Prachtige schoenen!

Mooie site, veel keus uit mooie schoenen. Die ik besteld heb zijn nog mooier dan op de foto!

Voortreffelijk

Allebei de producten precies zoals ik verwacht had

Snelle service, duidelijke website.

Prima producten en snel geleverd

Duidelijke omschrijving op de website. Hele ruime keuze, wat het soms wat in overzichtelijk maakt.

Was mooi optijd

Top sneaker

Sinds 1 week mijn nieuwe Quick sneakers, net zoals vroeger mijn eerste voetbalschoenen waren en gymschoenen. Sinds lange tijd sneakers gevonden die wel lekker lopen in vergelijking met dure gerenomeerde merken. Top sneaker!

Super snel geleverd

Alles was Top

Mijn eerste ervaring met het mooie Nederlandse merk Quick is meteen service zoals het hoort

Vallen heel groot uit!

Had al eerder een paar sneakers hier gekocht. Hiervan was de maatvoering ok! Dus voor dit paar maar 43 gekocht. Helaas veel te groot. Terug gestuurd en een maat 42 besteld. Helaas ook te groot. Deze moet ik dus ook terug sturen.

Fijne schoenen

Fijne schoenen. Pasvorm prima alleen worden de kleuren vrij snel al iets bleker.

Zondag besteld en maandag al in huis.

TOP

Leveren wat ze zeggen in uitstekende kwaliteit!!!! TOP

Zoals altijd...fabelweldig.

Weer 2xPlatinum sneakers besteld en razendsnel ontvangen.Ben 61 jaar en loop er weer als een Quickfitte konden God bij..

Prima service en producten van goede kwaliteit

Ik heb slechts 1 puntje die ik bij deze kenbaar wil maken. Bij aanschaf van 2 paar sneakers vind ik het een beetje jammer dat ik ook verzendkosten moet betalen. Misschien een optie om bij een bedrag boven bijvoorbeeld 50 euro geen verzendkosten te rekenen. Met vriendelijke groet, Rob van den Dungen 0612600400

Hele mooie en fijne schoenen

Mooie authentieke schoenen die goed passen. Ervaringen met Quick zijn iedere goed.

De schoenen voldoen in principe prima.

De schoenen zijn prima, wanneer ik maat 42 had besteld. Het erbij leveren van de inlegzooltjes is dan een goed idee. Echter ik heb nu mijn laatst aangekochte schoenen (maat 41) aan iemand geschonken die normaliter schoenmaat 40 heeft en nu met de inlegzooltjes een passend paar schoenen heeft. De functie van de inlegzooltje zou wat duidelijker mogen worden aangegeven. Het was mij in ieder geval ontgaan.

Vroeger al Quick gehad en nog steeds perfecte kwaliteit

Vroeger al Quick gehad en nog steeds perfecte kwaliteit.

Bezorg en retourkosten rekenen als je 2 van de 3 paar schoenen houdt kan echt niet

Super klantonvriendelijk. Sneakers bevallen uitstekend, maar om deze reden kom ik niet bij jullie terug of jullie moeten deze kosten crediteren.

Zitten perfect en zijn heel mooi zoals op de foto

Snel,betrouwbaar en goed

Prima webshop

Top schoenen zeker een aanra

Wat een leuke en mooie schoen zeker een aanrader. Wat mij betreft blijft het hier niet bij qua bestellen.

Goede service snel geleverd

heel snel en prima thuis bezorgt

Mooi schoentje ook, helaas was hij iets te klein.

Geweldige schoenen!

Deze schoenen zitten boven verwachting goed en zijn super comfortabel in een woord perfect!

Top product. Snel geleverd.

Snel geleverd. Top product.

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen