supersnelle levering voor supermooie betaalbare schoenen

als boven

Prima als altijd. Super schoenen van Quick.

Bestel al jaren schoenen. Ik gebruik geen andere speakers.

Super snel binnen

Heerlijke schoenen voor een prikkie en supersnel bezorgd

Besteld en volgende dag geleverd Pasvorm schoenen helaas niet goed en deze direct geretourneerd Minpuntje dat voor retours opnieuw verzendkosten betaalt moet worden

Snelle levering en fijne schoenen

Schoenen volgende dag bezorgd en zitten heerlijk. Ook handig met verwisselbare zooltjes om maat aan te passen.

Snelle levering van super schoenen

Gewoon goed

Zeer snellen goede service!

Leuke kledingleverancier van eigen bodem

Altijd een wisselend en leuk aanbod aan kleding.

Fijne polo's leuke prijs

Fijne polo's leuke prijs

Schoenen zitten perfect

Ben erg tevreden over deze aankoop.

Altijd een prettige site met leuke aanbiedingen!

Fijne schoenen, snelle levering, mooie prijs.

Ik had nieuwe sneakers nodig en dan koop ik ze bij Quick. Mooie schienen voor een mooie prijs.

Mooi product en snel geleverd

Snelle levering alles netjes verpakt en hele leuke acties van het gehele assortiment

Mooie jack, vest en polo's.

Pakket werd snel geleverd, de volgende dag. Kwaliteit polo's, jack en vest: uitstekend! Eerder schoenen besteld, ook goed.

Top kleding die de volgende dag op je deurmat ligt.

Heb nu een paar keer kleding besteld. En elke keer dat ik een bestelling had geplaatst, werd het de volgende dag keurig geleverd. En niet onbelangrijk: het is goede kwaliteit.

Een belevenis

Snel geleverd en van zeer goede kwaliteit

Goede schoenen , goede pasvorm

Mooi en goed zoals verwacht

Inmiddels mijn 5e sweater voor de herfst/winter, super zacht en mooi. De polo met lange mouwen en knoopjes op mijn bord zorgen ervoor dat ik deze ook naar kantoor aan kan. 's-Avonds besteld, de volgende dag in huis!!

Fraai en comfortabel

Goede pasvorm en loopt lekker. Bij andere sneakers (cycloon en typhoon) wordt wel vermeld dat die klein valt, maar bij deze helaas niet. Gemiste kans. Normaal draag ik maat 41 maar die bleek te klein te zijn en daarom teruggestuurd. Maat 42 past prima.

Mooi zittend. Elastiek wat slap!

Maat xxxl valt wat groot uit!

goed en snel geleverd

mooie schoen goed en snel geleverd top firma

Super schoen!

Comfortabele schoen van een mooie kwaliteit materialen gebruikt. Nu dat ik weet hoe het product in het echt is, gezien ik online obv fotos heb gekocht zou ik niet meer twijfelen bij aanschaf van een extra paar.

Mooie schoenen voor een prikkie

Snelle levering en zeer keurig verpakt

Netjes verpakt , zitten zelfs bij 1 paar extra veters bij .

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen