Prima schoenen

Alles zoals ik verwacht had.

Prima schoen voor nog betere prijs. Ik ben Quick-fan geworden!

Fijne, stevige schoen. Robuuste design was even wennen, maar is top.

Prima schoen voor nog betere prijs. Ik ben Quick-fan geworden!

Fijne, stevige schoen. Robuuste design was even wennen, maar is top.

Uitstekend!

Modern design en goede verhouding prijs/kwaliteit.

Fijne moderne schoen

Deze quikck schoenen zitten mij als gegoten. Ik heb best een lastige maat schoen voor een man, maar deze schoenen kan ik blind kopen. Zitten lekker en lopen nog lekkerder.

Niet zoals verwacht

De leder look wordt mooi omschreven op de site, foto’s zijn ook mooi belicht. Maar bij ontvangst leek het totaal niet op hetgeen wat ik besteld had. Zwart was glimmend en bruin kwam niet bij de cognac kleur in de buurt. Materiaal kwam niet eens in de buurt van de omschreven leder look. Beide paren direct teruggestuurd, helaas moet je altijd verzendkosten betalen. Volgende keer weer via Zalando oid

Mooie schoenen, mooie prijs, snel geregeld

Mooie schoenen, mooie prijs, snel geregeld

Uitstekende service

Ik heb een witte trui besteld die vervolgens in de was verkleurd is. Na een mail direct een oplossing geboden, de trui kon retour en een nieuwe werd toegestuurd. Ook al mag je dit verwachten, het komt toch weinig voor dat het zo goed en snel wordt opgelost.

Uitstekende service

2 mooie & truien, dus zeer blij mee !!!

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen