Snel ontvangen en mooie schoenen

Fijne schoen om op te lopen, makkelijk bestellen en snelle levering.

Mooie kleding

Nog beter dan verwacht.

Alles was top. Mooie spullen, prima prijs en snelle levering.

De geleverde truien wel. De eerder geleverde schoenen niet.

Hiervoor heb ik in november december schoenen gekocht. Helaas ben ik daar niet echt tevreden over. Vorige week mijn schoenen voor het eerst aangedaan. Linker schoen neigt naar binnen te lopen. Heb nu een extra zooltje verknipt en onder het standaard zooltje geplaatst. Zelfs dan voel ik mijn voet naar binnen gaan. Heb hier een slecht gevoel bij en zal deze schoenen waarschijnlijk niet meer gaan dragen. Ondanks de lage prijs toch een duur geintje. Jammer. Groeten, Kees Pouw

Toppie

Supertrevreden en van schrik heb ik meteen weer iets besteld

Nette website waarbij met name de combinatiemogelijkheden van de producten aanspreken. Vervolgens wordt je prima op de hoogte gehouden van het bestelproces. Snelle levertijd in goed verpakte verzenddoos. Vandaag weer een bestelling geplaatst! Goed bezig Quick!

Mooi design en kwaliteit goed.

Heb een trui en paar schoenen gekocht, mooi design en voelt goed aan. Verwacht geen stevigheid van een voetbed van de schoenen, maar ze lopen prima.

Uitstekend passende en gewoon lekker zittende truien in mooie kleuren!

Uitstekend passende en gewoon lekker zittende truien in mooie kleuren!

Snelle levering en tof model van Quick.

Ervaring is zeer positief, schoenen werden snel geleverd en de schoenen zitten perfect. Mooie schoenen met toffe oranje accenten, helemaal goed.

Wederom mooie schoenen en pasvorm, zoals eerdere modellen!

En dan draag je je schoenen voor 't eerst en krijg je direct complimenten: 'wat een gave schoenen heb je aan'. Dat bewijst dat mijn keuze voor deze herhalingsaankoop de juiste was.

Goede prijs, snel geleverd

Mooie combinatie-deals en snel geleverd. Gelukkig is nu aangegeven bij bepaalde modellen schoenen dat deze (erg) klein vallen - is wat vreemde leest geworden.

Toppie!

Goede service en mooie kwaliteit.

Super tevreden!

Kleding onberispelijk geleverd en echt mijn dit! Super tevreden!

Mooie Schoen

Alleen veeeeel te klein dus meteen bij ontvangst geretourneerd. Nu in afwachting van de replacement. wat ik niet zo leuk vond was dat de schoen waarvoor ik 79,00 heb betaald nu 50,00 kost....

Mooi

Mooie. Schoenen en goede pasvorm , ben dik tevreden

Kwaliteit valt erg tegen

Ik heb 2 paar kunstlederen schoenen besteld. Bij 1 schoen laat de zool al na 4 keer dragen los aan de voorkant. Ik had verwacht dat de schoen aan de zool gestikt zou zijn. Dat blijkt niet het geval. Op zich is dat geen probleem, maar als de zool dan los komt, valt de kwaliteit dus erg tegen. Ik ga de paar schoenen met de losgekomen zool terugsturen. Ik moet daar de garantievoorwaarden nog op naslaan. De look van de schoen vind ik wel gaaf en komt overeen smet de foto’s en voldoet op dat vlak helemaal aan mijn verwachting.

Lekkere schoenen vlot geleverd

Gereageerd op een advertentie in Insta. Levering was snel en probleemloos. De leest is blijkbaar wel klein. Vanwege de breedte van min voet kies ik vaak maat 43 maar die past bij deze schoen maar net. Gelukkig is het soepel materiaal dus de schoen past precies. Het is een lichte schien met een soepele en toch comfortabele zool. Ik ben blij met mij aankoop.

Goede schoen voor een nette prijs

Schoenen zijn erg netjes, zeker in verhouding tot de prijs. Levering ook zeer snel.

Mooie producten

Mooie kleding en snel geleverd

Geweldig top kwaliteit

Zit geweldig. Fijne stof en hele goeie kwaliteit.

Waardeloos

De bezorging was helemaal niks. Links en rechts was de verpakking kapot. Heb ik foto’s van . Zaten vlekken op de groene trui . Nee ik heb er m’n buik van vol.

Topservice

Prima en snelle levering

Quick geleverd! En mooie Qwaliteit

Pasvorm is goed, kwaliteit is goed. Ik ben wederom erg tevreden.

Snelle levering, prima schoenen voor een mooie prijs

Bestelling snel geleverd en voldoet prima aan verwachting.

De schoenen zitten heerlijk!

De schoenen zien er in het “echt” mooier uit dan op de foto. Ik ben vooralsnog zeer tevreden.

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen