Mooie en fijne trui, zit perfect

Mooi en fijne trui, zit perfect

Mooi shirt , goeie kwaliteit, erg blij mee !!!

Ga zeker meer producten bestellen ...

Uitstekend bevallen na aankoop!!

Schoenen zitten lekker en lopen heerlijk !!

Mooie schoen waar ik door een eerdere aankoop al ervaring mee had.

Mijn ervaring was heel goed.

The customer service was fantastic. The prices were good. The products are top class in quality. Delivery was quick. I will need sweatshirts in future sales. Mijn cijfer is:10

Een snelle afhandeling en bezorging vanuit een duidelijke site.

Een mooie aanbieding waar ik het gevoel van heb gekregen dat ik ervan geprofiteerd heb.

Heerlijk shirt

Leuk

Heb meer van Quick, beetje nostalgie uit het verleden.

SUPERS

SUPERS

Goede service en goede spullen

Maatvoering shirt niet goed.

Een tennishirt besteld met driekwart mouw. Deze had ik al in het groen. Fijn shirt! Nu in blauw besteld in dezelfde maat. Blauwe was echt een heel stuk kleiner. Dus te klein. Verzend -en retourkosten zijn best hoog. Een en ander is wel netjes opgelost! Dat wil ik ook graag even vermelden.

Geweldige leuke eigenwijze schoenen

Via FB werd ik gespamed met advertenties van Quick, ik wist niet dat het merk nog bestond en ik zag leuke schoenen voor scherpe prijs, dus toch maar gaan kijken. Het moeilijkste was kiezen tussen de diverse kleuren. Blauw gekozen 's avonds besteld en de volgende dag werden ze al geleverd. Gelijk dragen en ik kreeg veel positief commentaar.

Goede kwaliteit

Alles prima verlopen vanaf bestellen tot bezorging super.

Gewoon goed

Goede actie, goede kleding, goede snelle afhandeling

Mooie producten en snelle levering

Hele toffe kleding, snel en makkelijk te bestellen. Levering binnen een paar dagen. Super tevreden.

Toppie

Ben helemaal tevreden

Quick een merk om op te vertrouwen

Sinds een aant jaren volledig overgetapt op quick. Boxers, truien, shirts, schoenen. Alles als vanouds top kwaliteit. Wat men zegt komt men na, top service. Niet goed? Geld terug, top service Ga zo door

tevreden voor weinig ;)

Mijn zesde paar in de kast

Zijn gaaf beetje classic en lopen heerlijk

Geweldige pasvorm ! zowel de schoenen als de kleding.

ik ben erg tevreden en raad ook mijn gezin aan om kleding te dragen van Uw bedrijf . Nostalgie het waren mijn eerste voetbalschoenen in de jaren 70.

Eindelijk mijn oude quickies vernieuwd en ze zitten hetzelfde

Geweldige pasvorm

Precies mijn smaak

Bestel de goederen omdat deze aantrekkelijk geprijsd zijn en de kleding ook helemaal bij mij past. Bestellen gaat reuze gemakkelijk en bestellingen worden snel en netjes geleverd.

Ontevreden

Ik had 2 paar schoenen besteld, waarvan een paar terug moeten sturen omdat ze te klein uitvielen. Dan komen de verzendkosten 6,75 euro voor eigen rekening, wat ik een slecht zaak vind. Voor mij geen 2de keer keer meer bij jullie bestellen.

Maat groter aangeschaft zoals op de site vermeld. Schoenen zitten prima en lopen heerlijk.

De schoenen lopen heel lekker ze zitten als sloffen aan je voeten

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen