Makkelijk, en snel

Bestellen ging heel makkelijk en levering volgende dag.

Alle afspraken zijn nagekomen en mooie spullen

Zit als gegoten

Heerlijke schoen Wel even ingevet van te voren Vrijdag opgehaald zondag mee gespeeld zat als gegoten

geweldig

snelle levering van (goede)kwaliteit artikelen.

Mooie schoenen en supersnelle levering

Goede pasvorm en kwaliteit Zeer tevreden

Uitermate tevreden

Bestellen, betalen en ontvangen en de volgende dag ermee rondhangen. Sneller en mooier kan je het niet verzinnen Ik zit nu alweer voor het volgende te spinnen. Hier een meer dan tevreden klant misschien staat het morgen al in de krant!!!

mooie kwaliteit

Zit lekker en van goede kwaliteit

niks mis mee!

Ik ben dol op Q1905! Mode van nu met een naam van toen.

Na betaling meteen bericht over bezorgen en binnen 24uur geleverd

Handige website snelle levering

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd

Snel en perfect

Reeds 30 paar typhoon sp sneakers in alle kleuren besteld en altijd perfect afgeleverd ,uitstekende kwaliteit

Overzichtelijke webshop. Snel besteld. Nog sneller geleverd!

Mooie retro schoenen. Bestellen ging super makkelijk op de overzichtelijke webshop. Betaling ging smooth, levering was super snel. Super blij met de schoenen. Zitten en lopen fantastisch.

Alles prima geregeld.

Jammer

Ik heb mijn bestelling van mijn schoenen dinsdag ontvangen. Dit voor een bedrag van €119,00. Nu 2 dagen later zie ik dat er 50%korting op deze schoenen zijn. Dit vind ik wel heel speciaal. Was wel tevreden met hoe het gegaan was maar nu toch eeñ stuk minder. Dit wou ik wel even kwijt.

Snelle, nette levering

Mooie schoenen en toen en iets mee was kreeg ik zo een nieuw paar zonder allerlei gedoe. Prima service!!!!!!

Prima bestel afhandeling

Zeer snelle levering en prachtig uitgevoerd

Ruim assortiment snelle levering

Overzichtelijke site ruim assortiment en mooie prijzen top!.

Top schoenen, blij mee!

Top schoenen, blij mee!

Zeer snelle levering

Hoodie en broek zoals omschreven. De dag na bestelling al afgeleverd. Al met al blij met de aankoop

Quick/q1905 zeer klantvriendelijk bedrijf

Recent sportschoenen besteld en keurig op tijd ontvangen. Helaas bleek de maat te klein en samen met de customer service afdeling is in een zeer klantvriendelijke oplossing voorzien. Top bedrijf.

Slecht

Zit al 4 dagen te wachten, nog niets binnen gehad

Gewoon goed en snel, mooie materialen

Mooie truien, tevreden over de kwaliteit

Goed op de hoogte gehouden, snelle levering.

Via mail goed op de hoogte gehouden over de voortgang, levering volgens belofte.

Goede prijs en kwaliteit verhouding

Prachtige Hoody

Mooi design en goede kwaliteit!

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen