Matige pasvorm en kostbare verzending

Én betalen voor ontvangen én voor retour sturen van gehele bestelling is voor schoenen belachelijk. Je weet nooit of ze passen en goed zitten. Weggegooid geld voor mij dus van 12,50

Mooie schoenen, en een echt ouderwets nl merk

Ook voor brede voeten prima schoenen door de zool om de schoen

Fijne schoen, goede prijs!!

Snel geleverd met alles erop en eraan, extra veters etc.

Te klein

Maar te klein,komt retour

Top kwaliteit!

Ben erg te spreken over de sneakers, kwaliteit in een nieuw jasje! Super pasvorm, en wat ook echt mooi is, de extra veters en zooltjes, En dan de keuze in kleur keuze is ook enorm!

Perfect!!

Alles is snel geleverd. Prima pasvorm en kleuren zoals op de site. Zelfs 2e paar veters meegeleverd bij de schoenen. Helaas 1 paar schoenen terug moeten sturen maar ook dat is perfect afgewikkeld.

Heel gelukkig met de aankoop

Goeie kwaliteit /prijs verhouding

Ben echt super tevreden met de sneakers!

Ben echt tevreden over de snelheid van de bezorging#kwaliteit#uitstraling#sneakers#topproduct#

Altijd goede kwaliteit!

Zeer tevreden, prima pasvorm en kwaliteit.

Mooie aanbieding, niet te ruilen en dan betaal je meer

Mooie aanbieding met meer korting als je meer besteld. Wil je wat retourneren, ben je verzendkosten kwijt en kun je het niet ruilen tegen een ander artikel. Ook gaat dan de korting eraf. Dus betaald je een stuk meer ineens. Hele aparte gang van zaken!

Allemaal prima spul

Schoenen en vest gekocht

Vlotte levering en kwaliteit

De bestelling werd snel geleverd en de kwaliteit van het bestelde is prima. Erg blij mee.

Met geluk gekocht

Pasvorm uitstekend Goede afwerking

Een lichte werkschoen die je alle veiligheid geeft.

Ik heb ze nog maar net, maar ze voelen vertrouwd. Het zijn lichte schoenen wat fijn aanvoelt.

Super!!

De jasjes zijn geweldig!! Top voor ons team!! Service ook super !

Alweer een prima product

In eerste instantie niet geleverd omdat er schade aan de verpakking zat....binnen een week toch geleverd . Voordat i op vakantie ging

Snelle en goede service

Snelle levering, netjes op de afgesproken tijd en ze lopen heerlijk, kortom ouderwetse service en kwaliteit in een nieuw jasje.

Beter dan ik had verwacht !!

geweldige kleding

Na de bestelling was de bestelling de volgende dag in huis, en het kledingstuk heeft een goede pasvorm

Goede kwaliteit

Snelle levering!

Sneakers in de avond bestelt volgende dag al bezorgd duidelijk alles via de mail zeer tevreden

Helaas waren alle 4 paar mt 43 te klein

Jammer dat mt 43 te klein is terwijl mijn vorige aankopen van Quick Typhoon mt 43 perfect zaten. Deze vielen wel erg klein, te klein en daarom retour. Helaas kan ik geen mt 44 bestellen want is uitverkocht. Wanneer komt er een nieuwe serie beschikbaar?

top

top

De nostalgie van het merk Quick is de reden waarom ik van tijd tot tijd schoenen, shirts, etc. heb gekocht. Een nadelig aspect vind ik de verzendkosten. Een goed geprijsd artikel moet altijd worden verhoogd met ongeveer 7 euro. Als je dan moet ruilen dan komen er ineens wewl heel veel kosten bj.

Prima kwaliteit en service

Goede kwaliteit schoenen, en zoals altijd snel en goed geleverd.

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen