Goed product

Goed geregeld

Top product, snel geleverd

Al meerder paren schoenen van q altijd super goede schoenen en snelle levering.

Super product en fijne service

Product vldoet aan mijn verwachting en zelfs beter. Service is super!

Snelle verzending

Hoi, had mijn voeten opgemeten met de maattabel, en was in de veronderstelling dat ik dan de juiste maat zou bestellen. Er stond namelijk bij, dat de schoenen klein uit zoude vallen. Maar ja, wat is nu leidend? De maattabel, of het bericht dat de schoenen klein uitvallen? In ieder geval, ik kreeg de schoenen binnen , en ze waren te klein. Dus de maattabel is niet leidend. Nu nog wachten op de juiste maat.

Mooie om weer quick aan de voeten te hebben na 50 jaar

Vooral nosalgie. Van 10 tot 13e virca op gopen en gevoetbald Zitten lekker en staan goed. Nog niet veel op gelopen

Fijne schoenen voor een klein prijsje

Betaling ging niet in een keer goed, maar dat werd direct opgelost.

Verrassend goed!

De bestelling verliep heel soepel, de schoenen waren mooi beschermd verpakt en ik had ze snel in huis. Ze zaten meteen als slofjes zo soepel. Dit is echt een goed adres. Q1905......onthoud die naam!

Prettig om te dragen

Prettig om te dragen

Allemaal prima!!

Ziet er goed uit en snel geleverd.

Prima aankoop van bestelling tot levering

Via Facebook zag ik een mooie advertentie van Quick. Daar zag ik een mooie actie van 2 items voor € 99. En nu heb ik leuke schoenen en mooie trui. Het bestellen was makkelijk en de spullen waren binnen 3 dagen bij mij thuis. Een achte aanrader en prima kwaliteit voor een goede prijs.

Sneek actie/reactie

Top product en snel geleverd !

Quick heeft mooie producten van zeer goede kwaliteit!

Goede en snelle levering.

Zeer tevreden met aankoop.

Top sneaker voor een goede prijs

Mooi afgewerkt en vlotte bezorging

Supermooi en goed afgewerkt

Heb 2 schoenen gekocht zijn zeker het dubbele waard helemaal top.

Helemaal goed

Precies zoals verwacht

De artikelen zijn van goede kwaliteit en ook het verzenden naar Spanje gaat goed!

Goed, snel en te vertrouwen

Na enig denken voor 1 paar schoenen, toch overstag gegaan voor 2 paar. tegen een perfecte aanbieding.. 2 voor 99 euro en combinatie (wat niet nodig was) mogelijk. super snelle levering.

Netjes

Toen ik ze aanhad zaten ze lekker. Nu erop lopen moet ik nog ervaren!

Fijne niet te dikke trui

Voor het eerst wat gekocht bij Quick en zeker niet de laatste keer. Twee stuks Kralingen trui gekocht met rits erg fijne truien die niet te dik zijn en heerlijk zitten. Fijn materiaal en kwaliteit dus ik ben een zeer tevreden klant en tevreden klanten die komen terug.

Hele mooie schoenen

Goede, nette maar sportieve schoenen

Maten

Ik koop al jaren kleding van Quick. Maar L en XL die ik nog steeds draag. Koop wederom truien maat XL Ga ze passen, lijkt wel XS Koop wee truien maat XXL (koop ik nooit) nog te klein. Hoe dan…

Mooie artikelen

Super snel geleverd

Redelijk tevreden

Ik vind jullie site super maar ik vond één kleding stuk mooier op foto als in werkelijkheid, ik heb ook al eens polo’s gekocht en die bevallen goed ik dat ik die in voorjaar weer koop.

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen