Het trainingspak is van prima kwaliteit en pasvorm is goed.
Hi Freek, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het trainingspak van goede kwaliteit is en de pasvorm goed zit. We hopen dat je er veel plezier van hebt! Groet, Q1905
Ben heel tevreden met mijn aankoop
Hi Henk, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je aankoop! Bedankt voor je positieve feedback. We hopen dat je er nog lang plezier van hebt! Groet, Q1905
Hi Thijs, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding. We waarderen je feedback! Groet, Q1905
Zeer snelle reactie en service
Hi Franklin, Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle reactie en service. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Groet, Q1905
Hi Paul, Dank je wel voor je reactie! Fijn dat alles naar wens is. Groet, Q1905
Ik heb schoenen besteld vrijdag en zaterdag had ik ze al en de schoenen zitten perfect.dus ik ben tevreden en binnnkort maar weer wat bestellen
Hi Martin, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Super dat de schoenen perfect zitten en de levering zo snel was. We kijken ernaar uit je binnenkort weer te mogen helpen! Groet, Q1905
niet leuk genoeg
Hi Johan, Bedankt voor je feedback. Het spijt ons dat het product niet aan je verwachtingen voldoet. We horen graag wat je zou verwachten, zodat we kunnen kijken hoe we je beter kunnen helpen in de toekomst. Met vriendelijke groet, Q1905
Mooie schoenen en snelle service!
Hi Marcel, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de schoenen je bevallen en de service snel was. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Groet, Q1905
De sneakers zien er zeker gelikt en modieus uit. Echter mijn persoonlijk reden om de sneakers retour te zenden was omdat de verhouding van de hakken vrij klein en iel uitvallen tav de totale omvang van de sneaker. Een iets bredere hak zou geen probleem zijn en zal het geheel beter uit doen komen. In de jaren 60 waren mijn eerste voetbalschoenen van Quick, toen nog geen Adidas etc en al helemaal geen Nike verkrijgbaar. Nu in afwachting van het retour bedrag.
Hi Roy, Dank je wel voor je gedetailleerde feedback. Het is jammer dat de verhouding van de hakken niet naar wens was, maar we waarderen het dat je dit met ons deelt. We nemen je opmerking over de hakken mee voor toekomstige ontwerpen. We hopen je in de toekomst toch weer te kunnen verrassen met een product dat beter bij je past! Groet, Q1905
Heerlijk merk, mooi spul
Hi Francisco, Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent! Het is geweldig dat Quick zulke nostalgische herinneringen oproept en je blij maakt met de producten. We hopen dat je nog lang kunt genieten van het merk! Groet, Q1905
Helaas zijn de aankopen doe ik wil doen vaak uitverkocht
Hi Folkert, Bedankt voor je feedback! Het spijt ons dat de artikelen die je wilt bestellen vaak uitverkocht zijn. We proberen de voorraad zo goed mogelijk bij te houden, maar we begrijpen dat dit frustrerend kan zijn. We hopen dat je binnenkort weer de items vindt die je zoekt! Groet, Q1905
Laten we dan even eerst het nadeel benoemen ... ik praat over polo's en daar zit aan de binnenkant (net onder de kraag) een labeltje bevestigd. En dat labeltje zorgt er voor op termijn dat aan de buitenkant gaatjes ontstaan. Dus wij knippen die er nu uit. Maar ik zie dat bij sommige polo's dat labeltje anders bevestigd is. Ik vind persoonlijk dat dat labeltje niets toevoegt anders dan dat het een merk label is. Maar in principe staat het logo ook gewoon op de voorkant. Ander voordeel: Je hoeft de polo's niet te strijken. Zo uit de was, droger en aantrekken. Fijne polo's. Bestel ze met regelmaat al gedurende meer dan 2 jaar.
Hi Arno, Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke review! Fijn om te horen dat je al meer dan 2 jaar tevreden bent over onze polo’s en dat ze zo makkelijk in gebruik zijn – wassen, drogen, aantrekken en klaar. Daar doen we het voor! Wat betreft het labeltje aan de binnenkant: dank voor je scherpe observatie. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn, zeker als het op termijn gaatjes veroorzaakt. We nemen dit soort feedback serieus en geven het door aan onze productontwikkeling. Zoals je zelf al opmerkt, zijn er inmiddels varianten waarbij het label anders is bevestigd – we zijn dus al bezig met verbeteringen op dat vlak. Nogmaals dank voor je terugkoppeling en je trouwe bestellingen! Met sportieve groet, Team Q1905
Koraalrood shirt blijkt echter gewoon oranje.
