Bestelling eenvoudig te plaatsen

Nadat je de bestelling gedaan heb. Wordt je snel en duidelijk op de hoogte gehouden van het verdere verloop. De volgende werkdag heb je jouw bestelling al ontvangen.

Veel te klein

Jammer dat ik nu twee keer verzendkosten kwijt ben. Ik had dezelfde maat besteld als vorige tuphoon maar deze valt veel kleiner uit. Dus maar weer teruggestuurd en 12 euro weggegooid

Kwaliteit, daar kom je op terug.

Mooi merk ! Ruime keuze, originele uitstraling, prima pasvorm, prijs naar kwaliteit en netjes afgewerkt

Heb eenvoudig een heerlijk teddy gevoerd vest besteld

Ja zeer tevreden

Super service en duidelijke website

Alles is zoals te verwachten is. Heldere website, duidelijke info en ook de tussentijdse informatie verstrekking is uitstekend te noemen. Ga zeker vaker bij Quick bestellen!

altijd perfect.

Zeer tevreden, ben ik altijd over quick/q1905. Groeten.

Snelle levering en service

Artikelen werden snel bezorgd. Helaas 1 artikel te groot. Makkelijk retourneren en snel de creditfactuur ontvangen.

Geweldige pasvorm

Schoen sluit perfect om de voet. Ziet er schitterend uit.

Mooie trui,fijne stof.

De maat is prima, de trui is mooi,goede stof gebruikt en goede pasvorm.

Top! Snelle levering, goede service en hele goede kwaliteit

Mooi assortiment

Gebruik gemaakt vd outlet en een paar mooie sneakers gescoord. Levering netjes op tijd en goed verpakt. Pluspunt er zat een paar dunne zooltjes bij om de passing een halve maat groter of kleiner te maken. Wie doet dit nog? Super service. Retour sturen is eenvoudig en ze crediteren ook de verzendkosten aan je . Merk met historie en idem kwaliteit zoals dat vroeger gewoon was. Een Aanrader!

Slechts nog maar 1 dsg geragen, maar het voelt goed

Zeer snel in huis

Zeer goed geholpen

Waardeloos

Ik heb maat 42 ,staat bij bestel een maat groter ,,dus gedaan, maar paste nog niet , wil groter bestellen maar die hebben ze niet , dus schoenen terug gestuurd, dus nu ben ik 6 euro kwijt en geen schoenen

Toppie

Netjes geleverd de maat was goed van zoals de schoenen als me trui de kwaliteit top een aanrader deze side

Net als vroeger

Als kind altijd Quick voetbalschoenen gehad, daarna 40 jaar niet Voetballen doe ik niet meer maar ben nog steeds zo gelukkig met Quick!

Top , snelle levering

Geweldige schoenen

Zitten fijn en ze hebben altijd wel iets wat andere merken niet hebben.

Na 1 keer dragen gaat het vest al lubberen.

Deze slechte kwaliteit had ik niet verwacht.

Prima schoen, fijne pasvorm

Prima schoen, fijne pasvorm

Prima en betrouwbaar

Stipte levering en schoenen die verwachtingen waar maakt

PRIMA SCHOENEN!!

Alleen zou ik een Quick collectie willen zien met een lederen binnenzijde en een iets beter voetbed.

Heerlijke zittende schoenen

Bestellen was zeer makkelijk en de volgende bezorgd. TOP Schoenen zijn exact zoals beschreven en hebben uitstekend draagcomfort

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen