Zeer positief

Mooi passend product . Mooi afgewerkt.

uitstekend ,prima schoenen,voldoen aan de verwachting

alles goed geregeld, mis alleen schoenen voor voetbal kunstgrasvelden

Ondanks populaire maat genoeg keuze. Aanvankelijk maatje te klein besteld, maar gemakkelijk retour, vlotte afhandeling en weer snelle levering.

Mooie kwaliteit, snel geleverd!

Ben erg tevreden met mijn aankoop (3 truien/vesten). Ziet er mooier uit dan op de site. Pasvorm is helemaal prima. Kleding is van hoge kwaliteit materialen. Kan zich meten met de duurdere merken.

Redelijk snel. Tevreden klanten.

Zeer tevreden!

Alles van Quick,is kwalitatief hoogwaardig !

Snelle levering en schoenen zien er goed uit

Geen ervaring, heb de schoenen nog niet gedragen.

Prima producten, vlotte afhandeling en levering.

Top bedrijf

Doen wat ze zegen, goede communicatie en top spullen voor een goede prijs.

Echt een mooie sneaker, het zit als gegoten. Loopt lekker!

Quick is een merk waarvan ik houd. De kwaliteit is zeer goed. Deze schoen zit als gegoten en heeft een aanschafprijs om van te smullen.

Hele goede trui en hitste de service

Fout en moeilijk

In een doos met een etiket met maat 41 zaten schoenen met maat 43 ingepakt. Zeer moeilijk om ze om te wisselen. De actie loopt nog. Ik moest eerst foto's opsturen. Hier had ik hulp nodig van de buurvrouw. Verder dacht dat de Quick schoenen in Portugal werden gemaakt, maar op het label stond Made in China. Als ik dat geweten had, had ik niet besteld

Klant gemak zoals je mag verwachten.

Het is een fijne website met mooie artikelen. Het bestelgemak is groot. Vlotte levering en goede kwaliteit.

Heerlijke hoodie

Mijn ervaring is dezelfde als altijd als ik iets bij Quick bestel. Strak en duidelijk bestelproces en communicatie en het produkt is van hoge kwaliteit.

geweldig

snelle levering en bestellen gaat ook snel

Prima service!

Bestelling is keurig en snel afgehandeld, via mail goed op de hoogte gehouden van de afwikkeling van de bestelling.

Mooie spullen goede prijs

Niks aan toe te voegen

Prima shirt

Prima shirt past perfect alleen jammer dat het verzenden zo duur is en je het nergens kan ophalen

Kortom, product en levering super.

Goed product, blij mee. Zeer snelle levertijd. Donderdag besteld en Vrijdagavond geleverd.

Prima service en snelle correcte aflevering.

Het gevraagde artikel is snel en correct afgeleverd. Prima werk.

Komen afspraken na, snelle levering

Makkelijke en duidelijke (foto’s) site, snelle levering bij klachten ook een snelle afhandeling, Zoals het hoort bij een oer Hollandse bedrijf. Klasse!

Alles prima afgewerkt

Perfect geregeld

Schoenen zien er exact uit zoals op foto op site, dat vind ik prettig. zitten heerlijk ook.

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen