Fijne trui, voor een prima prijs.

Snel gebruik van de aanbieding gemaakt, een heerlijke trui/sweater voor 59.95 heel blij mee.

Prima product, valt wel klein uit! Dus pas op

Laat op de middag 2 paar schoenen besteld, de volgende dag al geleverd, Prima kwaliteit ook, dus helemaal tevreden. Dus service en kwaliteit helemaal top

Super mooie schoenen

Bijpassende veters er in. Zooltje niet nodig dus past en loopt prima

Kleine vorm fout

Een kleine naad was losgeraakt aan de rechterschoen. Niet direct kwalijk, maar minder mooi

XXXL blijkt te klein te zijn

Maat niet overeenkomstig de gangbare maat

teleurstelling

Na het laatste boek van Johan Cruijff te hebben gelezen, waarin de marketing van de Quick schoenen werd beschreven, was ik erg benieuwd naar deze sneakers. Ik heb ze op internet opgezocht, zag mooie sneakers en heb een paar platinum teal groen besteld. Ik kreeg 5,- korting met de nieuwsbrief waarna ik ze bestelde, echter toen moest ik iets van 6 of euro verzendkosten betalen ? Weg voordeel van de 5,- . Omdat ze te klein waren heb ik ze terug gestuurd en toen moest ik wéér verzendkosten (iets van 6,- of zo) betalen voor het terug zenden ? Jaaaa, toen voelde ik me een beetje in de maling genomen en heb ik maar niet meer een maat groter besteld......jammer want het waren erg mooie sneakers !

Perfecte schoen past precies ok.

Schoenen lopen vanaf het begin meteen perfect

1e bestelling voor mij en zeer tevreden. Goeie kwaliteit en snelle levering

Quick heeft altijd mijn voorkeur gehad.

Stoffig imago ?

Waarschijnlijk staan de schoenen reeds geruime tijd in dozen. Alvorens te verzenden zou het advies zijn de dozen eerst af nemen van het stof. 2 paar schoenen besteld op beiden een dikke laag stof. Kleine moeite, maar met een positieve uitkomst.

Mijn vriend is er zeer te vreden van de schoenen heeft een maatje groter gepakt en zitten perfect

de schoenen lopen ok

Ik zocht eigenlijk sneakers die door en door van leer zijn en niet met een kunststof voering maar ik kan me voorstellen dat die niet bestaan in deze goedkope prijsklasse,

Ze zitten fantastisch

Positief. Snel en adequaat.

Het lijkt een beetje plastic

De schoen ziet er op de foto mooi uit maar in het echt komt het een beetje nep over

Super tof mooie schoenen Erg blij mee

Goed product

Mooie trui

Levering en item zelf prima.

Bestelling en afhandeling item via track and trace goed te volgen. Snelle levering en op de afgesproken tijd. Item Q 1905 bevalt uitstekend.

Alles top

Verder niks aan toe te voegen

Vertrouwd zoals altijd

Besteld en de volgende dag keurig op de door mij gevraagde tijd, dus wat wil je nog meer

Sinds een jaar de truien met halve ritsen gevonden bij jullie en meteen bestels

Fijne truien en blijven goed tijdens het wassen . Blijven goed in model. Heb er veel plezier van

Super tevreden met mijn Q1905 schoenen.

Kwaliteit van de schoenen en looks helemaal top. Extra veters en inlegzooltjes om je schoenen een half maatje groter of kleiner te maken worden standaard meegeleverd. TOP! Snelheid van verzending TOP! Voor verbetering vatbaar is toch echt de verpakking. Verzenddoos is van slap karton en gebruikte plakband is slecht. Hierdoor was doos al half op en gescheurd toen ik het ging ophalen bij DHL punt. Dit moet echt beter en past niet bij de uitstraling van het merk. Q1905 hier echt iets aan doen voor een 10 de volgende keer.

Kwaliteit en snel geleverd

Ik ben verrast door de zeer goede afwerking van de geleverde artikelen. Alles keurig netjes verpakt en snel geleverd.

Dunne goedkope meuk

Helaas is op internet niet de kwaliteit te voelen maar om in de winter een "trui" te promoten die niet dikkers is dan een t shirt vind ik een trieste manier van verkopen.

Quick is een mooi merk

Ik ben echt zeer tevreden over Quick. En mooi merk met mooi kleding.

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen