In werkelijkheid is het product exact gelijk als op de afbeelding via de site
Hi Dick, Dank je wel voor je positieve review! Fijn om te horen dat het product precies is zoals je had verwacht en dat de prijs-kwaliteitverhouding goed bevalt. Veel plezier met je aankoop! Groet, Q1905
Prima schoenen, snel en netjes geleverd.
Hi Rob, Dank je voor je review! Fijn om te horen dat de schoenen bevallen en de levering snel en netjes was. Veel draagplezier! Groet, Q1905
Sweatshirts zijn goed, slippers scherp bij je tenen aan de bovenkant
Hi Iwan, Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat de sweatshirts goed bevallen. Wat jammer dat de slippers niet helemaal comfortabel zijn bij de tenen. We zullen dit zeker in overweging nemen. Mocht je verder nog vragen of opmerkingen hebben, horen we het graag! Groet, Q1905
ik ken Quick al van vroeger en heb nog voetbalschoenen (Polly pil) van Qiuck gehad zo,n 55 jaar terug. ben blij dat het merk weer te verkrijgen is. lopen heerlijk en een perfecte pasvorm.
Hi Reinier, Fijn om te horen dat de schoenen je zo goed bevallen en dat je weer kunt genieten van het merk Quick. We zijn blij dat de pasvorm en het comfort precies naar wens zijn. Veel plezier met je nieuwe schoenen, en hopelijk blijven ze nog vele jaren goed zitten! Groet, Q1905
Ik had mijn twijfels .maar 1 telefoontje naar quick was ik om heb mijn bestelling direct geplaatst .erg aardige mevrouw aan de lijn en bereid om je in alle rust uit te leggen hoe alles werkt.En ook de levering was snel en super goed verzorgd een echte aanrader .
Zeer tevreden met mijn schoenen ,zien er goed uit en lopen prima
Moeten omruilen edoch snelle herlevering na prettig contact.
Hi Rene, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het comfort en de kwaliteit. Jammer dat omruilen nodig was, maar goed om te lezen dat het contact en de herlevering vlot en prettig verliepen. We staan altijd voor je klaar! 👟💪 Groet, Q1905
Bestelling snel en makkelijk. Bezorging snel als altijd. Dit x 1 item te weinig geleverd, maar dit werd zeer snel en kundig opgelost.
Hi Hans, Bedankt voor je positieve review! Goed om te horen dat je onze service als snel en vertrouwd ervaart. Jammer van het ontbrekende item, maar fijn dat we het snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. We staan altijd voor je klaar! 💼🚚👍 Groet, Q1905
Zeer mooie schoenen en ze zitten geweldig.
Hi Jim, Dank je wel voor je positieve review! Fijn om te horen dat de schoenen niet alleen mooi zijn, maar ook zo comfortabel zitten. Veel plezier met je nieuwe schoenen! Groet, Q1905
de schoenen hebben een prima pasvorm!
Hi Richard, Fijn om te horen dat de schoenen een prima pasvorm hebben! Bedankt voor je feedback en veel plezier met je nieuwe "lekkere" schoenen! Groet, Q1905
Goede pasvorm e snelle levering
Beste Henny, Bedankt voor je beoordeling! Fijn dat de pasvorm goed is en de levering snel was. We hopen dat je veel plezier hebt met je aankoop! Groet, Q1905
De bestelling verliep echt goed en soepel
Hi Hein, Wat fijn om te horen! Bedankt voor je mooie review. We zijn blij dat de bestelling zo goed en soepel is verlopen. Veel plezier met je prachtige schoenen! Groet, Q1905
Heb 3 paar schoenen gekocht, na slechts enkele maanden zijn de zolen enorm afgesleten, zowel schuin onder hak als onder voorvoet
Hi Benno, Bedankt voor je eerlijke feedback. Wat jammer om te horen dat de zolen zo snel slijten – dat is natuurlijk niet de bedoeling. We nemen dit serieus en willen dit graag verder bekijken. Neem gerust contact op met onze klantenservice, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken. Groet, Q1905
Al vele aankopen gedaan bij Quick en altijd super tevreden zowel over de kwaliteit als de leveringen.
