Maat te klein en ruilen kost geld!
Ondanks dat het mooie schoenen zijn, doet Q1905 niet aan ruilen in de zin van omruilen. Ruilen is voor hen hetzelfde als retourneren. Terwijl dat 2 totaal verschillende dingen zijn. Omruilen hoort geen geld te kosten. Q1905 laat je namelijk bij "ruilen" betalen voor de retourzending (oftewel net als retourneren). Dat terwijl ze heel makkelijk voor klanten die willen ruilen (wat i.t.t. retourneren NIET betekend van de koop af te willen zien) een frankeervrije retourlabel kunnen genereren.
Kortom slechte klantenservice. Mits je firt-time-right koopt. Dan aan te bevelen...anders totaal niet! En first-time-right is is hier zeer lastig, aangezien ze werken met afwijkende maten.
Er kwam een nette respons van Q1905. Alleen met foutieve beweringen. Er werd beweerd dat er een uitzondering voor mij was gemaakt (i.v.m. het omruilen) en dat Q1905 de verzendkosten van de nieuwe bestelling (van de grotere/juiste maat schoenen) voor haar rekening had genomen (ter compensatie van de retourkosten). Dit is volledig onjuist want ik heb gewoon weer moeten betalen voor de verzendkosten van de nieuwe bestelling (duidelijk te zien in de invoice),
Zou deze uitzondering daadwerkelijk zijn gemaakt en zouden deze verzendkosten door Q1905 voor eigen rekening zijn genomen (zoals ik dat zelf per mail heb voorgesteld, maar wat in respons op die mail zelfs werd afgewezen...Dus GEEN uitzondering!), dan zou ik zeker deze review wijzigen in een positieve klantenservice (los van dat het mooie aan te bevelen schoenen zijn).