top geregeld

snel en betrouwbaar

Alles netjes geleverd en mooie prijs

Snel geleverd voor mooie prijs.

mooie schoenen

Schoenen zijn goed , alleen de levering veel minder ,ze zijn gewoon voor de deur neergezet omdat er niemand aanwezig was.

Q1905 duidelijke website mooie produkten Snelle levering goede communicatie

Zeer tevreden.

Ik ben een horeca ondernemer in Meppel. Dagelijks veel stappen. Deze schoenen zitten fantastisch en stap er lustig op los.

zeer tevreden

zeer snelle bezorging

Goede pasvorm

Top schoenen voor een top prijs en van top kwaliteit.

Ruime keus en snelle levering

Wanneer je van een bepaald soort schoen houd is het heerlijk om te kunnen kiezen . Levering binnen 2 dagen . Extra veters en zooltjes bij geleverd waardoor je een halve maat speling krijgt . Nog nooit gehoord , maar ideaal !

Fantastische loopschoenen..

Mooie stevige schoenen met mooie kleuren.

Prima ervaring. Levering en kwaliteit uitstekend

Ik was al bekend met de schoenen van Quick en ben wederom niet teleurgesteld. Snelle en correcte levering en de schoenen zitten weer als gegoten.

Leuk model pas goed

60% tevreden

Schoenen waren niet wat ik verwachte beschrijving te summier. En 1 paar verschillende schoen afwerking 1 met ringen en 1 zonder ring afwerking. Mail gestuurd perfect en snel reactie gehad.

Schoenen zijn te veel te klein

De door mij bestelde maat 44 is een kleine maat 43 Omdat ik niet wist dat terug sturen geld probeer in ze nu door te verkooen

Jammer van de verzendkosten

Top kleding en schoenen

Makkelijk besteld, snel geleverd

Wat ik een verrassing vind, is dat, indien je schoen toch iets te klein is/voelt, er een dunner zooltje (en reserve paar veters) wordt bijgeleverd, dat de dikkere (steun)zool vervangt. Bewaar wel de originele inlegzool voor het geval de schoen na verloop van tijd wat is uitgezet. Heel tevreden en eindelijk een sneaker ontvangen zoals op de foto. Dat is meestal wel anders.

Een leuke schoen van een Nederlands schoenenmerk met de nodige historie. Wat wil een Nederlander nog

Ken het merk uit een ver verleden, de voetbalschoen.

Fijne jas

Past perfect

mooie kwaliteit voor een fijne prijs

Draag al jaren de schoenen van Quick.. zeer tevreden over dit mooie merk.

Goede polo top gewoon

Snelle levering.

De bestelde mt. 42 is te klein. Deze retor sturen. Mt. 43 besteld. Alleen is mt. 43 duurder dan mt. 42. Zou niet weten waarom?

Keurige behandeling

Vele producten besteld. Goede website en tijdige levering.

top assortiment

perecte kleding en schoenen voor een perfecte prijs

Toppie

Prima communicatie. Korte lijnen- helder- duidelijk.

Info over schoenmaat erg slecht!

Mijn schoenmaat is 42. Jullie productinformatie verteld een maat groter te nemen, dus maat 43 besteld. Maat 43 is nog te klein. Ga nu deze schoenen retour sturen, en Ben nu 2x verzendkosten € 6,95 kwijt en heb niks. Tijdens de actie waren er nog wel blauwe schoenen maat 44 op voorraad, alleen de actie is nu voorbij. Hoe gaat Q1905 | Quick hier nu mee om?

Prima, comfortabele polo

Ik was op zoek naar een kwaliteitsvolle, casual en aangename polo. De eerste keer besteld bij Q1905 en heel tevreden. Deze polo zou ik zeker aanbevelen: fijne stof, mooie kleuren en snel geleverd.

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen