Altijd comfortabel, goede grip en mooie vormgeving!

De schoenen van Quick zijn: *Superfijne schoenen zonder witte rand, comfortabel en mooi! * van Nederlandse makelij.

Voelt en is vertrouwd!

Van oudsher tot heden solide en zeer betrouwbaar.

Mooi en betaalbare kleding, kwaliteit komt met de tijd.

Goed, snel en naar verwachting.

Waardeloos systeem

Vind het een ramp dat je niet op rekening kan kopen. Verzendkosten maken de aankoop duurder. Retourneren en opnieuw bestellen weer betalen, nu moet je achter je geld aan heel irritant Zal niet snel meer iets bestellen vind Quick leuk merk maar op deze manier hoeft het van mij niet meer dan maar Adidas

Chapeau!

Chapeau!

Hoge kwaliteit, goede pasvorm en snelle levering!

Zoals altijd weer dik tevreden met het geleverde item!!

prima prijs/kwaliteit verhouding

aangenaam verrast

Zat als gegoten ook na 2 keer wassen

Mijn zoon is nogal kieskeurig terecht ook want je wil graag dat je favoriete sweater ookmooi blijft. Hij woont erin dus regelmatig in de was maar ziet er nog als nieuw uit

Geweldig!!

Mooie uitstraling en perfecte fit van een echte hollandse oldschool brand!

prima trainingsjacks - gaan we veel plezier van hebben

op zoek naar niet lubberende trainingsjacks? quick biedt deze.

Prima geregeld

Snel geleverd, prima kwaliteit

Snelle levering en perfecte pasvorm

Snel geleverd. Zit perfect en mooie combideal (2 items voor € 99,-)

Snelle levering,en de truien zijn boven verwachting mooi en een perfecte pasvorm.ik ben 1,76mtr en M pas perfect.

Mooie truien, comfortabel. Helaas al kapot

Fijne truinen. Draagt comfortabel. Helaas zit er reeds een gat in de oksel (ik heb ze nu 10 dagen). Heb dit uiteraard niet gechecked toen ik de doos openmaakte en ben zorgvuldig met kleren. Wel jammer voor zo'n prijzig vest.

Snelle levering van mooie truien

Op de site werd geadviseerd om een maatje groter te bestellen dan je eigen maat. Zodoende past de trui perfect.

Leuke mode goede kleuren

Alleen 1 stickseldraad van de joggingbroek zat al gelijk los en het sticksel aan de andere kant de volgende dag

Kwaliteit valt tegen

Na 1 keer wassen al veel vormverlies

Dik tevreden

Goede kwaliteit, vlot geleverd

Ook eerder goede ervaringen met het geleverde en de snelheid van bezorgen

Deze schoenen hebben een te smalle wreef helaas

Helaas, mooie schoenen te smal voor mijn wreef. Gaan helaas weer retour!? Groeten, René

Prima aankoop al zeg ik het zelf!

Ik heb wederom een paar mooie sneakers en een mooie sweater gekocht bij jullie. Prima matchend qua kleur, dus me happy :-)

UItstekende sneakers en hoodie, goede kwaliteit en goede pasvorm(en), extra inlegzool en setje veters bij de schoenen, prima. Weer een geweldig Nederlands uniek product. Be Quick or be dead zongen ze bij Iron Maiden al.

UItstekende sneakers en hoodie, goede kwaliteit en goede pasvorm(en), extra inlegzool en setje veters bij de schoenen, prima. Weer een geweldig Nederlands uniek product. Be Quick or be dead zongen ze bij Iron Maiden al!

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen