Dit vest valt erg klein. Ik was voornemens het terug te sturen, maar er is geen retourformulier bijgevoegd. Dit retourformulier moet je zelf downloaden en uitprinten. Heel onhandig en behoort zo'n formulier bij het geleverde product te zitten. Printer is kapot, dus geen retourformulier, wat maakt dat ik te laat ben met het terugsturen. Vest ligt nu in de kast om niet gedragen te worden. Jammer!...
Beste R. Bedankt voor de review. Wat vervelend om te horen dat het vest te klein is en retour zenden niet lukt. Vanwege milieuoverwegingen sturen wij niet het retourformulier mee met elke bestelling. Heeft u al contact opgenomen met onze klantenservice via [email protected] ? Onze collega's kijken graag met u mee voor een oplossing. Met vriendelijke groet, Q1905
Deze collectie gaat mijn verwachting Te boven
Beste Martin, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat de collectie uw verwachtingen overtreft en dat de artikelen heerlijk zitten. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Fijne kleding goede pasvorm
Beste Ruud, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat de kleding goed bevalt en een mooie pasvorm heeft. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Helaas zijn de ervaringen dit keer niet goed. Na eerst een verkeerd vest ontvangen te hebben met ook nog een vlek er in kreeg ik daarna weer het verkeerde vest toegestuurd. Na mail en telefooncontact weer alles teruggestuurd. Uiteindelijk het goede vest ontvangen. Wel zeer behulpzame medewerkers aan de telefoon en mail.
Beste T, Bedankt voor uw review. Jammer dat het bestellen deze keer niet vlekkeloos verliep en dat er meerdere fouten zijn gemaakt. Fijn om te horen dat onze collega’s aan de telefoon en via de mail u goed hebben kunnen helpen. Wij hopen dat u uiteindelijk tevreden bent met uw vest en u snel weer in onze webshop terugziet. Groet, Team Q1905
Quick heeft mooie produkten die doen denken aan vroeger
Beste K, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat u het product mooi en tijdloos vindt en dat het doet denken aan vroeger. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Donderdagavond besteld en vrijdag al bezorgd.
Beste Robert, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat uw bestelling zo snel geleverd is. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
De schoenen bevallen prima. Lopen lekker en zien er goed uit.
Beste J, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat de schoenen goed bevallen en lekker lopen. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Keurig op tijd en prima kwaliteit
Beste Ronald, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat de levering op tijd was en dat u tevreden bent over de kwaliteit. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Truien zitten perfect en de levering was snel
Beste Chris, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat de truien perfect zitten en dat de levering snel verliep. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Online bestelling ging goed en makkelijk. Ook omdat ze aangaven dat de truien groot uitvielen heb ik dus een maat kleiner besteld. En de truien passen perfect.
Beste Randy, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat het bestellen makkelijk ging en dat de truien perfect passen. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Mooi artikel, alleen een maatje te klein.
Beste Peter, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat het artikel bevalt, jammer dat de maat niet helemaal goed is. Als u deze voor een andere maat wilt ruilen kunt u mailen naar [email protected] Onze collega's van de klantenservice helpen u graag verder. Groet, Team Q1905
Snelle levering in DHL pakketbox. Goede communicatie met afnemer.
Beste Harry, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat de levering soepel verliep en dat de communicatie goed was. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Alles volgens beschrijving artikelen .Ik ben erg tevreden.
Beste Eddie, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat alles volgens verwachting is en dat u tevreden bent met de kwaliteit en levering. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Beste Frank, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat de pasvorm perfect is en dat de levering op tijd was. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Weer helemaal happy met de geleverde spullen. Prima en snel geregeld tegen een nette prijs.
Beste Richard, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat het snel en netjes geregeld is. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Zie boven
Beste Tim, Bedankt voor de review. Goed om te horen dat de kwaliteit prima is en dat de levering snel verlopen is. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot snel in onze webshop! Groet, Team Q1905
Heerlijk zittende en lopende sneakers. Zitcomfort is helemaal goed en de schoenen zijn heel licht. Maat was gelijk goed. Ik zeg “een aanrader!”
Beste David, Bedankt voor de review en aanbeveling. Goed om te horen dat de schoenen goed bevallen. Wij wensen u veel plezier met de schoenen en hopelijk tot snel in onze webshop! Groet, Team Q1905
Mooie en overzichtelijke website Snelle levering
Beste Hans, Bedankt voor de feedback over onze website. Wij wensen u veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Op tijd en perfect geleverd
Beste Luc, Bedankt voor de review en aanbeveling. Wij wensen u veel plezier met de aankopen! Groet, Q1905
Al jaren veel sneakers van quick. Hollandse toppers!!
Beste Aad, Bedankt voor de review en aanbeveling. Wij wensen je veel plezier met de sneakers! Groet, Q1905
Fijne truien snel geleverd top..
Beste Tonnie, Bedankt voor de review en aanbeveling. Goed om te horen dat u de truien fijn vind, en deze snel geleverd zijn. Veel plezier met de truien en hopelijk tot snel in onze webshop! Groet, Q1905
Beste, Bedankt voor de review en aanbeveling. Wij wensen u veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Ik heb twee, uiterlijk, mooie truien gekocht. Op advies van het bedrijf heb ik een maat kleiner genomen dan normaal. Het advies luidde dat de truien ruim vallen en neem dus een maat kleiner. Ik koos dus voor XXL i.p.v. XXXL. Bij uitpakken bleek al onmiddellijk dat deze XXL echt heel veel te rgoot was. Het leek wel een 5XL. Verpakking van de truien buitengewoon zwak, bij eerste aanraking scheurde het plastic meteen. Volstrekt verkeerd advies dus. Bovendien bleken de knopen nauwelijks uit de knoopsgaten te kunnen worden gehaald. Miskoop en weg vertrouwen.
Beste Geert, Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat het maatadvies niet klopte en de truien tegen vielen. Ook vervelend om te lezen dat de verpakking en de knopen niet in orde waren dit zullen wij meenemen in onze kwaliteit controle. Graag helpen wij u bij het omruilen van de artikelen. Als u hiervoor een mail stuurt aan onze klantenservice via: [email protected] helpen onze collega's u hiermee verder. Ons excuus voor het ongemak. Groet, Q1905
Snelle en goede levering.
Beste Frank, Bedankt voor de review en aanbeveling. Wij wensen u veel plezier met de aankopen! Groet, Q1905
Mooie schoen met goede pasvorm die lekker loopt. Heb wel een maat groter genomen. Goede prijs / kwaliteit verhouding
Beste Edwin, Bedankt voor de review en aanbeveling. Goed om te horen dat de schoenen een goede pasvorm hebben en lekker lopen. Wij wensen u veel plezier met de schoenen! Groet, Q1905