Fijne en mooie sneakers

Zien er goed uit Lopen prima Ben er weg blij mee

Makkelijke webshop met leuk en betaalbaar aanbod.

Ik heb hier verschillende keren wat gekocht en was nooit teleurgesteld. Ook het feit dat het een Nederlands merk is tof.

Keurige aanbieding en een snelle levering maken het 100%

Keurige aanbieding en een snelle levering maken het 100%

Zit lekker en ziet er goed uit!

Mooie kwaliteit heren polo

Mooie polo’s ook qua kleur vallen goed op maat.

Na 15 jaar nog steeds ontzettend tevreden!

Ik loop al zeker 15 jaar op schoenen van Quick en ben daar vanaf dag 1 zeer tevreden over. Ze lopen vanaf het moment dat je ze uit de doos haalt heerlijk, alsof je ze al hebt ingelopen en al. Sinds kort bestel ik ook zo nu en dan een overhemd en ook daar ben ik tevreden over, mooie kwaliteit. De bovenkleding is wel aan de dure kant maar gaat gelukkig wel lang mee. Kortom…ik raad het iedereen aan!

Geweldige schoenen

Prima site en snelle levering en aanrader.

Heel tevreden

Prima shirts! Zoals van Quick gewend: prima kwaliteit!!

Snel geleverd. Lekker op lopen.

Goede prijs. Goed levering .

Gemengde gevoelens

Onlangs heb ik twee broeken besteld met de maat L. Eén broek zit prima (joggingbroek); de andere broek (nette broek) was te groot. Dat kan gebeuren. Dus heb ik de nette broek teruggestuurd. Wat ik jammer vind is dat ik dan wéér verzendkosten moet betalen. Bij aankoop € 6,95 en bij het terugsturen € 5,50. Je koopt een broek van € 30,00 en betaalt € 12,45 verzendkosten. Dat is niet in verhouding. Ik zal dan ook niet snel meer wat bestellen via de website. Doe er mee wat u wilt; ik heb het bij deze met u gedeeld. Fijne dag.

Schoenen eerste maand prima, daarna gaat vorm eruit en loop je bijna ‘naast’ je zool.

Geen steun meer aan de schoenen na 1 maand,erg jammer!

Valt kleiner, rommelige verpakking

Ik heb vaker schoenen met mt 45 besteld maar helaas vallen deze kleiner dan gedacht. Heb al een mail gestuurd omdat ik een halve maat (als dat mogelijk is) of een mt groter wil omruilen. Daarnaast zat het in een gigantische doos waarin het helemaal door elkaar geschut is.

Helaas heb ik mijn bestelling retour moeten sturen omdat ik de kleur tegen vond vallen. Ik vindt het jammer dat er bij de sneakers Typhoon al heel snel de grotere maten zijn uitverkocht.

Goede kwaliteit en snelle levering

Al vaker kleding en sneakers bij Q1905 besteld. Pasvorm en kwaliteit is boven gemiddeld, ik ben zeer tevreden. Met vriendelijke groet, Stefan

Snelle en correcte service

Bestellen,direct bevestiging en supersnelle levering.

Top snel optijd binnen

Top keuze genoeg om wat de bestellingen te vinden, overzichtelijk

Fraaie en comfortabele schoenen

Ik heb nu zeven paar Q1905 schoenen in gebruik. Allemaal moderne, comfortabele schoenen met een beetje retro look. Ik koop nooit meer andere schoenen!

Fijne retro schoenen en toch modern

Als vaste klant van vooral polo`s nu heerlijke schoenen kleur grijs .

Makkelijk bestellen en snelle levering maar ….

Heb al eerder, naar alle tevredenheid, Q1905-schoenen besteld en was na ontvangst van deze levering dat er een ‘nieuwe maatvoering’ door Q1905 wordt gebruikt, danwel dat de fabrikant in China ‘een nieuw maatlabel heeft ontworpen’. Mijn vorige Quick-sneakers van Typhoon hanteerde UK 9.5 - EU 44 - USA 10, hetgeen m.i. de standaard is. In mijn nieuwe Platinum schoenen hebben de Chinezen een ander label nl. UK 10 - EU 44 - USA 11. Deze Platinum schoen zijn ook groter dan mijn Typhoons dus ik denk dat de UK maat van 10 wel klopt maar dat is de EU-maat 44,5. Dus oppassen met de te bestellen maat!!!! Update2 juni 2025 Q1995 heeft mij uitleg doen toekomen over de internationale standaard voor schoenmaten. “Idealiter zou er inderdaad één internationale standaard moeten zijn, maar in de praktijk hanteren verschillende fabrikanten soms nét iets andere maattabellen. Hierdoor kan het voorkomen dat bijvoorbeeld bij EU-maat 44 in het ene model UK-maat 9.5 staat, en in het andere model UK-maat 10. Dit heeft te maken met de leest (de vorm van de schoen) waarop het model is gebaseerd.” Q1905 heeft mij bericht dat ze e.e.a. doorgeven/bespreken met productieteam teneinde de maatinfo zo duidelijk mogelijk weer te geven op hun site. Case closed. Product is goed en service is ook prima.

Goede kwaliteit

Mooie goede kwaliteit en snel geleverd

Zit goed en staat erg goed!

Ik zal de volgende keer weer een aankoop doen.

Quick/Q1905 is een uniek bedrijf, een webshop waar zelfs telefonisch contact mogelijk is

Al jaren koop ik Quick/Q1905 sneakers en polo's, goede kwaliteit en prijs. Leuk detail Quick was de eerste Nederlandsche voetbalschoen fabrikant

Goede service alleen product viel een beetje tegen

Product was snel geleverd en goede informatie over de levering. Product was alleen wel iets beschadigd/verkleurd bij het suede van de schoen

Fijne sport schoenen

Ben er blij mee voetbalde 20 jaar op quiz voetbal schoenen met dikke zwarte rand en de sport schoenen zitten ook pefect

Pasvorm van 2 vesten waren compleet verschillend

Ik had een vest gepast in een andere kleur en die zag prachtig Dus ik bestel de andere kleur maar die paste me niet. 2x Bezorgkosten betalen omdat de maten afwijken..

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen