Snel geregeld

Snel en goed afgeleverd

Goede kwaliteit

Quick is echt al jaren een merk Wat kwaliteit spullen levert

Mooie schoenen

ik heb brede voeten en deze schoenen zitten erg lekker, ook helemaal van leer dat maak je niet vaak meer mee.

Fijne schoenen

Prettig zittende schoenen, zeker voor de iets bredere voet.

zeer prettig ervaren

Helaas was er een probleem met de korting berekenen op de site. Ik heb daar over gebeld en kreeg een aardige mevrouw aan de lijn. Probleem kon echter niet direct worden opgelost. Daardoor niet alles besteld wat ik wilde bestellen. Verder as de levering snel en compleet.

Erg mooie en vooral fijn zittende schoenen

In mijn middelbare schooltijd heb ik heel wat quick schoenen versleten. Vorig jaar kwam ik een advertentie tegen van quick, deze advertentie herinnerde mij aan deze fijne schoenen. Twee weken geleden heb ik voor de tweede keer schoenen besteld via de website, de volgende dag had ik ze al in huis. Ben er wederom weer erg blij mee. Heb nu al ergens spijt dat één type niet heb mee besteld, die zijn voor een volgende order.

Kwaliteit op tijd.

Kwalitatief hoogwaardige producten die snel worden geleverd.

Goede services, uitstekende bezorging en goede producten

Goed produkt.

Precies zoals op de fotoos.

Redelijk tevreden met de service.

Mooie site , snelle levering. Omdat mijn schoenen klein uitvallen moet ik nu een maatje groter hebben het is dan wel jammer dat ik ze niet gewoon kan ruilen voor maatje groter maar terug moet sturen wachten tot mijn geld terug gestort wordt en dan pas weer de nieuwe kan bestellen.

alles snel en goed geregeld

alles snel en goed geregeld

Zeer tevreden met de schoenen

Bestelling was ook snel binnen.( de volgende dag).

tevreden klant

snel geleverd en goede kwaliteit polo`s

Mooie hoodie

Gave hoodie besteld in een zomerse gele kleur, blij mee

Ouderwets goed

Zit als gegoten

Voetbalschoenen gekocht en van het weekend mee gevoetbald. Schoenen pasten perfect en zaten ook zeer goed.

Goede, snelle levering voor een prima prijs

Makkelijk bestellensnelle levering en gebruik gemaakt van een prima aanbieding

Zitten goed en niet heel Nederland loopt er mee.

Mooie sweaters,alleen een beetje krap in verhouding tot opgegeven maat

Goede schoenen, snelle levering.

Voor de tweede keer en mijn vijfde paar Quick schoenen online besteld. Beide keren werden de schoenen snel bezorgd en draag ik ze met veel plezier.

Shirts prima aflevering minder

Ik ben hierover al met Quick in contact geweest. Mijn polo’s werden gewoon in tuin afgeleverd. Heb ze een paar dagen later doorweekt gevonden.

Perfecte en snelle levering en zoals strijd lekkere stof en perfecte pasvorm

Totaal verkeerde levering…..

Kreeg totaal andere sneakers toegestuurd dan die ik besteld had en ook nog eens de verkeerde maat. Helemaal van de gekke is dat ik, door een fout van Quick, ook nog eens de retourkaarten moet betalen…….

Snelle levering netjes verzorgd.

Zeer tevreden over de levering en aankoop.

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen