Mooi product

Schoenen zitten perfect

Snel en goed

Snelle levering van een mooi product! Mijn zoveelste paar schoenen al van Q1905.

Snel, goed en uitstekende kwaliteit

Alleen maar lof.

Shoppen zonder zorgen

Snel geleverd. Het rood-wit-blauwe vlaggetje vind ik een leuk detail.

Kwaliteit = waarmaken van verwachtingen

Volledig aan verwachtingen voldaan!

Goede kwaliteit en service

Sinds jaren koop ik polo's & sneakers bij Q1905, weekend orders heb je 's maandags al in huis. Q1905 is bij evt vragen/opmerkingen makkelijk telefonisch te bereiken.

Quick heeft nette site, levert zoals afgesproken. Netjes verpakt en snelle levering. Top Quick

Snel, goede pasvorm, fijn materiaal

Snelle levering, truien hebben goede pasvorm en boeken fijn aan

Helemaal top !

Prima winkel, goede prijzen, snelle afhandeling, leuke aanbiedingen en uitstekende communicatie!

soepele levering

n.v.t

Fantastische service!

De bestelling was zeer snel verzonden en geleverd . Ook kreeg je er zooltjes bij die je zelf eventueel kon knippen. De schoenen vind ik erg lekker lopen . Ooit eerder al een paar bemachtigd. Ik doe er alles mee, wandelen, werken, naar feestjes. Het kan allemaal.

Mooie schoenen snelle levering

goede kwaliteit en snelle levering

top

Perfecte pasvorm

Perfecte pasvorm

super fit

Schoenen van Q1905 heeft een mooi desgin, frisse kleuren en een super pas vorm. Levering zoals je mag verwachten van dit label. TOP!!!

uitstekend

mooie kledinglijn met goede kwaliteit

Puike hoodies!

Ik was een beetje bezorgd, omdat bij mijn vorige bestelling één van de producten scheef in elkaar zat. Maar dat was dit keer niet het geval. Twee puike hoodies voor de prijs van één. Mooi!

Snelle levering met duidelijke informatie

Schoenen makkelijk besteld. Goed geïnformeerd over levering. Top geregeld.!!

Kleurig, kwaliteit en tevredenheid

Wederom kleurige en mooi afgewerkte schoenen ontvangen. Ik wordt blij van de fleurige kleuren en Nederlandse kwaliteit met een neerlands tintje uiterst tevreden.

Gelukkig weer terug op Quick sneakers Typhoon

Ben een poosje 'vreemd gegaan' met een ander merk schoenen, maar ik ben zo blij met m'n nieuwe Quick's! Zitten als vanouds lekker, lopen als vanouds super lekker en zijn gewoon mooie schoenen.

Heel mooie schoenen, heel snel geleverd

Ik zal een advertentie op instagram en was meteen verkocht. Twee dagen later waren de twee paar schoenen al geleverd, inclusief extra inlegzooltjes om nog eventueel wat te corrigeren, én twee paar extra veters voor een heel andere look. Onverwachte maar heel leuke extra. Schoenen zitten bovendien ook goed dus heel tevreden met de aankoop!

Al jaren me nr 1

Koop al jaren quickies 1 keer een maat die klein viel gelijk ogeruild nooit problemen gehad ook niet met kleding

Kwaliteit en snel geleverd.

Goede en fijne schoenen.

Nijverheidstraat 11