Super blij mee.

Heerlijke en super mooie schoentjes en dan ook nog eens super snel geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Prima schoenen

Mooie kwaliteit en snel geleverd

Kom zeker nog eens terug.

Zeer tevreden, over product en bestellingen.

Snelle service, goede kwaliteit producten. Ook bij een evt probleempje wordt dit adequaat en netjes afgehandeld.

Gewoon goed

Gewoon goed, lekkere polo 's.......niks mis mee......

Nice vest

Mooi ontwerp alleen lijkt wel of alles strakker zit . Ik bedoel xxl zit als xl enz x2

Ruime keuze en vlotte afhandeling van de bestelling. Kwam netjes binnen en op tijd.

5 sterren

Top spullen snelle levering

Soepel en probleemloos.

Heldere, duidelijke website. Stap voor stap makkelijk te volgen. Goede beschrijving met duidelijke foto's. En snel bezorgd!

Prima schoenen zitten goed

Ook heel jammer dat jullie geen verkoop punten hebben In nistelrode zit de grootste kleding zaak van Nederland met een sport afdeling bij van Tilburg mode & Sport misschien ook iets voor jullie kleding lijn onder te brengen

Tijdloos mooi!

20 jaar geleden liep ik op Quick, altijd goed en toen op Instagram popte ze zomaar op! Yes Quick bestaat nog tijdloze schoen, en aan mijn voeten voelt ouderwets goed!

tegenvaller

Het model is mooi, maar de kwaliteit is zeer slecht. Bovenkant gaat, maar de zool is gewoon waardeloos. Vooral de binnenzool. Ik moest een klein stukje rennen om de trein tijdig te halen. Resultaat; binnenzool stuk. En dat binnen een week na aankoop. Gewoon waardeloos!! Dat heb ik met Nike of Puma nog nooit meegemaakt.

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering

Gewoon goed

Snelle levering. Juiste product. Kwaliteit top.

Toppie

Super, snelle correcte levering, goed spul die shirts ,, top merkb

Verkeerde artikel geleverd

Verkeerde artikel geleverd en om het verkeerde terug te sturen moet je ook nog betalen!

Verkeerd geleverd

Ik had schoenen besteld maat 43. Eenmaal de levering thuis had ik een schoenendoos met daar op maat 43 en de schoenen die erin zaten was maat 41. Er slordig maar dit kan gebeuren, wel moest ik ze op eigen kosten €6,95 terug sturen. Schoenen met de juiste maat moeten nog worden geleverd.

Prachtig en goed passend!

Goede kwaliteit en Goede sevice tegen redelijke prijzen.

Superkwaliteit en snelle levering

Kleding van Quick is van goede kwaliteit en het valt altijd mooi. De schoenen zijn ook van hoge kwaliteit.

Snelle levering , fantastisch prijs kwaliteit

Heel mooi merk

uitstekende shirts met zeer goede pasvorm

nadat ik reeds schoenen met een zeer goede ervaring had besteld heb ik nu 2 perfecte shirts erbij gekocht en deze bevallen prima

Wederom is mijn bestelling correct en snel geleverd

Goed ingepakt

Goedekwaliteit en op tijd thuis.

Meerdere keren kleding en schoenen besteld,goede kwaliteit.

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen