers Tyfoon SP

Perfect!!!! Heb voor de 2e x QUICK tyfoon sneakers gekocht en de kwaliteit 100% pasvorm volgens 1 maat groter . Voor mij een heerlijke sneaker waar ik echt!!! de gehele dag op loop. QUICK bedankt.

Hele goede

Vest besteld ..prima website alles duidelijk..

Goede kwaliteit/prijs

Goede kwaliteit en prijs en snelle levering

Mijn favoriete merk uit mijn jeugd!

Mijn favoriete merk uit mijn jeugd. Nog steeds de perfecte sneakers en perfect passende kleding van goede kwaliteit!

Goede service en productrn

Nadat ik 2 paar schoenen had besteld die te groot waren, deze geretourneerd (wel zelf betaald) gratis 2 paar met kleinere maat ontvangen. Afhandeling is snel en mailverkeer duidelijk. Top en aanrader.

TOP!

Snelle levering, nette prijzen en mooie kwaliteit.

100 punten! Oldskool maar met een visie naar het heden

100 punten! Oldskool maar met een visie naar het heden.

Snelle verzending en prima kwaliteit

Had bestelling binnen 3 dagen binnen en voldoet wederom prima

Wederom prima kwaliteit voor een prettige prijs

Als vaste klant aangenaam verrast met de steeds vernieuwende collectie. Ruime keuze voor een sportief en gekleed uiterlijk : ik beveel Quick aan. Ook voor de wat oudere generatie, waar ik me toe reken. komt er goed mee voor de dag.

De referenties genoemd bij het product zijn juist. Simpel bestellen zonder een account aan te maken. En een snelle levering. Tot nu toe bevallen de schoenen goed. (draag ze nog maar een aantal dagen)

Mooie truien

Mooie truien voor een hele mooie prijs. Snelle en correcte levering.

Mooie producten. Door de aanbieding goede prijs

Schoenen zijn mooi en zitten lekker, de truien zijn mooi en zitten lekker en warm

Mooie stijlvolle sneakers

Voor zowel sportief als gekleed.

Nog niet binnengekomen

Nog niet binnen gekomen

Aangenaam verrast

Mooie schoenen, leuke geprijsd en snel geleverd

Professioneel

Zeer goede boxers, zeer netjes ingepakt.

Top firma

Super snelle en goede levering! Je wordt ook uitstekend op de hoogte gehouden qua zendingstatus.

Prima materiaal

Goede levering en op tijd, netjes verpakt.

Mijn complimenten!

Alles goed en snel geregeld. Maak ik niet vaak mee met een online bestelling. Binnen 3 dagen liep ik op mijn super nieuwe Quick's.

Super snelle reacties.

En snelle verzending van bestellingen.

Tevreden

Precies zoals verwacht

Geweldige sportieve truien

De truien van x Quick (3 voor €99,00) zitten heerlijk en staan zeer sportief. Voor dit geld per trui is dat een geweldige actie voor kwalitatief goede truien. Ik ben benieuwd of ze na het wassen enkee keren nog net zo mooi zijn.

Kan beter

Ik vindt als je al verzendkosten betaald wat ik niet verwacht boven een bedrag boven de 70 euro .Dat je dan ook nog de retour kosten moet betalen. Dit is voor mij wel een twijfel om nog bij jullie te bestellen. Gr Enno

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen