Hi Thomas, Wat jammer dat je dit hebt ondervonden. Je kunt dit altijd bij onze customer service melden. Zoals je laatst ook gedaan hebt met het paar wat een productiefout. Zoals ik nu terug kan kijken hebben mijn collega's dat opgelost door je een paar als vergoeding te sturen. Wij proberen onze klachten altijd zo goed mogelijk op te lossen dus horen het graag als er problemen zijn met onze producten. Zo zorgen we er samen voor dat onze producten in de toekomst steeds weer verbeterd worden. Groeten, Q1905.com
Hi Hans, In een geval als dit adviseren wij je altijd contact op te nemen met onze customer service. Zij zullen dan altijd kijken naar een goede oplossing. Wij hebben dit doorgegeven aan onze customer service en zij zullen dit oppakken. Groeten, Q1905.com
Hi Renze, Wat fijn dat je enthousiast bent over ons merk. We wensen je veel draagplezier van de sneakers! Groeten, Q1905.com
Hi Ruud, Fijn dat het zo snel is gegaan met uitleveren. Veel plezier met de bestelling! Groeten, Q1905.com
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.