Prima product en snelle levering

Prima product en snelle levering

Zitten lekker en modieus

Zitten lekker en Modieus Tevens is de service en de snelle levering van de producten ook grote klasse

Mooie schoen

Mooie schoen, mooie kleur donkerblauw, maar het was helaas te klein. Heb het via DHL teruggestuurd. Heb een maat groter besteld en als het goed is wordt het vandaag bezorgd. Ben benieuwd.

De derde keer dat ik iets bestel bij quick en zeer tevreden, prijs/kwaliteit is prima, het logo en soms op een trui een lederen plaatje maakt het af

Zeer goede heerlijke sweaters

Alleen de ene was iets te klein ,alhoewel toch een maat groter bestelt,, dus deze maar aan m'n zoon gedaan.

Snel geleverd uitermate tevreden

Goede en snelle service uitermate tevreden

Snel geleverd en zeer goede kwaliteit.

Uitstekende pas vorm en kwaliteit

Vanaf m'n eerste voetbalclub loop ik op Quick schoenen

De schoenen fabriek van Quick kwam uit de buurt, dus alle gympen, voetbalschoenen waren van dit merk. Nu ben ik al 70 en loop nog steeds op die krengen, maar wel met veel plezier?

Snelle vlotte levering.

Goede informatie op de site. Werd geadviseerd een maat groter te bestellen dan normaal, dit was helemaal juist. Scheelt gedoe met retourneren etc.

Geweldige schoenen

Ze zitten als gegoten lopen geweldig top

Lopen heerlijk en zien er coolie uit

Gewoon goed en modieus. Ik hoop dat er nog lang mee kan doen. Net als mijn andere Quick sneakers die ik had.

Top geregeld!

Snel, goed en informatief goed geregeld

Zeer goede keus

kwaliteit goed

Truien van goede kwaliteit, alleen niet mijn maat en geretourneerd. Dat brengt mij op het bezorgen en retourneren, bij elkaar rond de 14 €. Zal dus in de toekomst niets meer bij jullie bestellen, zo blijft er van die lokkertjes van 2 truien voor 99€ dus weinig over. Wel netjes op tijd geleverd Achteraf gezie wel de bezorgkosten retour ontvangen , dus mijn frustratie was niet helemaal terecht

Snelle levering en goed product.

De schoenen lopen fijn

geweldig

leuke aktie. 2 paar schoenen 99 euro. en een snelle levering. een goed product van Quick

Alles is goed

Alles kwam naar tevredenheid op tijd binnen.

Mooie kleding die perfect zit

Makkelijk bestellen en binnen no time in huis. Kleding van de betere kwaliteit voor een redelijke prijs.

Leuke,mooie en stevige schoenen

Leuke,mooie en stevige schoenen precies wat ik ervan verwachtte

Snelle levering / goede kwaliteit

Truien besteld... Bestelling : Makkelijk Levering : Snel Kwaliteit : Goed Zal zeker nog eens hier bestellen

Top schoenen

Koop al 10 jaar Quick Tyfoon schoenen,super!!!

Mooie spullen

Mooie spullen ontvangen van q1905. Geen informatie gekregen om terug te sturen. Spullen waren lang onderweg. Maar dat kan ook aan dhl liggen.

Prima levering

Product als omschreven, top!

ze zitten heerlijk en lopen fijn!

Gemakkelijk en mooi!

Nijverheidstraat 11