Hi Peet, Wat leuk om te lezen! Bedankt voor je trouwe aankopen en het mooie compliment. We doen ons best om de kwaliteit en service steeds weer waar te maken. Veel plezier met je nieuwste aankoop! Groet, Q1905
De communicatie is dudelijk en snel, evenals de snelle en goed verpakte levering.
Hi, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de communicatie helder was en de levering snel en netjes is verlopen. Daar doen we het voor! Veel plezier met je aankoop! Groet, Q1905
Prima pas vorm zeer tevreden maar dat was ik al langer
Hi Fred, Kwaliteit Prima pas vorm zeer tevreden maar dat was ik al langer Groet, Q1905
De schoenen zitten goed en zijn heel fijn bovendien zijn ze ook nog eens mooi ,ik droeg vroeger zelfs quig voetbalschoenen ,ze zijn top
Hi Harrie, Wat een mooie review, dank je wel! Geweldig om te horen dat de schoenen niet alleen goed zitten, maar er ook nog steeds top uitzien. En extra bijzonder dat je vroeger al op Quick voetbalschoenen liep — mooi dat het merk nog steeds bevalt! Veel plezier met je nieuwe paar! Groet, Q1905
Lopen heerlijk comfortabel
Hi Albert, Bedankt voor je fijne review! Geweldig om te horen dat de schoenen zo comfortabel lopen en de pasvorm goed is. Geniet ervan! Groet, Q1905
Mooie polo’s. Zitten prima.
Hi Martijn, Bedankt voor je reactie! Fijn dat de polo’s goed bevallen en dat de levering snel was. Veel plezier met je aankoop! Groet, Q1905
Gewoon goed
Hi Dick, Simpel en krachtig – dank je wel! Fijn om te horen dat alles naar wens is. Veel plezier met je aankoop! Groet, Q1905
Top shirts ontvangen
Hi Armand, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de shirts goed bevallen. Veel draagplezier! Groet, Q1905
De schoenen die ik besteld en gekregen heb, hadden een "schoonheidsfoutje" aan de zijkant van de zool. Ik heb hierop een nieuw paar toegezonden gekregen. Echter wel in een andere kleur, naar mijn keuze, omdat de kleur die ik eerst had, niet meer verkrijgbaar was in mijn maat. Goed geregeld zou ik zeggen.
Hi Herbert, Bedankt voor je duidelijke en positieve feedback! Jammer van het foutje bij de eerste levering, maar fijn om te horen dat het zo netjes is opgelost. Goed om te weten dat je uiteindelijk toch een paar schoenen hebt kunnen kiezen waar je blij mee bent. Veel plezier ermee! Groet, Q1905
De bestelde producten correct ontvangen in een tijdsbestek van 1 dag
Hi Rene, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij te lezen dat je de bestelde producten correct én snel hebt ontvangen. Zo hoort het ook! We wensen je er heel veel plezier mee en zien je graag nog eens terug. Groet, Q1905
De polo's prima product. Waar ik iets minder tevreden mee ben is de verzending. Zondags, besteld, maandags al een melding dat het verzendklaar is, donderdags pas in de pakketautomaat.
Hi Jan, Bedankt voor je review en je feedback! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze polo’s. Wat betreft de verzending: deze wordt verzorgd door een externe verzendpartner, waardoor we niet altijd invloed hebben op de doorlooptijd. We begrijpen dat dit vervelend is en zullen je feedback zeker doorzetten naar onze partner, zodat we samen kunnen blijven verbeteren. We hopen dat je desondanks plezier hebt van je aankoop en zien je graag nog eens terug! Groet, Q1905
DHL als transporteur is minder
Hi Ge, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat de schoenen goed bevallen. We vinden het jammer dat je ervaring met DHL minder was – deze feedback nemen we serieus en geven we door aan onze verzendpartner. Zo kunnen we samen blijven verbeteren. We hopen dat je desondanks plezier hebt van je nieuwe schoenen en zien je graag nog eens terug! Groet, Q1905