Hi Frans, Bedankt voor je review! Goed om te horen dat het proces en de organisatie naar wens zijn verlopen. Wat betreft het shirt: jammer dat de kleur niet helemaal overeenkwam met je verwachting. We begrijpen dat “koraalrood” een andere indruk kan wekken dan de kleur die je hebt ontvangen. We nemen je opmerking mee om de kleurbenaming in de toekomst nog duidelijker te maken. Als je vragen hebt of iets wilt omruilen, staat onze klantenservice uiteraard voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Q1905
Na bestelling werd product snel geleverd. Heb er lang over gedaan om te beslissen dat had met de prijs te maken. Duurt lang voordat product in de aanbieding kwam. Maar voldoet aan verwachting.
Hi Fred, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was en het product aan je verwachting voldoet. We snappen dat de prijs soms een overweging kan zijn en waarderen het des te meer dat je uiteindelijk toch voor ons hebt gekozen. Veel plezier met je aankoop, en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Mooi suède, en passen goed
Hi Edwin, Bedankt voor je review! Wat goed om te horen dat je tevreden bent over het suède en dat de schoenen lekker zitten. Daar worden we blij van! Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Q1905
Loop al heel mijn leven op q1905 schoenen en ze zijn nog steeds top. Bepaalde schoenen hebben natuurlijk mijn voorkeur maar ze gaan altijd mee met de mode ook zeker met de kleding die ik ook veel draag .
Hi Pedro, Bedankt voor je review! Super om te horen dat je al je hele leven op Q1905 schoenen loopt – dat waarderen we enorm. En het is fijn om te lezen dat je onze stijl en kwaliteit nog steeds waardeert, zowel in schoenen als in kleding. We blijven ons best doen om modebewust en vertrouwd tegelijk te blijven. Dank voor je loyaliteit en graag tot een volgende keer! Met sportieve groet, Team Q1905
Één paar schoenen na 5 maanden kapot. Binnen 4 werkdagen een paar nieuwe geleverd gekregen. Dus niet goed dat ze zo snel kapot waren,maar snel opgelost.
Hi Johan, Bedankt voor je eerlijke review! Vervelend dat het eerste paar schoenen al na 5 maanden kapot ging – dat hoort natuurlijk niet zo. Maar fijn om te horen dat onze service snel en goed heeft gereageerd en je binnen enkele dagen een nieuw paar hebt ontvangen. We hopen dat je veel plezier hebt van het vervangende paar en staan altijd voor je klaar mocht je ons weer nodig hebben. Met vriendelijke groet, Team Q1905
Lekker zittende polo’s Mooie stof en design.
Hi Wim, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze polo’s – sportief én casual is precies wat we voor ogen hebben. Mooi dat je de stof en het design waardeert én dat ze lekker zitten. Veel draagplezier en graag tot een volgende keer! Met sportieve groet, Team Q1905
goede service betrokkenheid snelle levering
Zoals altijd zitten de schoenen als gegoten. Ze lopen heerlijk en gaan lang mee. Voor mij geen andere merk meer.
Hi Renier, Bedankt voor je review! Super om te horen dat je onze service, betrokkenheid en snelle levering zo waardeert. Daar doen we het voor! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Q1905
Goede aanbiedingen. Makkelijke keuze, en simpele en duidelijke afhandeling.
Hi Marius, Bedankt voor je enthousiaste review! Fijn om te horen dat je onze snelle service, duidelijke afhandeling en aanbiedingen waardeert. We streven ernaar om het winkelen zo makkelijk en prettig mogelijk te maken – top dat dat voor jou ook zo voelt. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Q1905
Snelle levering Goede webshop
Precies zoals ik me had voorgesteld. En kwaliteit zoals altijd......
Fijne site en vlotte levering van bestelling. Maatvoering precies zoals omschreven.
Hi Dirk, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat het online bestellen prettig verliep en de levering vlot was. Ook goed dat de maatvoering precies klopte – daar doen we ons best voor! Graag tot een volgende keer! Groet, Q1905
Mooie schoenen voor mooie prijs.
Hi Marco, Wat leuk om te horen dat de schoenen in het echt net zo mooi zijn als op de foto! En helemaal fijn dat je ze ook nog voor een mooie prijs hebt kunnen scoren. Veel plezier ermee en graag tot ziens! Groet, Q1905