Super fijne kleding en schoenen

De 2e keer dat ik hier kleding en schoenen bestel. Het zit perfect en ok de prijs is top

De bestelling nog niet binnen

Bestelling nog niet binnen

Snelle verzending en goed verpakt

Het bestelde werd snel ontvangen. We jammer dat er verzendkosten werden berekden en dat je bij terugzenden ook verzendkosten moet betalen.

Duidelijke site en snelle levering

Alles was prima

Prima schoenen!

Beetje retro look is oké. Zitten fijn. Blij mee.

Van bestellen tot en met aflevering als een zonnetje

Tiptop georganiseerd en uitgevoerd

Uitstekende kwaliteit voor een goede prijs

Snelle levering. Goede communicatie per e-mail. Voor herhaling vatbaar

Top product

Goede service en blij met mijn aankoop

De maat was niet juist en ik hoefde 1 x minder verzendkosten te betalen. Nu helemaal blij met de shirts een maat groter.

Polo’s minder, levering goed

De Polo’ die ik had besteld zijn van dunne kwaliteit maar het bestellen en levering was goed.

Ziet er goed uit

Snelle levering en schoenen zien er uitstekend uit. Hoe ze bevallen op termijn is nog even afwachten. Maat groter bestellen is echter een must!

Ben er blij mee

Wil andere aan raden om bij jullie te kopen

Uitstekende service,snelle levering,en natuurlijk geweldige schoenen. Ik ben quick.

Goed en snel!

Goed product, past mooi en snel geleverd!

Mooie schoenen voor een goede prijs!

Super mooie schoenen voor een goede prijs!

Top kwaliteit

Top kwaliteit en snel geleverd.

Snelle levering. Mooie schoenen!

Snelle levering. Mooie schoenen!

Quik is het beste wat er is.

Hele fijne kleding. Mooie stijl, comfortabel en vriendelijke en en behulpzame mensen bij de helpdesk. Johan

Polo valt klein, rest top

Shirts vallen klein

Ben er blij mee. Vroeger heb ik ook met voetbalschoenen van Quick gespeeld.

Ben er blij mee. Vroeger heb ik ook met voetbalschoenen van Quick gespeeld.

Topkwaliteit!!!

Snelle levering, prettige pasvorm. Blijft een schitterend merk. Mijn vader voetbalde altijd op Quicks vandaar dat ik effe een voorkeur voor heb.

Mooi spul

Goede maat en pasvorm, weer ff wat anders!!

Geweldige aankoop!

Klassieke gympen, ruime keuze uit verschillende kleuren. Extra paar veters in de kleur van de schoenen en ook een extra paar inlegzooltjes, waarmee je ze perfect passend kuntmaken! Bovendien zitten ze uitstekend en is de kwaliteit top! Aanrader!

Top kleding en schoenen

Al jaren bestel ik kleding en schoenen bij q1950 en altijd super en perfecte levering.

Quick beter kan niet

Zeer prettig , alles keurig verpakt en op tijd binnen

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen