Alles keurig volgens afspraak geleverd.

Erg prettig om bij jullie gave kleding te bestellen!

Supersnel top

S.avonds bestelt volgende dag in huis en past perfect

Nog steeds niet binnen

Nog steeds niet ontvangen

Heel tevreden mee!

Super tevreden

Snelle levering en precies wat ik verwacht van Quick. Super fijne shirts.

Fijn

Hele fijne broeken van jullie

het is een fijn merk

Al de kleding die in heb besteld bevalt mij erg goed en zelfs de voetbal schoenen die ik heb gekocht in 1957 dus zo lang draag ik het merk Quick/1905 al

Geleverd volgens bestelling. Echter te groot van afmeting. Gemakkelijk terug te sturen waar ECHTER WEL TERECHT voor moet worden betaald. Niks gaat voor Niks.

Sneakers

Perfecte pasvorm net als 45 jaar geleden de voetbal schoenen , nog steeds top kwaliteit

Retourkosten veel te hoog

Retourkosten veel te hoog

Top schoenen

De schoenen zitten heerlijk, maar stevig en ook comfortabel. Mooi ook die extra's veters en zooltjes.

Nog niets ontvangen

Niets ontvangen…, dus

Mooie shirts prima kwaliteit

Fijne schoenen en perfect geholpen na verkeerde maat te hebben besteld

Ik heb twee paar schoenen besteld met de actie prijs van Twee paar voor €129,-, waaronder Typhoon SP in het groen in maat 43. Omdat ik al een paar oudere zwarte Typhooons in maat 43 heb, heb ik deze opnieuw besteld. De nieuwe bleken dus te klein te zijn. Na bellen met klantenservice werd ik erop gewezen dat er op de website staat vermeld dat deze schoenen klein vallen en een maat groter besteld moeten worden. Doordat ik dezelfde schoenen al had werd ik door de dame van klantenservice goed begrepen en konden de schoenen worden teruggestuurd en kreeg ik een maat groter, zonder vervallen van de "twee paar voor €129,-" korting. Echt klasse geregeld!!! Het blijkt dat er een andere fabrikant is gekozen voor de Typhoon schoenen en dat er daarom een maatafwijking in zit t.o.v. oudere schoenen van hetzelfde model.

Prima en snel

eigenlijk zoals je zou verwachten

Goede snelle service

Binnen 2 dagen de bestelling in huis

Mooie comfortabele schoenen, erg fijn.

Fijne schoenen.

Mooie kwaliteit en modern

Ik heb 2 paar schoenen gekocht, ziet er goed uit en passend. Vooral blij met het legergroene paar,leren schoenen, paar met knal oranje zolen,

Mooie polo en snel bezorgd!

Mooie kwaliteit!

Verkeerd artikel in de verpakking

In 1 vd verpakkingen zit een verkeerd artikel. Het Willemstad marineblauw poloshirt maat xxxl, zit dus niet in de verpakking. Deze ga ik dus terug sturen, in wil die ook graag vervangen hebben. Alleen moet ik dan nu extra , buiten mijn schuld om, 2x bezorgkosten gaan betalen. Dat is mijn bezwaar en niet correct!!! Hoop, dat u dat als bedrijf, die kosten op uw neemt en deze 2 bedragen aan mij dan achteraf terugstort. Mvgr. R. Hommes

Let op de bezorg/retourkosten!!

Voor bezorging betaal je 6,95€, wat ik helemaal kan volgen. Echter, om een bestelling te retourneren betaal je nogmaals 5,50€ (DHL). Dat is toch 12,45€ betalen voor iets wat dus niet past of in de smaak valt.

Helemaal top

Had 2 extra paar besteld, waren echter te groot en heb ze teruggestuurd en de reactie vanuit Quick was prima, binnen 1 week gecrediteerd.

Prachtig

Shirts zitten heerlijk. Zijn prachtig om te zien. Hebben een goede pasvorm. Quick is mijn favoriete merk.

Snel en netjes

Mooi merk, goede producten en snelle levering

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen