Polo zit er lekker. Fijne stof
Goede kwaliteit schoenen, leuke actie!
Prima pasvorm en op opvallende goed steun van de voet in de witte sneaker Hank.
Na bestelling van de artikelen, zijn de artikelen dezelfde dag nog verstuurd. Voldoende, via de mail, op de hoogte gehouden en de volgende dag alles al in huis. Wederom perfect, tot nu toe bij alle artikelen die ik in de loop der tijd heb besteld dezelfde ervaring.
Zowel de schoenen als de kleding is van goede kwaliteit. Verder perfecte levering
Beste Willem, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel de schoenen als de kleding en dat de levering goed is verlopen. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Stevige schoen met goede pasvorm. Staan erg leuk en zitten heerlijk echt een aanrader. Ik heb normaal maat 42 maar heb deze in maat 43
Beste Roy, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de stevigheid, pasvorm en het draagcomfort van de schoenen. Goed om te lezen dat de maat groter voor u goed uitpakt en dat de schoenen prettig zitten. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Heerlijke fijne schoen met goede dempende voetzool erin. Loop er zo met weg en geen pijn aan mijn voeten.
Beste Jan, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat de schoenen zo comfortabel zitten en dat de demping goed bevalt. Mooi dat u er zonder pijn op kunt lopen. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Goede kwaliteit voor een redelijke prijs.
Beste Roel, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en de prijs. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Het merk uit mijn jeugd voetbal. Was toen al top en nu nog steeds.
Beste Dennis, Bedankt voor uw leuke review. Wat leuk om te horen dat het merk u terugbrengt naar uw voetbaljeugd en dat u het nog steeds als top ervaart. Fijn dat de polo’s zo goed bevallen. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Fijn zittende kwalitietskleding/polo's.
Beste Cees, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit, pasvorm en maatvoering van de polo’s. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Fijne producten. Moderne stijl en kleuren. Zitten heerlijk en zijn makkelijk te bestellen. Ik heb hier al heel veel sneakers besteld. Alles tot volle tevredenheid.
Beste Corne, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze producten, de moderne stijl en de kleuren. Mooi dat ze heerlijk dragen en dat het bestelproces prettig verloopt. Geweldig ook dat u al zoveel sneakers bij ons heeft besteld en steeds weer tevreden bent. Dat waarderen we enorm! Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Prachtige producten,goede kwaliteit en snelle levering. Zeer tevreden!
Beste Rob, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de producten, de kwaliteit en de snelle levering. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Alles conform afspraken
Beste Wilfres, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en naar wens was. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Ruime keuze en snelle bezorging.
Beste Lex, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons assortiment en de snelle bezorging. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Shirts en schoenen besteld. Altijd weer blij als ik mn pakket uitpak. De shirts zitten zo lekker, fijne stof, mooie kleuren en goede maatvoering. De schoenen zitten altijd goed en lopen heerlijk. Nog even een compliment voor Samantha van de klantenservice voor haar vriendelijkheid en snelle service.
Beste Syl, Bedankt voor uw prachtige review. Wat fijn om te horen dat u telkens weer blij wordt van uw bestelling en dat zowel de shirts als de schoenen zo goed bevallen. Mooi dat u tevreden bent over het draagcomfort, de kwaliteit, de kleuren en de maatvoering. Ook hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden over onze klantenservice. We geven uw compliment graag door aan Samantha. Het is altijd leuk om te horen dat haar vriendelijkheid en snelle service worden gewaardeerd. Veel plezier met uw aankoop en bedankt voor uw vertrouwen in Q1905! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Nog geen commentaar erover
Beste Richard, Bedankt voor uw bericht. Begrijpelijk dat u nog geen oordeel kunt geven zolang u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Door de recente drukte bij de vervoerder kunnen sommige zendingen helaas langer onderweg zijn dan gebruikelijk. We hopen dat uw pakket spoedig wordt bezorgd. Mocht u uw bestelling de komende dagen nog niet hebben ontvangen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via [email protected]. Dan kijken we graag met u mee naar de status van uw zending. Met vriendelijke groet, Team Q1905
super fijne schoenen.
Beste Harry, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de schoenen zo goed bevallen en heerlijk zitten. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Mooi model, goede pasvorm, kwaliteit
Beste Robert, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het model, de pasvorm en de kwaliteit van de schoenen. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Goede bestelbaarheid,, vlot geleverd, netjes verpakt en altijd goede kwaliteit spullen.
Beste Cor, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het bestelproces, de snelle levering, de nette verpakking en de kwaliteit van onze producten. We waarderen uw vertrouwen in Q1905 enorm. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Twee weken terug was ik werkelijk heel boos op deze firma Q1905. Ik moet nu zeggen dat ze het helemaal goed hebben gemaakt. Producten zijn en blijven perfect maar de bezorging is soms lastig. Daar kan Q1905 ook niet echt wat aan doen maar soms komt alles samen. De wet van Murphy: "Alles wat mis kan gaan, zal ook misgaan." Nou ja, mijn vertrouwen in jullie is hersteld en complimenten over de correcte wijze waarop jullie zijn blijven communiceren. Chapeau!
Beste Rutger Jan, Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat uw vertrouwen in Q1905 is hersteld. We begrijpen dat de situatie rondom de bezorging frustrerend is geweest. Juist daarom waarderen we het extra dat u de tijd neemt om uw ervaring achteraf met ons te delen. Hoewel we niet alles in het bezorgproces zelf in de hand hebben, vinden we het belangrijk om onze klanten goed te informeren en te helpen wanneer er iets misgaat. Mooi om te horen dat u tevreden blijft over onze producten en dat u onze communicatie heeft gewaardeerd. Dat compliment nemen we met trots in ontvangst. Veel plezier met uw aankoop en bedankt voor uw vertrouwen in Q1905! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Mooie website en duidelijke productomschrijving. Snelle levering, goede communicatie! Ik hoop er nog vele kilometers mee te maken!
Beste Sander, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat de schoenen als gegoten zitten en dat u tevreden bent over onze website, productomschrijvingen en communicatie. We wensen u heel veel plezier met uw aankoop en hopen dat u er inderdaad nog vele comfortabele kilometers mee zult maken! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Kan mijn ervaring nog niet delen ,pakketje nog niet ontvangen.
Beste Peter, Bedankt voor uw bericht. Begrijpelijk dat u uw ervaring nog niet kunt delen zolang uw bestelling nog niet is ontvangen. Door de recente drukte bij de vervoerder kunnen sommige zendingen helaas langer onderweg zijn dan gebruikelijk. We hopen dat uw pakket spoedig wordt bezorgd. Mocht u uw bestelling de komende dagen nog niet hebben ontvangen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via [email protected]. Dan kijken we graag met u mee naar de status van uw zending. Met vriendelijke groet, Team Q1905
Is prima kwaliteit en zit goed
Beste Henk, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en dat het product goed zit. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Onlangs twee poloshirts van het merk Quick besteld bij Q105 en ik ben meer dan tevreden! De webshop werkt ontzettend prettig en overzichtelijk, waardoor bestellen echt een fluitje van een cent was. Wat mij vooral opviel was de snelle levering – binnen no-time had ik de shirts al in huis. En dan de kwaliteit… echt uitstekend! De poloshirts zitten comfortabel, hebben een mooie pasvorm en voelen stevig en kwalitatief hoogwaardig aan. Precies wat je hoopt wanneer je online kleding bestelt. Q105 maakt waar wat ze beloven: makkelijk bestellen, supersnelle levering en producten van topkwaliteit. Ik ga hier zeker vaker bestellen en kan het iedereen aanraden die op zoek is naar goede kleding en betrouwbare service. Complimenten!
Beste Jack, Bedankt voor uw leuke review. Wat geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent over uw ervaring met Q1905. Fijn dat u onze webshop als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaart en dat het bestelproces soepel is verlopen. Ook zijn we blij om te horen dat de poloshirts qua kwaliteit, pasvorm en draagcomfort volledig aan uw verwachtingen voldoen. Uw complimenten over onze snelle levering en service waarderen we enorm. Het is mooi om te lezen dat wij hebben kunnen waarmaken wat u van ons verwachtte. Hartelijk dank voor uw aanbeveling en vertrouwen in Q1905. We kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Q1905
Als ik (wij) iets besteld heb je het zo binnen echt goed geregeld. En het zit altijd goed.