Top schoenen

Precies wat ik zocht: sportief, kwaliteit, en heerlijk lopen , Top schoenen

Matig..

Jammer dat je de retour kosten zelf moet betalen en dat er op de dozen meer stof zat dan op de doos van prinses Beatrix.. Als je 4 paar schoenen besteld verwacht je toch wel wat extra “aandacht”

Mijn normale schoenmaat is 41, maat 42 van uw product schoenen was echt te klein

Te klein

Goed en snel

Maandagavond bestelt en de volgende dag al aan

Super service

Snel geleverd, top kwaliteit

Mooie schoenen , snelle verzending. Maar helaas te smal

Vol verwachting aangedaan. Want o wat zijn de mooi. Maatje groter genomen geheel volgens recept. Dus teleurstelling volgt als ze te smal blijken. Ken ik niet zo van sneakers. Helaas wel deze Quicks. Dus jammer maar teruggestuurd.

Kwaliteit zoals verwacht

Mooie schoenen met mooie afwerking. Lopen heerlijk!

Model Zuidland slechts 2 maal gedragen en nu de rits al stuk

Dat is toch wel teleurstellend voor een shirt van 40 euro (als je er 2 koopt). Enorm jammer, want ik vond het een mooie stijl.

Top van bestelling tot levering

Top van bestelling tot levering waarbij alle vervolgstappen goed werden gecommuniceerd. Bovendien ben ik heel blij met de bestelde poloshirts die zeer mooi en van goede kwaliteit zijn.

?

Ondanks jullie advies om een grotere maat te bestellen waren ze nog iets te kklein ik heb 45,5 bestelde 46 maar retour gestuurd nu maat 47 bestellen , die chinezen moeten de juiste maat aan houden dank en groeten jan van asperen .

Snel, netjes en goed verpakt

Mooie schoen, met een nostalgisch tintje. Pasvorm goed en lopen top!

Comfortabele schoenen, perfecte foto's

Onlangs deze schoenen gekocht, zitten erg goed, daarnaast betrokken medewerkers en snelle afwikkeling via de mail. De schoenen zijn zoals afgebeeld in de webshop, ook fijn om te ervaren

Niet tevreden!

Leuke schoenen, maar geen reviews waar ik ook een goede maat door had kunnen bestellen. Nu dus te klein! Zelf terugsturen à 6,95 en dan weer op nieuw bestellen???? Een paar was wel goed, maar dan profiteer je niet van korting als je het andere paar terug moet sturen. Waarom is ruilen niet mogelijk? Slecht geregeld!

Prima product voor redelijke prijs.

Snelle levering van mijn sportjasje. Heerlijk katoen en precies, zoals ik me had voorgesteld n.a.v. de website.

Prima t-shirt en zit lekker!

Goede kwaliteit

Snel met kwaliteit

Snel geleverd Kwaliteit! Maat tabel betrouwbaar En aanbiedingen zijn het waard!

Zeer snelle, correcte levering.

Door de extra commentaar bij de modellen, had ik ook de juiste maten!

Mooie schoenen en snelle afhandeling!

Ben zeer tevreden en zou het andere mensen zeker aanraden. Ben erg blij met mijn aankoop.

Netjes, goed, vlot

Mooie casual kleding voor een goede prijs. Vlotte service en goede afhandeling. Top gewoon.

super

top

Wel een heel grote S

Veel te groot, als dit maat S is wil ik wel eens M en L zien. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat de huidige maat S veel groter is dan jaren terug.

Gewoon goed en snel afgeleverd.

Betrouwbaar bedrijf

Helaas te klein

Helaas vallen ze wat klein uit , zodat ze nogal knellen.Had ze al buiten gedragen zodat ik ze niet meer terug kon sturen. Volgende keer maar ff een maatje groter

Super blij mee.

Heerlijke en super mooie schoentjes en dan ook nog eens super snel geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Prima schoenen

Nijverheidstraat 11