UItstekende sneakers en hoodie, goede kwaliteit en goede pasvorm(en), extra inlegzool en setje veters bij de schoenen, prima. Weer een geweldig Nederlands uniek product. Be Quick or be dead zongen ze bij Iron Maiden al!

Je krijgt wat beloofd wordt (goede schoenen in mijn geval)

Goede pasvorm en straalt luxe uit.

Top schoenen en kleding

Goede pasvorm en straalt luxe uit.

Top schoenen en kleding

Top producten, 2 mooie vesten! Prijs kwaliteit zeer goed!

Snelle levering! 2 mooie vesten gekocht , zitten als gegoten! Zakken met ritssluiting , prima kwaliteit en dit alles voor een betaalbare prijs! Zeer tevreden!

Top producten, 2 mooie vesten! Prijs kwaliteit zeer goed!

Goed geregeld!

Mooie spullen, snel gestuurd.

Prima ervaring, snelle levering en reacties

Aangezien één van mijn bestelde artikelen niet meer op voorraad was, werd hier snel op gereageerd door de klantenservice. Levering van de artikelen was snel.

Prima ervaring, snelle levering en reacties

Zitten perfect

Heb al geruime tijd werkschoenen van Quick en nu ook casual. Zijn fijne schoenen om te dragen en zien er top uit.

Zitten perfect

Kleding zit goed

Zeer tevreden over het materiall en de pasvorm

Fijne kleding.

Snelle levering, kleding past goed

Fijne kleding.

Snelle levering, kleding past goed

Heerlijke trui

Ik zocht een lekker zachte sportieve warme wintertrui en vond deze. Heerlijk materiaal, mooi oranjekleurig en goede pasvorm. Levering was snel en in orde.

Heerlijke trui

Mooie schoenen en voordelige prijs

Alles precies volgens verwachting

Hey Frank, De snelle en goede service sluit aan bij jullie producten! Met vriendelijke groet, Frank.

Ziet er leuk uit maar geen geweldige kwaliteit

Leuke stijl schoenen maar kraken heel snel na een dag gebruik. Verder ook wel erg lichtledig

Ziet er leuk uit maar geen geweldige kwaliteit

Prima schoenen

Alles zoals ik verwacht had.

Prima schoenen

Alles zoals ik verwacht had.

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen