Geweldige service
Ik heb al een jaar of tien ervaring met de sneakers van Quick. Gewoon fijne schoentjes voor een nette prijs. Ik koop meestal meerdere kleuren van hetzelfde type Typhoon en zie dan wel hoe lang ik er mee doe. Nu was er één schoen waarbij binnen drie maanden de zool losliet. Helemaal niet afgetrapt, aangezien de zool nog nauwelijks slijtage toonde. Zoals ik al schreef, heb ik voor alle outfits wel een ander kleurtje staan. Ik wilde het wel melden bij Quick, maar niet per se om ze vergoed te krijgen. Binnen een dag ontving ik een reactie of ik de sneakers wilde vervangen of een waardebon wilde ontvangen. Ik heb gekozen om een zelfde paar te ontvangen. Dat noem ik een buitengewone service waar vele bedrijven niet meer aan tippen kunnen. Best wel triest, maar helaas onderdeel van de consumptiemaatschappij. Quick, dit hebben jullie fantastisch gedaan en dat mag best benoemd worden. Dankjewel Aanbevelen? Absoluut!
Beveelt aan
9 September 2026
André
Ossendrecht
Reactie van Quick / q1905
Beste André,
Bedankt voor deze uitgebreide review en voor het delen van je ervaring. Je draagt onze sneakers al zo’n tien jaar en hebt inmiddels meerdere kleuren van de Typhoon in je collectie, dus des te meer waarderen we het dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen.
Jammer dat bij één paar de zool binnen drie maanden losliet. Fijn dat we dit snel voor je hebben kunnen oplossen en dat je tevreden bent met het nieuwe paar. Dat je onze service als buitengewoon ervaart en ons zo nadrukkelijk aanbeveelt, betekent ontzettend veel voor ons.
Bedankt voor je vertrouwen in Quick en voor dit mooie compliment over onze service!
Met vriendelijke groet,
Team Q1905