Product zoals verwacht, snelle levering!

Product zoals verwacht, snelle levering

Niet zo goed

Heb tot op heden nog geen levering gezien.

Geweldige oranje truien

Comfortabele schoenen en snelle levering

De kwaliteit van de producten is goed en het geeft veel comfort

Comfortabele schoenen en snelle levering

De kwaliteit van de producten is goed en het geeft veel comfort.

Comfortabele schoenen en snelle levering

De kwaliteit van de producten is goed en het geeft veel comfort.

Top service!

Mooie schoenen zachte prijs

Snelle service en mooie schoenen

Quick schoenen zijn voor mij perfect omdat ik mijn eigen zooltjes kan plaatsen

Snelle levering en sportieve look

Ik koop al jaren bij Quick en meestal meerdere van de zelfde modellen. Dit komt doordat ik steunzolen draag en daar leent Quick zich het beste voor

Snelle levering en sportieve look

Ik koop al jaren bij quick en meestal meerdere van de zelfde modellen. Dit komt doordat ik steunzolen draag en daar leent quick zich het beste voor

Gave trui

Snel geleverd, goede kwaliteit

goed en mooi niet goedkoop maar kwaliteit

heb al div malen spullen besteld ,en sportschoenen zijn er geen beteren top

te mooi om waar te zijn

2 paar mooie schoenen voor nog geen 100 euro. Mooie deal dacht ik. Oke 6,95 voor verzending kwam daar dan nog bij. Nog steeds niet duur voor 2 paar schoenen. Levering volgde snel helaas maatje te klein en 1 schoen beschadigd. Ruilen kan niet dus volgende dag retour. Kost dan weer 5.50 euro met DHL. Als ik weer nieuwe bestel wederom 6,95 kwijt voor verzending. Ben ik bijna 20 euro kwijt aan verzendkosten en mag ik hopen dat die schoenen wel goed en onbeschadigd zijn. Dat doe ik dus maar niet. DHL heeft in ieders geval 12,45 omzet en ik kijk wel ergens anders.

Gewoon super lkkr

Fijne broeken voor thuis of maar de sportschool

Geweldige producten en super service

Ik heb gebeld n.a.v. een aankoop, die ik gedaan heb op de site. Ik zag een dag later op facebook dat er een aanbieding was, 2 voor 100 euro en ik had de normale prijs betaald. Ik dacht ik bel even. Ik werd blij verrast door de vriendelijke hulp van Stephanie en Sandra. Zij zorgden er voor dat een ik een 2e paar schoenen kon bestellen met een aanvulling tot 100 euro. Zo vriendelijk, blij en behulpzaam. Daarnaast lopen de schoenen als pantoffels. Heerlijk

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen