Hi Martin, Fijn dat we het goed hebben kunnen oplossen. Veel plezier met de nieuwe trui. Groeten, Q1905.com
Hi Marco, Wat jammer dat de trui te klein is. Wij krijgen bij deze trui eigenlijk nooit deze klacht, maar uiteraard kan dit per persoon verschillen hoe de trui valt. Aangezien je 1 artikel hebt besteld zullen automatisch de originele verzendkosten gecrediteerd worden. De retourkosten blijven altijd voor eigen rekening. Mocht je nog vragen hebben dan kun je deze altijd stellen aan onze customer service via service@q1905.com. Groeten, Q1905.com
Hi Hendrik, Wij horen altijd graag als er problemen of verbeterpunten aan onze artikelen zijn. Je kan deze altijd melden bij onze customer service via service@q1905.com. Zij kunnen dan altijd op zoek gaan naar de juiste oplossing. Groeten, Q1905.com
Hi Erwin, Bedankt voor de mail met de foto's. De tong is inderdaad niet juist vastgezet. Inmiddels is er al een nieuw paar naar je onderweg. Onze excuses! Groeten, Q1905.com
Hi Henk, Fijn dat de bestelling naar wens is! Groeten, Q1905.com
Hi Jan, Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de aankoop! Groeten, Q1905.com