Wat je ziet krijg je ook

Maten kloppen ook precies erg fijn

Snel en goed

Snel geleverd, goede kwaliteit!

Goed bestelproces en snelle levering

Altijd weer snel besteld en in hiis. Kwaliteit van spullen en leveing zijn voor mij belangrijk. Daar voldoen jullie ruimschoots aan. Top bedrijf!

Ben zeer tevreden.

Prima service,en goede pasvorm van de door mij bestelde schoenen.

Erg tevreden met de kleding

Leuke kleding en schoenen. Maten van diverse verschillende kleding komen met elkaar overeen waardoor je nooit iets krijgt wat niet past. Snelle levering

S,avonds besteld de volgende dag thuis zeer snel

'Oldschool' Quick, ga zo door!

Mooie truien, broek en schoenen, en polo's gekocht. prachtige kwaliteit van oudsher Nederlands merk. zullen zeker niet mijn laatste aankopen zijn.....

Goede kwaliteit , snel geleverd

Kwaliteit van de kleding is prima . Prijs kwaliteit verhouden erg goed . Snelle levering van de artikelen

Ruime keus, snel en goed verstuurd.

Er is een ruime keus en het product voldoet zeer aan mijn verwachtingen. Het wordt snel en goed verstuurd. Aanrader deze webshop.

Alleen waren de schoenen iets te klein, dus heeft mijn partner nu 2 paar. Maar die is er erg blij mee.

Mooie stevige kwaliteit sneakers

Vorige speakers vielen beetje tegen, deze lijken weer in orde.

Snelle service van een mooi product

prima schoen

goede pasvorm

goed opgelost

levering had wat vertraging buiten de schuld van Quick om. schoenen zitten en lopen echt lekker. shirts zitten ook lekken. Nieuwe winkel gevonden!

Mooie schoen

Loopt fijn!

Topschoentjes

Voor weinig geld veel voetbalschoenen

Prima polo's

Fijne polo, mooie kleur, zit lekker

Snel geregeld

Snel en goed afgeleverd

Goede kwaliteit

Quick is echt al jaren een merk Wat kwaliteit spullen levert

Mooie schoenen

ik heb brede voeten en deze schoenen zitten erg lekker, ook helemaal van leer dat maak je niet vaak meer mee.

Fijne schoenen

Prettig zittende schoenen, zeker voor de iets bredere voet.

zeer prettig ervaren

Helaas was er een probleem met de korting berekenen op de site. Ik heb daar over gebeld en kreeg een aardige mevrouw aan de lijn. Probleem kon echter niet direct worden opgelost. Daardoor niet alles besteld wat ik wilde bestellen. Verder as de levering snel en compleet.

Erg mooie en vooral fijn zittende schoenen

In mijn middelbare schooltijd heb ik heel wat quick schoenen versleten. Vorig jaar kwam ik een advertentie tegen van quick, deze advertentie herinnerde mij aan deze fijne schoenen. Twee weken geleden heb ik voor de tweede keer schoenen besteld via de website, de volgende dag had ik ze al in huis. Ben er wederom weer erg blij mee. Heb nu al ergens spijt dat één type niet heb mee besteld, die zijn voor een volgende order.

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen