Bestelling altijd geweldig wat you see is what you get. Nog nooit iets terug hoeven sturen.
Beste Rob, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze producten en dat alles altijd aan uw verwachtingen voldoet. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Trui is zoals verwacht en past perfect!
Beste Roger, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat de trui aan uw verwachtingen voldoet en perfect past. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Nu voor de 3de maal kleding besteld. Keurig en snel geleverd. Kwaliteit, pasvorm en materiaal voldoen goed aan de verwachtingen.
Beste Peter, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat u voor de derde keer bij ons bestelt en dat u tevreden bent over de kwaliteit, pasvorm en levering van de kleding. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Zeer tevreden over levering en kwaliteit van product
Beste Fatma, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering en de kwaliteit van het product. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Beste, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat de schoenen lekker zitten en dat u inmiddels al meerdere paar Q1905 schoenen heeft. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Ziet er vrij goedkoop uit. Maat 3xl is hooguit maat xl. Betaal 1x verzendkosten en 1x retourkosten. Hopelijk krijg ik de verzendkosten terug.
Beste Paul, Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat het product niet aan uw verwachting voldoet en dat de maat anders uitvalt dan verwacht. We begrijpen dat dit vervelend is, zeker in combinatie met de verzendkosten. Als u vragen heeft over de terugbetaling van de verzendkosten of het retourproces, kunt u mailen naar [email protected] Onze collega’s helpen u graag verder. Groet, Team Q1905
Slecht ik heb de zending niet ontvangen ik was niet thuis. Post nl geeft wel aan dat de zending is afgeleverd, maar iig niet bij mij De buren hebben ook niks ontvangen Wat gaat u er aan doen Waneer ontvang ik het
Beste Jaap, Bedankt voor uw review. Jammer dat uw zending eerst verkeerd is bezorgd en dat u het pakket niet direct heeft ontvangen. Na controle zien we dat het pakket inmiddels bij u is afgeleverd. We begrijpen dat dit erg vervelend was en waarderen uw geduld. Wij hopen dat alles nu naar wens is en u snel weer in onze webshop terugziet! Groet, Team Q1905
Mooi op tijd. Prima gegaan. Volgende keer weer
Beste Peter, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat alles netjes op tijd is geleverd en goed is verlopen. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Goede ervaring alleen levertijd duurt iets te lang.
Beste A. Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat u een goede ervaring heeft met ons. Jammer dat de levertijd iets langer duurde dan verwacht; we nemen uw feedback mee om dit verder te verbeteren. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Goed en vlot contact met servicedesk.
Beste Paul, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het contact met onze servicedesk. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Bestelde producten zien er goed uit en werden keurig en snel geleverd
Beste Henk, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat de producten goed bevallen en dat de levering keurig en snel verliep. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Al jaren koop en loop ik op schoenen en in kleding van Q1905. Nog steeds een tevreden klant.
Beste Albert, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat u al jaren tevreden bent over onze schoenen en kleding en dat wij nog steeds aan uw verwachtingen voldoen. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Beste schoentjes, voor de liefhebbers een top merk/schoen
Beste Ed, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de schoenen en ons merk. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Zitten heerlijk, je loopt er zo in weg.
Beste Ger, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat de schoenen zo lekker zitten en dat u er meteen op weg kunt lopen. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Mooi materiaal voor een goede prijs. Wat wil je nog meer?
Beste Albert-Jan, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het product, het materiaal en de snelle levering. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Een lekkere warme hoodies en goede schoenen, maar de levering heeft even op zich laten wachten
Beste Richard, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat de hoodie en schoenen goed bevallen. Jammer dat de levering wat langer duurde dan verwacht; we nemen uw feedback mee om dit verder te verbeteren. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Iets verlate levering door Sinterklaas. Maar super blij met mijn truien.
Beste Carel, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat de truien naar wens zijn en netjes verpakt werden. Jammer dat de levering iets vertraagd was door Sinterklaas, maar goed om te horen dat u er blij mee bent. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Ik had een bestelling geplaatst en dat zou binnen 3a5 dagen bezorgd worden. We kregen ruim van te voren een mailtje dat het wegens de drukte wat langer ging duren. Ik werd netjes op de hoogte gehouden, TOP!
Beste Margje, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat u netjes op de hoogte werd gehouden van de levertijd. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Mooie kwam, maat klopt. En ziet er goed uit. Mooie kleur blauw.
Beste Ilse, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat het vest goed past, de kleur mooi is en u er tevreden mee bent. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Alleen jammer dat het meer dan een week duurde maar dat gaven ze wel aan
Beste Miranda, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw bestelling. Jammer dat de levering wat langer duurde, maar goed dat dit vooraf aangegeven werd. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Ik ben zeer tervreden en bestel nu voor de 3de keer Het merk geeft is al een tijd in de markt maar nog steeds hip
Goede kwaliteit, prima pasvorm, snelle levering
Beste Martijn, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit, pasvorm en snelle levering van de kleding. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Bestellen gaat makkelijk, maar de levertijd duurt veel te lang! Dat is niet meer van deze tijd. Vorige keer bestelde ik vesten, truien ook toen (dus zonder de black friday) duurde het ook zolang. Dit zou een reden kunnen zijn om niet meer te bestellen via de site!
Beste Bart, Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat de levertijd voor u te lang duurt, zowel tijdens als buiten drukke periodes. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn en nemen uw feedback serieus om onze processen verder te verbeteren. Wij hopen dat u ons toch nog een kans geeft en u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Mooie t-shirts gekocht die ook lang mooi blijven. Ik heb deze t-shirts eerder gekocht .
Beste John, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat de t-shirts van goede kwaliteit zijn en mooi blijven, en dat u hier al eerder tevreden over was. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Mijn ervaring is superrrr goed, snel goed en duidelijk, een goed bedrijf en vertrouwd om te bestellen, mooie en goede producten !
Beste Marcel, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en producten. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905